Ziua de naştere îţi dezvăluie personalitatea

1 67418 original jpg jpeg

Potrivit numerologiei, fiecare număr are o putere proprie şi o relaţie cu toate lucrurile şi fiinţele din univers. Află în cele ce urmează ce influenţă are asupra ta numărul zilei tale de naştere!

Ziua întâi a lunii

Dacă te-ai născut în această zi ai toate calităţile necesare unui lider. Dai dovadă de multă încredere în forţele proprii şi de multă voinţă. Faci eforturi ca tot ceea ce realizezi să fie diferit,original. Eşti energică,iar acest lucru te împiedică să-ţi dezvolţi capacitatea de a gestiona detalii. Pe de altă parte,eşti sensibilă,cu toate că foarte rar îţi arăţi această latură şi-ţi exprimi sentimentele direct.

Ziua a 2-a lunii

Te-ai născut în această zi? Atunci trebuie să fii o persoană sensibilă,intuitivă,sociabilă. Îţi faci cu uşurinţă prieteni. Totuşi,dacă te afli în compania unui număr mare de,este posibil să te cuprindă o stare de nervozitate. Eşti inimoasă şi afetuoasă,calităţi care te fac o bună confidentă,însă latura ta sensibilă te predispune la treceri bruşte de la o stare la alta şi la depresii,anxietate,cu care îţi este greu să lupţi.

Ziua a 3-a a lunii

Fiind născută în ziua a treia a lunii,este posibil să ai vitalitatea necesară pentru a trece extrem de rapid peste obstacole sau necazuri de ordin fizic sau mental. Ai o abilitate nativă de a te exprima uşor în public. Este posibil să excelezi în scris,vorbit,eventual şi cântat. Eşti energică şi-ţi place să conversezi,având totodată şi multă imaginaţie. Pe de altă parte,ai tendinţa de a-ţi risipi energia şi de a trata cu superficialitate unele chestiuni.

Ziua a 4-a a lunii

Organizarea este punctul tău forte. Sinceră şi onestă,eşti o persoană care munceşte din greu pentru tot ce-şi doreşte. Uneori,îţi reprimi sentimentele,cifra zilei tale de naştere având efectul de a-ţi inhiba afectivitatea. De altfel,în general eşti practică,raţională,atentă la detalii şi mai puţin afectuoasă. De fapt,cifra patru este asociată cu rigiditatea şi încăpăţânarea.

Ziua a 5-a a lunii

Dacă te-ai născut în această zi înseamnă că ai înclinaţie să lucrezi bine cu oamenii şi să te bucuri de ei. Eşti talentată şi ai darul de a-ţi prezenta ideile foarte bine. Este posibil să ai tendinţa de a schimba mereu câte ceva din viaţa ta şi de a călători. Te adaptezi uşor la schimbări şi eşti dotată cu multă imaginaţie. Neliniştită prin natura ta,poţi fi nerăbdătoare şi te poţi plictisi uşor de rutină. Uneori,se poate să te sustragi unor responsabilităţi.

Ziua a 6-a a lunii

Dacă aceasta este ziua ta de naştere,atunci trebuie să fii o persoană responsabilă,înţelegătoare,care caută să fie de ajutor celor din jurul ei. Eşti sinceră,iubitoare şi deschisă cu toată lumea şi-ţi pasă foarte mult de bunăstarea familiei şi prietenilor tăi. Diplomaţia este punctul tău forte,ceea ce te face omul potrivit atunci când apar conflicte,indiferent că ele au loc între rude,colegi sau amici. Şase este o cifră asociată cu grija şi responsabilitatea pentru alţii,armonia,echilibrul şi iertarea.

Ziua a 7-a a lunii

Eşti o perfecţionistă,ceea ce te poate face uneori să treci drept o persoană individualistă. Te pricepi să faci analize mentale şi raţionamente complicate,de aceea n-ar fi rău să te bazezi pe bănuielile tale în orice situaţie. Accepţi greu să ţi se dea ordine,motiv pentru care ar fi mai bine să lucrezi pe cont propriu sau să fii într-o poziţie de conducere. Dacă te-ai născut într-o zi de şapte,ai tendinţa să te centrezi mai mult pe sine şi să fii încăpăţânată.

Ziua a 8-a a lunii

Ai darul de a face planuri la scară mare. Ai putea încerca să deţii propria ta afacere,mai ales că ai şi dorinţă puternică de a deţine întotdeauna controlul. Eşti o persoană de încredere atunci că vine vorba de manipularea banilor. Eşti idealistă şi niciodată prea ocupată pentru a lupta pentru cauzele care merită. De asemenea,ai şanse mari să te îmbogăţeşti.

Ziua a 9-a a lunii

Naşterea ta la această dată adaugă o nuanţă de idealism şi umanitarism firii tale. Eşti o persoană care poate lucra cu uşurinţă cu oamenii,pentru că eşti tolerantă,generoasă,deschisă. Mereu sensibilă la nevoile celorlaţi,ai grijă pe cât mai mult posibil să nu le răneşti sentimentele. Cifra nouă este asociată cu un intelect puternic,inventivitate şi dorinţă de a influenţa desfăşurarea lucrurilor şi a situaţiilor.

Ziua a 10-a a lunii

Numărul zilei tale de naştere adaugă o nuanţă de independenţă şi energie pozitivă. Deţii multă voinţă şi încredere în tine. Odată ce crezi în ceva,îţi este uşor să convingi pe oricine. De asemenea,cauţi să realizezi întotdeauna lucruri originale. De multe ori,ai probleme în a-ţi face cunoscute sentimentele şi în a-ţi arăta afectivitatea,însă asta nu înseamnă că nu eşti o persoană sensibilă.

Ziua a 11-a a lunii

Eşti visătoare şi idealistă. Lucrezi bine cu oamenii,pentru că ştii cum să fii convingătoare prin vorbe,mai mult decât prin fapte. Latura ta spirituală este puternică şi eşti o persoană intuitivă,sensibilă,deşi temperamentală de multe ori. Eşti creativă,iar influenţa numărului 11 te face mai mult o visătoare,ceea ce nu te ajută în plan profesional,dacă ocupi un post de conducere.

Ziua a 12-a a lunii

Fiind născută în ziua aceasta,este posibil să te bucuri de multă vitalitate. Ai forţa de a trece uşor peste problemele care ţi se ivesc în viaţă. Totuşi,te încearcă o nelinişte care te poate încurca pe plan profesional,unde nu ai răbdare şi îţi doreşti să arzi etape. Asta te poate aduce la eşec,însă de cele mai multe ori te salvează mintea ta practică şi raţională.

Ziua a 13-a a lunii

Acest număr te poate ajuta să te organizezi foarte bine în viaţă,dar şi să domini oamenii din jurul tău. Cinstită şi sinceră,eşti cunoscută ca o persoană serioasă,care depune efort pentru tot ceea ce-şi doreşte. Uneori,îţi reprimi sentimentele. Eşti practică,raţională şi atentă la detalii,însă intoleranţa şi insistenţa ta pe acurateţe îi pot irita câteodată pe cei din jurul tău.

Ziua a 14-a a lunii

Născută în această zi,este posibil să lucrezi foarte bine cu oamenii. Punctul tău forte este organizarea,sistematizarea. Adesea,ai nevoie de schimbări în viaţă şi de călătorii. Te adaptezi uşor la situaţii şi la locuri noi. Eşti intelingentă,dar dai dovadă uneori de lipsă de răbdare,mai ales când te confrunţi cu rutina sau cu responsalibilităţi pe care le crezi prea mari pentru puterile tale.

Ziua a 15-a a lunii

Eşti foarte ataşată de tot înseamnă casă şi familie. Energia numărului zilei tale de naştere te face un bun profesor sau părinte. Îţi place să fii înconjurată de armonie şi te străduieşti s-o menţii. Adesea,înveţi observând şi nu studiind sau cercetând. De pildă,când găteşti,nu urmăreşti reţetele,ci pui în practică cele văzute la alte gospodine. Ai şi înclinaţii artistice,ceea ce este posibil să te ajute să dezvolţi şi alte talente pe care le deţii. De asemnea,eşti o persoană generoasă,dar şi puţin încăpăţânată.

Ziua a 16-a a lunii

Eşti o persoană căreia îi place să lucreze singură,eşti flexibilă,independentă,încăpăţânată şi,spre deosebire de alte persoane,ai nevoie de ceva mai mult timp pentru a te odihni şi pentru a medita. Încăpăţânarea care te caracterizează este posibil să te împiedice să menţii relaţii de lungă durată. Totuşi,te ajută mult faptul că îţi doreşti să ai o familie şi un cămin al tău.

Ziua a 17-a a lunii

Dacă te-ai născut în această zi trebuie să ai noroc din punct de vedere financiar,pentru că această dată te influenţează să fii pricepută în afaceri. Punctul tău forte este organizarea. Eşti ambiţioasă şi ai abilităţi administrative,manageriale,ceea ce te ajută să te ocupi de proiecte îndrăzneţe şi de sume importante de bani,având totodată mult succes în ceea ce întreprinzi.

Ziua a 18-a a lunii

Ziua ta de naştere sugerează că ai abilitatea de a lucra foarte bine în echipă,cu toate că eşti o persoană independentă. Eşti tolerantă,generoasă şi dai dovadă de compasiune,calităţi care te fac o bună prietenă. De cele mai multe ori,îţi place atît de mult să oferi,încât nu aştepţi să primeşti ceva la rândul tău. Chiar dacă eşti afectuoasă,uneori întâmpini dificultăţi în a-ţi exprima sentimentele.

Ziua a 19-a a lunii

Fiind născută în ziua a nouăsprezecea a lunii,te bucuri de multă energie,de independenţă şi de calităţi de lider. Dai dovadă şi de o voinţă de fier şi originalitate. Sunt situaţii în care te caracterizează individualismul,ceea ce te poate aduce în situaţii conflictuale. Pe de altă parte,influenţa numărului zilei tale de naştere te face nerăbdătoare când trebuie să te ocupi de detalii şi să accepţi cu greu criticile. Adori să înveţi mai mult din experienţă,pe cont propriu şi,spre deosebire de alţii,te bucuri de singurătate .

Ziua a 20-a a lunii

Sensibilitatea şi intuiţia sunt calităţile tale. Mai mult,influenţa numărul 20 te face o persoană sociabilă şi gata să-şi facă prieteni noi. Totuşi,asta nu înseamnă că te simţi confortabil într-un grupa mare de amici. Eşti inimoasă,caldă,afectuoasă,dar latura ta sentimental îţi poate crea şi probleme. Pot fi momente în care să te confrunţi cu depresia,anxietatea şi schimbările de stare emoţională.

Ziua a 21-a a lunii

Ziua ta de naştere adaugă un strop de vitalitate vieţii tale,ceea ce te poate face şi nerăbdătoare în unele situaţii. Ai o abilitate înnăscută de a te exprima în public. Îţi place să scrii şi să vorbeşti la fel de mult. Cunoscuţii tăi te ştiu ca o persoană cu o imaginaţie bogată,care poartă conversaţii interesante. Eşti practică,raţională,dar şi afectuoasă şi iubitoare.

Ziua a 22-a a lunii

Deseori,mai ales în prima parte a vieţii,te caracterizează rigiditatea,încăpăţânarea şi tendinţa de a-ţi reprima sentimentele. Ai darul de a te organiza foarte bine,însă întâmpini dificultăţi când trebuie să lucrezi cu detalii. Sinceră şi onestă,eşti o persoană care munceşte din greu pentru tot ceea ce-şi doreşte.

Ziua a 23-a a lunii

Născută în această zi,lucrezi bine cu oamenii şi te bucuri de ei. Eşti talentată şi pricepută în a-ţi prezenta ideile. Este posibil să ai tendinţa de a schimba mereu câte ceva din viaţa ta şi de a călători. Te adaptezi uşor la schimbări şi eşti dotată cu multă imaginaţie.

Ziua a 24-a a lunii

Eşti responsabilă şi îi ajuţi pe toţi apropiaţii tăi. Eşti un mediator foarte bun. Ori de câte ori apar conflicte,eşti gata să intervii şi să restabileşti armonia pierdută. Devotată familiei tale,tinzi să-i protejezi pe toţi membrii. Afecţiunea este important pentru tine,dart e aştepţi ca atunci când iubeşti să ţi se răspundă în acelaşi fel.

Ziua a 25-a a lunii

Eşti o perfecţionistă,dar este posibil să treci uneori drept o persoană individualistă. Accepţi cu greu să ţi se dea ordine,de aceea n-ar fi rău să lucrezi pe cont propriu sau să faci eforturi să ajungi într-o poziţie de conducere. Dacă te-ai născut într-o zi de 25,ai tendinţa să fii încăpăţânată.

Ziua a 26-a a lunii

Energia pe care ţi-o dă numărul 26,îţi sporeşte succesul,mai ales în plan profesional,cu atât mai mult cu cât ai abilităţi de afaceristă. Îţi doreşti întotdeauna să deţii controlul şi eşti o persoană de încredere,mai ales când vine vorba să te ocupi de bani. Ai şanse mari să te îmbogăţeşti. De asemenea,eşti idealistă şi dacă ajungi să crezi într-o cauză,te lupţi pentru ea până la capăt.  

Ziua a 27-a a lunii

Dacă eşti născută în această zi trebuie să fii o persoană care lucrează cu uşurinţă cu oamenii,pentru că eşti tolerantă,generoasă,deschisă. Sensibilă la nevoile celorlaţi,ai grijă pe cât mai mult posibil să nu le răneşti sentimentele. Numărul 27 te influenţează să fii inventivă şi să-ţi doreşti să schimbi oameni,situaţii,lucruri.

Ziua a 28-a a lunii

Numărul 28 îţi aduce independenţă şi energie. Dacă îţi doreşti să ajungi într-o poziţie de conducere,ai toate şansele,pentru că ai abilităţi de lider. Ai o voinţă de fier şi poţi fi dominatoare,mai ales în plan profesional. Dacă iniţiezi un proiect,nu eşti genul de om să renunţi pe parcurs,ci faci eforturi să-l duci la bun sfârşit.

Ziua a 29-a a lunii

Punctele tale forte sunt imaginaţia şi creativitatea. Eşti o persoană sensibilă,intuitivă,dar şi visătoare. O carieră în domeniul artistic,ţi s-ar potrivi de minune. Lucrezi foarte bine cu oamenii,în echipă. Te poţi baza pe faptul că reuşeşti să convingi oamenii mai mult prin vorbe,decât prin fapte.

Ziua a 30-a a lunii

Numărul zilei tale de naştere arată o persoană individualistă,care nu poate fi fericită dacă nu se poate exprima liber. Vei avea succes mai mult în plan profesional,dacă alegi o profesie în care să lucrezi cu cuvintele,fie că scrii,fie că vorbeşti. Ai multă imaginaţie,ceea ce te-ar ajuta să fii o scriitoare bună.

Ziua a 31-a a lunii

Acest număr te influenţează să fii o persoană organizată,dar şi să-i domini pe cei din jurul tău. Eşti şi onestă,serioasă şi depui întotdeauna eforturi pentru tot ceea ce-ţi doreşti să obţii. Uneori,îţi reprimi sentimentele,iar intoleranţa şi sincertatea ta îi pot irita câteodată pe cei din jurul tău.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg