Semnul astral îţi spune ce produs cosmetic ţi se potriveşte

1 74245 original jpg jpeg

Cât de uimitor ar fi dacă am putea lăsa stelele să decidă caracteristicile noastre cele mai bune, nu? La fel cum semnul de soare poate ajuta în reflectarea trăsăturile de personalitate ale unei persoane, poate decide, de asemenea, tipul de produs cosmetic pe care ar trebui să-l foloseşti.

Berbec

Femeile născute în acest semn de soare iubesc să fie în centrul atenţiei. Ele doresc să arate bine când ies din casă şi nu numai. De aceea,femeia Berbecar trebui să opteze pentru rujuri lichide de culoare roşu sau roz şi un parfum dulce,în scopul a-şi îndeplini intenţia.

Taur

Femeia Taur este persoana care are foarte mare grijă de modul în care arată,din geanta ei nelipsind produsele cosmetice cele mai scumpe. Machiajul acesteia ar trebui să fie format din pudră de faţă,ruj şi fard de obraz.

Gemeni

Femeile care aparţin acestui semn zodiacal sunt cunoscute pentru calitatea lor multitasking şi,prin urmare,acestea pot opta între o pudră,o cremă BB sau o cremă hidratantă colorată. Lor le place să fie mereu ocupate şi,prin urmare,li se potriveşte orice machiaj.

Rac

Femeile născute sub acest semn astral sunt cunoscute pentru comportamentul lor loial şi emoţional. Le este recomandat un parfum dulce,împreună cu un strat subţire de blush şi un ruj de culoare închisă pentru a completa machiajul. Asigură-te că porţi întotdeauna la tine un spray facial calmant.

Citeşte şi:Topul celor mai elegante zodii

Leu

Femeile Leu sunt super-creative şi,prin urmare,cele mai potrivite pentru ele sunt fardurile de pleoape,care ajută la scoaterea în evidenţă a creativităţii. Alege un ruj de culoare îndrăzneaţă şi fardul de pleoape de nuanţe închise. Machiajul îndrăzneţ reflectă latura ta creativă.

Fecioară

Femeia Fecioarăeste foarte perfecţionistă şi acordă atenţie manichiurii şi,în ce priveşte machiajul,un creion de ochi şi mascara sunt suficiente pe ea. Atrage privirile fără să exagereze cu aplicarea produselor cosmetice.

Balanţă

Este zodia care iubeşte să stea fără să facă nimic. De aceea,cel mai potrivit este machiajul simplu însă atractiv,cum este fardul de obraz roz,în general,nuanţele pastelate. De asemenea,le place să se îmbrace şi comporte simplu dar atractiv.

Scorpion

Energia vibrantă este cea mai bună caracteristică a femeii care aparţine acestui semn zodiacal. Ar trebui să opteze pentru rujul roşu purpuriu,pentru a scoate în evidenţă energia vibrantă care se găseşte în tine. Pentru a realiza acest machiaj impecabil,ar trebui să completezi machiajul buzelor cu un creion de ochi negru.

Vezi şi:Cu ce zodie nu eşti compatibilă pentru căsătorie!

Săgetător

Săgetătorii sunt oamenii care cred în lucrurile practice. Ar trebui să mergi pe crema de faţă hidratantă,care arată pielea proaspătă şi naturală. Femeile săgetător ar trebui să evite rujurile de nuanţe deschise.

Capricorn

Capricoarnele sunt cunoscute pentru atenţia pe care o acordă distracţiei şi,prin urmare,sunt la fel de atente şi cu produsele cosmetice pe care le folosesc. Ar trebui să meargă pe un ruj de nuanţă coral sau un balsam de buze colorat.

  Vărsător    

Vărsătorii sunt destul de originali şi pasionaţi de felul în care se comportă. Lor le place să-şi arate partea obraznic dar şi cuminte a personalităţii lor şi,prin urmare,un ruj de culoare închisă,împreună cu un creion colorat pot merge foarte bine pentru femeile din acest semn astral.

Peşti

Cunoscute pentru sentimentele emoţionale,femeile Peşti iubesc să fie simple şi clasice. Un balsam de buze şi o pudră sunt suficiente pentru acestea. De asemenea,crema BB este o opţiune pe care ar trebui s-o includă în rutina de frumuseţe.

Sursă+credit foto:www.boldsky.comRecente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg