Secrete de seducţie pentru fiecare zodie

1 66666 original jpg jpeg

Îţi doreşti să seduci pe cineva dar nu ştii cum să-l abordezi? Descoperă-i zodia şi-ţi va fi mai simplu să-i atragi privirile!

Berbec

Berbecii sunt geloşi din fire,iar cel mai mult îi enervează atunci când partenerul lor este în centrul atenţiei. Preferă să fie anunţat din timp atunci când persoana de lângă el îşi doreşte să comunice cu altcineva,decât să afle singur despre acest lucru. Adoră să fie perceput drept trofeu în braţele partenerului şi să fie tratat cu multă dragoste!

Taur

Gurmanzi din fire,Taurii găsesc combinaţia pefectă între o cină romantică şi o noapte de dragoste intensă. Poţi să-l satisfaci pregătindu-i o masă copioasă,iar după aceea să-i oferi momente de tandreţe. Asigură-te că şi atmosfera este relaxantă pentru că vei primi o răsplată pe măsură. Pentru Tauri,cel mai important lucru este satisfacţia partenerului. Ţine cont că persoanele născute sub acest semn zodiacal se simt mai puţin confortabil în paturi străine şi preferă să-şi manifeste intimitatea în propriul dormitor.

Gemeni

Chiar dacă adoră ţinutele sexy,de multe ori Gemenii nu sunt interesaţi neapărat de sex. Le place să flirteze,iar dacă reuşeşti să aduci un Geamăn în patul tău,atunci vei câştiga un partener credincios. Este extrem de curios,îl încântă noutăţile,de aceea trebuie să vii mereu cu idei interesante pentru a-i oferi satisfacţie.

Rac

Dacă  te bate gândul să seduci un Rac,atunci trebuie să ştii că acesta pune preţ pe sentimente mai presus decât pe actul sexual. Este o fire afectuoasă şi apreciază atunci când partenerul ţine la relaţie şi chiar o îmbunătăţeşte în fiecare zi. De exemplu,satisfacţia cea mai mare o are atunci când persoana de lângă el se ţine de promisiuni. Înainte de a se simţi liber într-o relaţie,Racul trebuie să aibă toată încrederea în partenerer.

Leu

Dacă vrei să satisfaci un Leu,atunci surprinde-l cu un cadou scump şi fă-i mereu complimente. Adoră să fie în centrul atenţiei şi să fie mereu apreciat pentru capacităţile sale de a face bani. Asigură-te că el ştie că tu-l percepi ca pe un geniu. Evită să-l critici şi satisface-i toate dorinţele în pat.

Fecioară

Persoanele născute sub acest semn zodiacal preferă să-şi construiască o lume a lor care nu este neapărat fantastică,ci una practică în care să-şi atingă toate obiectivele propuse. Dacă vrei să seduci o Fecioară,atunci trebuie să ai grijă la stilul vestimentar şi să-l adopţi cel care care nu presupune haine extravagante. Fecioarele au nevoie să se simtă în siguranţă într-o relaţie.

Balanţă

Simţul umorului bine dezvoltat este o barieră pentru a pătrunde în intimitatea Balanţei. Dacă vrei să cucereşti o persoană născută sub acest semn zodiacal,îţi va lua ceva timp. Îi place să facă primul pas într-o relaţie,dar îşi pierde interesul destul de repede dacă descoperă că partenerul nu împărtăşeşte aceleaşi sentimente. Să nu-ţi faci gânduri prea mari în ceea ce privesc momentele erotice deoarece acest obicei nu-i stă în fire Balanţei.

Scorpion

Extrem de geloşi,Scoprionii vor depune toate eforturile ca să-şi păstreze partenerul lângă ei. Îi incită ideea de a se „duela” cu cineva pentru persoana iubită. Dacă vrei să seduci un Scorpion,atunci asigură-te că te curtează altcineva pentru că în felul acesta îi vei stârni interesul.

Săgetător

Firi senzuale,Săgetătorii adoră mâncarea şi băutura de calitate şi parfumurile. Nu sunt adepţii comportamentului gelos,ba chiar îi oferă partenerului libertatea de care are nevoie. Săgetătorul este încântat de drumeţii. Aşadar,îl poţi seduce uşor în timpul unei călătorii cu trenul,cu avionul sau într-o cameră de hotel. De asemenea,partidele de amor reuşite sunt cele din vacanţele exotice sau pe vârf de munte.

Capricorn

Chiar dacă iubesc luxul,poţi să impresionezi un Capricorn şi prin dragoste şi afecţiune. De exemplu,oferă-te să-i decorezi casa sau poţi să-i dai sfaturi vestimentare. Va aprecia dacă îi vei organiza timpul astfel încât să nu piardă nicio clipă în zadar.

Vărsător

Persoanele născute în zodia Vărsător adoră să-ţi petreacă timpul stând la poveşti cu persoana iubită. Le place să vorbească despre planurile lor de viitor,aşa că trebuie să-ţi arăţi entuziasmul faţă de ceea ce-ţi doresc. Ei sunt încântaţi de modă şi cultură. Dacă vrei să seduci un Vărsător,îmbracă-te elegant şi oferă-i invitaţii la concerte şi piese de teatru.

Peşti

Dacă vrei o relaţie cu o persoană născută în această zodie,atunci trebuie să ştii că aceasta îşi doreşte să împarţi cu ea totul,inclusiv conturile bancare. Peştii sunt,în general,nesiguri din punct de vedere emoţional. Au nevoie de siguranţă din partea partenerului,iar aceasta se poate materializa în cadouri scumpe sau chiar şi plimbări lungi şi romantice.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg