Semnele zodiacale predispuse la tristețe. Pe listă: Berbec și Fecioară

În timp ce anumite zodii sunt optimiste, indiferent de momentele neplăcute prin care trec, altele au tendința să fie melancolice și nefericite. Iată care sunt cele din a doua categorie! 

image

Semnul zodiacal sub care ne-am născut ne poate influența dispoziția, spun astrologii. Visurile prea îndrăznețe, predispoziția spre melancolie și tendința de a face prea multe pentru ceilalți pot duce la o stare de spirit proastă.  

De exemplu, zodia Pești este tentată să se sacrifice pentru binele altora, însă așteptările pe care le are din partea celorlalți o pot dezmăgi, motiv pentru care poate să sufere adesea în tăcere. Și, deși în exterior poate să pară a fi fericită, în adâncul sufletului ascunde o mare tristețe. 

Capricorn 

Capricornii au standarde înalte, inclusiv față de ei înșiși. Pe de o parte poate fi un lucru bun pentru dezvoltarea lor, însă pe cealaltă parte această presiune poate provoca multă nefericire, mai ales când nimeni și nimic nu pare a fi suficient de bun pentru ei. În plus, acest semn de pământ nu își asumă riscuri de teamă să nu eșueze, ceea ce le poate aduce uneori nefericire. 

Citește și: Zodiile care îți vor strica vacanța. De ce să nu pleci cu ele în călătorie 

Fecioară 

Precum zodia Capricorn, Fecioara este un semn de pământ care are standarde înalte inclusiv față de ea însăși, motiv pentru care, nu este niciodată cu adevărat fericită. Își dorește să evolueze și nu se bucură de ce are în prezent. Să nu mai vorbim că dezordinea și spontaneitatea o pot stresa din plin! 

Scorpion 

Dacă ai rănit un Scorpion, să știi că o să te țină minte mult timp! Asta pentru că acest semn zodiacal suferă enorm dacă este trădat. În plus, are tendința să absoarbă toate energiile negative din jurul lui, chiar dacă nu este conștient de acest lucru, ceea ce îi poate aduce multă nefericire. 

Vezi și: Zodia în care te-ai născut îți spune ce te face fericit. Succesul profesional, familia sau libertatea? 

Berbec

Un Berbec vrea întotdeauna să facă ceea ce își dorește, iar dacă dorințele nu îi sunt respectate, se va comporta precum un copil răsfățat. Are mult orgoliu, ceea ce îi poate aduce nefericire, iar pentru că se află mereu în mijlocul acțiunii poate să piardă din micile bucurii ale vieții. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg