Răsturnări de situaţie pe harta astrală! Ce se întâmplă cu zodiile în a doua parte a lunii!

1 68740 original jpg jpeg

A doua parte a lunii aprilie aduce schimbări importante pe harta astrală vedică. Roxana Lusneac, specialist în astrologia vedică, îi sfătuieşte pe cititorii ziarului Ring ce au de făcut în perioada următoare pentru a evita problemele de sănătate şi mai ales ce au de făcut pentru a nu pierde bani.

Berbec 

Deşi poate nu vă simţiţi chiar aşa plini de energie,deoarece stamina voastră nu stă la un nivel foarte ridicat,această perioadă este mai bună din punct de vedere financiar decât cea anterioară. Sunteţi mai comunicativi şi deschişi ideilor noi. Este totuşi indicat să aveţi grijă la secretetele sau afecţiunile pe care le-aţi ascuns înainte,deoarece acum pot ieşi la iveală. 

Taur 

Există riscul de a crea în jurul vostru anumite situaţii tensionate care ţin de viaţa privată. Este important să aveţi răbdare şi să judecaţi lucrurile la rece. Atunci când vine vorba de serviciu,este indicat să depuneţi eforturi

maxime pentru rezultate câte mai bune. Din punct de vedere al sănătăţii,vă puteţi confrunta cu o afecţiune legată de ochi sau cap,sau cu o sensibilitate a acestei zone,deci ceva mai multă atenţie nu strică. 

Gemeni 

Există posibilitatea ca modalitatea prin care vă faceţi treaba la serviciu să se modifice prin termeni şi condiţii. Nu câştigaţi nimic dacă va panicaţi sau va arătaţi frustrarea,pentru că singura modalitate de a ieşi din această situaţie este să o lăsaţi să treacă şi lucrurile să înceapă să se mişte în favoarea voastră.Recente

olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG