Iubitul perfect în funcţie de zodie. Tu ştii cu cine te potriveşti?

iubitul perfect în funcţie de zodie jpeg

Atunci când îţi alegi un partener de viaţă, e bine să fii atentă şi la semnul zodiacal, nu doar la calităţile pe care vrea el să ţi le arate. Dacă vrei să găseşti dragostea din prima, află care este iubitul perfect în funcţie de zodie.

Iubitul perfect în funcţie de zodie - Berbec

Eşti o fire puternică şi încrezătoare în forţele tale proprii şi nu îţi place să îţi spună cineva ce să faci. Eşti o femeie independentă,care nu se lasă cucerită aşa uşor. Iubitul perfect pentru tine este nativul Rac deoarece te va face să te îndrăgosteşti de el cât ai clipi. Protector şi idealist,el te va cere imediat de nevastă. În schimb,nu te întâlni cu un nativ Leu,care e mult prea dominator pentru tine.

Taur

Iubeşti confortul şi plăcerile vieţii,aşa că iubitul tău trebuie să te răsfeţe cu tot ce e mai bun. Partenerul ideal pentru tine este nativul Taur deoarece este o conexiune aparte între voi doi şi vă înţelegeţi perfect trăirile. Dacă nu vrei să fii dezamăgită,evită nativii Leu,care sunt prea concentraţi pe propria persoană şi nu pe nevoile tale sentimentale.

Iubitul perfect în funcţie de zodie - Gemeni

Eşti o romantică incurabilă,care crede în dragostea adevărată şi îi place să iubească cu trupul şi cu sufletul. Te îndrăgosteşti foarte rapid,mai ales dacă persoana e iubitul perfect aşa cum este nativul Rac. El va căuta la tine o relaţie serioasă,de durată,ba chiar şi o familie,dacă eşti dispusă. Evită,pe cât poţi,nativii Scorpion. Sunt prea geloşi pentru tine.

Rac

Vrei să găseşti pe cineva care să îţi împărtăşească ideile,convingerile despre viaţă şi pasiunile. Află că iubitul pe care îl vei adora de îndată este nativul Balanţă,care te va cuceri cu inteligenţa şi şarmul său. Evită Scorpionii din viaţa ta,căci s-ar putea să fii dezamăgită.

Iubitul perfect în funcţie de zodie - Leu

Eşti o fire încrezătoare,dar şi orgolioasă. Te crezi mai ceva ca o regină aşa că nicidecum nu ai sta cu o persoană care nu e de rangul tău. Ţi se potriveşte de minune nativul Scorpion,a cărui personalitate este trasă la indigo. În schimb,dacă nu vrei să îţi complici viaţa,nu te întâlni cu un Vărsător. E prea firav pentru o leoaică ca tine.

Fecioară

Nu eşti foarte socială de fel şi preferi să îţi petreci timpul mai mult singură. Cu greu îţi găseşti un iubit,însă şi atunci când o faci,poţi avea parte de surprize. Iubitul perfect pentru tine este nativul Capricorn,care va avea toată răbdarea să te asculte şi să îţi facă pe plac. În schimb,nu te întâlni vreodată cu un bărbat Rac,căci s-ar putea să îl faci să sufere.

Iubitul perfect în funcţie de zodie - Balanţă

Ştii exact ce vrei iar la capitolul iubire nu îţi ia prea mult timp să te decizi. Nativii Leu ţi se potrivesc mănuşă,asta pentru că le place determinarea ta. Evită nativii Peşti pentru că sunt mult prea emoţionali,iar tu eşti mai practică.

Scorpion

Dintre toate zodiile,firea ta e cea mai complicată. De aceea,partenerul ideal pentru tine este nativul Leu. Amândoi aveţi acelaşi caracter şi,uneori,e posibil să iasă scântei. Totuşi,e mai bine să iasă scântei,decât flăcări şi cenuşă cu nativii Gemeni...

Iubitul perfect în funcţie de zodie - Săgetător

Misterioasă şi fără frică,tu ai ceva aparte şi vrei să fii considerată specială. Partenerul lângă care ai face o pereche frumoasă este nativul Berbec întrucât stăpânirea de sine se completează perfect cu aroganţa ta. Evită-i pe nativii Taur,ei au nevoie de stabilitate,nu de aventuri.

Capricorn

Raţională şi calculată,ai multe pretenţii atunci când e vorba de jumătatea ta. De aceea,se pare că doar nativul Peşti te mulţumeşte deoarece se încadrează în tipologia dorită – sensibil şi atrăgător. Cu nativii Berbec,în schimb,nu faci casă bună deloc.

Iubitul perfect în funcţie de zodie - Vărsător

Creativă şi cu o imaginaţie bogată,cauţi întotdeauna ceva sau pe cineva nou în viaţa ta. Bărbatul ideal pentru tine trebuie să fie neapărat în zodia Gemeni deoarece spiritul său libertin se potriveşte perfect cu firea ta jucăuşă. Împreună,puteţi porni în aventura vieţii voastre. Dacă ai un Scorpion care te curtează,renunţă la el cât poţi de repede.

Peşti

Eşti cam greu de înţeles,însă nativul Rac ştie cum să te abordeze iar ţie nu are cum să nu îţi placă romantismul său. Evită,totuşi,nativii Balanţă,căci s-ar putea să te dezamăgească sau să te facă să suferi.

Sursă foto: pinterest.comRecente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg