Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta

1 64903 original jpg jpeg

Fiecăruia dintre cele 12 semne zodiacale i se potriveşte o anume floare, un condiment, un fruct sau o legumă. Mai mult, ele aduc anumite beneficii pentru sănătatea acestora. Află care este planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Berbec

Agitaţi din fire,berbecilor li se potrivesc plantele de culoare roşie,cum este ceapa roşie şi ardeiul iute. Aceste plante oferă o stare de linişte şi în plus ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui. În ceea ce priveşte florile,macul este floarea cea mai apropiată inimii.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Taur

Sunt pasionaţi de aromoterapie şi de toate plantele care au un miros îmbătător. Le place să combine mirosurile,din dorinţa de a obţine un parfum perfect. Margaretele şi lavanda sunt două dintre plantele care nu lipsesc de la ei din casă,iar gustarea perfectă este un bol cu căpşuni.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Gemeni

Sunt opuşii taurilor. Pentru a se relaxa au nevoie de plante cu o aromă plăcută,dar care să nu fie foarte îmbătătoare. Liliacul este floarea care-i atrage în mod deosebit,iar atunci când prepară mâncarea din ea nu lipsesc câteva crenguţe de mărar.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Rac

Un semn de apă,racii adoră anotimpurile calde,când natura renaşte. Vara nu este completă dacă nu mănâncă zilnic câte o felie de pepene,iar camera nu este scăldată într-un parfum suav de iasomie. Mai mult,fiecare preparat trebuie condimentat cu puţin pătrunjel.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Leu

Firi calde,optimiste şi care nu pot sta multă vreme supărate,leii sunt reprezentanţi de plante care să le facă viaţa puţin mai picantă şi în acelaşi timp să-i ajute să-şi găsească echilibrul. Fructul preferat este grepfrutul,iar mâncarea trebuie condimentată cu un strop de ghimbir. În acelaşi timp,atunci când sunt stresaţi,un buchet de floarea soarelui le va readuce zâmbetul pe buze.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Fecioară

Fiind persoane perfecţioniste,este normal ca fecioarele să caute aceeaşi calitatate şi în lucrurile din jurul lor,înclusiv în plantele care le reprezintă. Le plac florile cu petale bine definite,cum sunt narcisele iar ca legume preferă andivele.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Balanţă

Sunt persoane echilibrate,senine,mereu atente la aspectul fizic şi romantice incurabile. Floarea preferată este bineînţeles trandafirul,indiferent de culoarea petalelor sale,iar ca aromă preferă frunzele proaspete de mentă. Fructele ideale sunt prunele.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Scorpion

La fel ca semnul zodiacal sub care se află,scorpionii pot fi mai acizi din fire şi nu se sfiiesc să-ţi spună verde în faţă ceea ce cred,oricât de amar ar fi adevărul. Ridichea este leguma specifică zodiei lor,iar busuiocul planta aromată care oferă savoare preparatelor. În ceea ce priveşte floarea ideală,atunci nu ezita să le oferi un ghiveci cu hibiscus.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Săgetător

Sunt persoane deschise la minte,care acceptă cu uşurinţă orice schimbare şi nici nu le este greu să se acomodeze. Săgetătorii aşteaptă cu nerăbdare luna mai,deoarece este luna bujorilor,precum şi vara,când pot gusta din delicioasele roşii.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Capricorn

Un semn de pământ,capricornul nu are multe flori preferate. Îi plac în schimb arbuştii cu flori deosebite,cum este copacul de magnolii. Nu refuză în schimb niciodată o porţie de ciuperci sau o mâncare asezonată cu cimbru.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Vărsător

Au nevoie mereu de o sursă de inspiraţie,aşa că preferă plantele cât mai rare şi mai preţioase,cum ar fi muşeţelul şi floarea de pasărea paradisului. Le plac locurile exotice,tropicale,unde ar putea găsi kiwi la tot pasul.

Planta care te reprezintă în funcţie de zodia ta. Peşti

Bineînţeles că peştii caută plante şi flori care cresc în apropierea apei. Aşadar,printre preferinţele lor,se numără nuferii şi măcrişul. Întrucât sănătatea este un punct sensibil pentru ei,au nevoie de o plantă care să le întărească sistemul imunitar,cum este echinaceea.Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg