Lună Nouă pe 7 aprilie. Cum vor fi afectate zodiile

1 68486 original jpg jpeg

Eveniment astrologic cu o bogată semnificaţie, Luna Nouă care va avea loc pe 7 aprilie, va avea un impact foarte mare asupra tuturor zodiilor. Iată cum te va influenţa!

Berbec

Încerci să te recuperezi în urma acestor eclipse care au avut loc luna trecută? Odată cu Luna Nouă,îţi vei aminti din nou cine eşti şi ce anume vrei să obţii în viitorul apropiat. Puterile tale magnetice vor fi la un nivel maxim,mai ales că muza ta planetară,Venus,pătrunde în zodia Berbec. Astrele te îndeamnă să ai curajul să vorbeşti deschis cu şeful,pentru a soluţiona o problemă mai veche de muncă. Cu ajutorul planetei Saturn,vei primi sprijinul ferm din partea cuiva apropiat.

Taur

În această lună,nativii născuţi sub această pecete astrologică vor avea nevoie de o mică pauză. Cu toţii avem nevoie de astfel de momente. Uneori,chiar dacă cunoşti cât de important este să te mai şi odihneşti,eşti implicat mult prea mult în lucrurile pe care trebuie să le faci la serviciu. Din acest motiv,ar trebui să-ţi revizuieşti atribuţile de la muncă. Eşti gata să acorzi o mai mare atenţie familiei şi prietenilor?

Gemeni

Viaţa ta socială va fulmina în luna aprilie,mai ales că cele mai multe dintre planete te îndeamnă să ieşi din zona ta de confort-pentru a merge în locuri pe care nu ai mai mers până acum şi să construieşti noi relaţii cu oameni cu care ai lucruri în comun. Cu toate acestea,ai grijă să nu-ţi neglijezi familia când un prieten îţi cere puţin din timpul tău. Trebuie să fie,de asemenea,destul de confortabil pentru tine să mai spui şi „nu“ dacă este necesar.

Rac

Eclipsele din ultimele luni par să fi infleunţat mult viaţa ta de familie. Acum e rândul tău să stai la cârmă şi să te implici în treburile casnice.  Luna Nouă de pe 7 aprilie te va introduce într-un  cu totul nou ocean de posibilităţi profesionale. Acest lucru va necesita un salt îndrăzneţ. Fii curajos şi vei avea numai de câştigat.

Leu

În ultimii câţiva ani,câţiva dintre voi s-au axat pe creştere profesională,în timp ce ceilalţi nativi  au aşteptat ca lucrurile să vină de la sine. Acum Luna Nouă te sprijină să-ţi asumi un risc bine susţinut,în a explora noi forme de mass-media,de predare şi de dobândire de abilităţi care să te ajute să avansezi în carieră. Ceea ce începi acum va avea suportul planetar.

Fecioară

Treaba ta este să stăpâneşti arta de a-i asculta pe cei din jur,observând şi permiţând altora să-ţi facă oferte,înainte de a face tu mutarea. Cu această Lună Nouă,se deblochează potenţialul tău financiar şi vei reuşi să obţii o nouă sursă de venit,deşi poate nu sub forma unui salariu.

Balanţă

Provocările vieţii nu vor lipsi în această lună pentru tine. Şi,spre deosebire de ultimii ani,vei avea mult mai mult sprijin atunci când vei fi pusă în situaţii cu totul neaşteptate,de exemplu cu un nou tip de relaţie. În cazul în care vei cunoaşte un nou partener de afaceri,aşteaptă-te să vezi progresele după luna iunie.

Scorpion

Încerci să-ţi faci timp să mergi la sală sau pur şi simplu să faci activităţi care te binedispun? Modificările în stilul tău de viaţă sunt o provocare,deşi există un moment bun pentru toate şi aceasta Lună Nouă de pe 7 aprilie „ţese“ cu putere deciziile pe care le iei. Mai exact,ceea ce ai pus în mişcare în această săptămână,se va înrădăcina şi va avea potenţial de durată. Este posibil să trebuiască să cheltuieşti nişte bani pentru asta.

Săgetător

Nativii Săgetător vor primi sprijinul cosmic,pe tot parcursul lunii aprilie. Te vei implica mult mai mult în proiectele personale,chiar dacă asta înseamnă că cheltuieţti una-alta. Creativitatea ta este la nivel maxim,aşa că de ce să pierzi acest tren? Eşti singur? Luna Nouă de pe 7 aprilie te influenţează şi pe plan personal. Cu Saturn şi Marte în semnul tău zodiacal,dragostea nu lipseşte să apară.

Capricorn

Eclipsa de luna trecută ţi-a adus probabil o avalanşă de evenimente neaşteptate. Şi,poate,de asemenea,acest lucru a scos la lumină anumite aspecte ale muncii tale. Acum,această Lună Nouă aduce schimbări în viaţa de familie. Cel mai bine ar fi să-ţi faci timp să-i asculţi pe cei din jur şi să abordezi totul cu ascultare profundă şi conexiune.

Vărsător

Această Lună Nouî va avea impactul unei unde de şoc pentru tine,aducând schimbări majore pe plan profesional. În urma câtorva apeluri şi întâlniri în vei juca un rol important,este posibil ca întregul tău parcurs profesional să se schimbe. Bucură-te de alchimia de a învăţa noi lucruri la locul de muncă şi cere ajutorul colegilor la nevoie.

Peşti

În această lună,vei primi recompense financiare atunci când este cazul. Ce pare a fi fost o situaţie financiară instabilă în ultimii ani,în cele din urmă se va stabliza,prin venituri pe care le vei câştiga în urma muncii grele.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg