Semnele zodiacale predispuse la tristețe. Pe listă: Berbec și Fecioară

În timp ce anumite zodii sunt optimiste, indiferent de momentele neplăcute prin care trec, altele au tendința să fie melancolice și nefericite. Iată care sunt cele din a doua categorie! 

image

Semnul zodiacal sub care ne-am născut ne poate influența dispoziția, spun astrologii. Visurile prea îndrăznețe, predispoziția spre melancolie și tendința de a face prea multe pentru ceilalți pot duce la o stare de spirit proastă.  

De exemplu, zodia Pești este tentată să se sacrifice pentru binele altora, însă așteptările pe care le are din partea celorlalți o pot dezmăgi, motiv pentru care poate să sufere adesea în tăcere. Și, deși în exterior poate să pară a fi fericită, în adâncul sufletului ascunde o mare tristețe. 

Capricorn 

Capricornii au standarde înalte, inclusiv față de ei înșiși. Pe de o parte poate fi un lucru bun pentru dezvoltarea lor, însă pe cealaltă parte această presiune poate provoca multă nefericire, mai ales când nimeni și nimic nu pare a fi suficient de bun pentru ei. În plus, acest semn de pământ nu își asumă riscuri de teamă să nu eșueze, ceea ce le poate aduce uneori nefericire. 

Citește și: Zodiile care îți vor strica vacanța. De ce să nu pleci cu ele în călătorie 

Fecioară 

Precum zodia Capricorn, Fecioara este un semn de pământ care are standarde înalte inclusiv față de ea însăși, motiv pentru care, nu este niciodată cu adevărat fericită. Își dorește să evolueze și nu se bucură de ce are în prezent. Să nu mai vorbim că dezordinea și spontaneitatea o pot stresa din plin! 

Scorpion 

Dacă ai rănit un Scorpion, să știi că o să te țină minte mult timp! Asta pentru că acest semn zodiacal suferă enorm dacă este trădat. În plus, are tendința să absoarbă toate energiile negative din jurul lui, chiar dacă nu este conștient de acest lucru, ceea ce îi poate aduce multă nefericire. 

Vezi și: Zodia în care te-ai născut îți spune ce te face fericit. Succesul profesional, familia sau libertatea? 

Berbec

Un Berbec vrea întotdeauna să facă ceea ce își dorește, iar dacă dorințele nu îi sunt respectate, se va comporta precum un copil răsfățat. Are mult orgoliu, ceea ce îi poate aduce nefericire, iar pentru că se află mereu în mijlocul acțiunii poate să piardă din micile bucurii ale vieții. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg