Zodiile care se hotărăsc mai greu când să se căsătorească. Cine fuge de angajamente?

Există anumite zodii care se hotărăsc mai greu când să își oficializeze relațiile. Să fie persoanele născute în zodia Fecioară, Leu, Vărsător sau Pești cele care fug de angajamente? 

image

Horoscopul te poate ajuta să descoperi cât ești de compatibil cu partenerul de viață, cum își manifestă acesta dragostea, dar și când își dorește să se căsătorească. 

Citește și: Cele mai bune compatibilități între zodii. Ce semn zodiacal te poate cuceri 

De exemplu, Racul este un semn zodiacal care își prețuiește casa și familia, mai presus decât orice și nu fuge de angajamente: „Racii sunt dependenți de siguranța pe care familia le-o oferă și nu se tem să aibă grijă de copii‟, spune astrologul Emily Newman.

De asemenea, Taurul este un alt nativ care prețuiește căminul conjugal: „El crede că ar trebui să se căsătorească până la 24 sau 25 de ani‟, spune Newman. „Taurul este stabil și preferă să rămână într-o relație sigură. Deși îi ia timp să găsească persoana potrivită, de îndată ce o găsește, îți dorește căsătorie‟, punctează specialistul. Desigur, există și nativi care se hotărăsc mai greu când este momentul potrivit pentru căsătorie.

Zodiile care se pot căsători târziu în viață  

Astrologul spune că Berbecii au tendința de a se îndrăgosti rapid, însă focul pasiunii se  poate stinge rapid, odată ce ajung să își cunoască mai bine partenerii de viață. Le este greu să aleagă care este persoana potrivită pentru ei, deoarece sunt nehotărâți și își doresc libertate: „Au nevoie de mult timp pentru a-l găsi pe cel potrivit. Acesta este cel mai mare motiv pentru care simt că trebuie să se căsătorească târziu. Ei simt adesea că partenerii le ia din libertate‟, spune astrologul, pentru „Bustle‟. 

Citește și: Limbajul iubirii în funcție de zodie. Află cum își manifestă dragostea partenerul tău! 

Gemenii și-au câștigat reputația de parteneri fideli, dar cu toate acestea, le poate fi greu să se decidă când să facă pasul cel mare. Ca să se hotărască, trebuie să aibă lângă ei persoane care să îi stimuleze în mod constant: „Gemenii sunt curioși, inteligenți, jucăuși și se plictisesc rapid de partenerul lor. Ei au multe criterii și au nevoie de mult timp la dispoziție pentru a-și găsi jumătatea‟, precizează Emily Newman. 

O altă zodie, cu șanse mari de a se căsători târziu în viață, este Vărsătorul. Potrivit astrologului, Vărsătorii sunt „acele spirite libere‟, care nu se încred cu ușurință în oameni, iar intimitatea și nevoia de libertate îi caracterizează pe deplin: „Vărsătorii sunt conștienți că au nevoie de libertate. Chiar și când se află în relații, își doresc să stea singuri, deoarece le place intimitatea.‟, spune specialistul. De asemenea, Vărsătorul nu prețuiește atât de mult tradițiile, așa că angajamentele nu reprezintă o necesitate pentru el.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Relatie toxica  Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat  sursa   Shutterstock jpg
corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg