Zodia care îţi va frânge inima

1 78195 original jpg jpeg

Când vine vorba de iubire, cu zodiile nu e de glumit. Asta pentru că fiecare nativ în parte a făcut, măcar o dată în viaţă, pe cineva să sufere. Află care e zodia care îţi va frânge inima şi cum ar trebui să te fereşti de ea.

Berbec

Eşti o persoană dinamică, impulsivă, care ştie întotdeauna ceva, mai ales la capitolul relaţii. Însă va veni o zi în care cineva îţi va pune capac, mai exact nativul Gemeni, de care s-ar putea să te îndrăgosteşti, ca mai apoi să afli că te-a înşelat cu altcineva mai bun. Şi la capitolul prietenii, nativul Gemeni te va trăda, căci nu e o fire statornică, iar tu reuşeşti să îi stârneşti invidia.

Taur

Pentru tine, dragostea este cel mai bun lucru care ţi se putea întâmpla vreodată. Eşti o fiinţă pasională, care iubeşte din toată inima, însă ai grijă cu aceste sentimente puternice. Nativul Balanţă va fi o reală neplăcere pentru tine, mai ales când vei vedea că nu e aşa cum pretinde. Fii foarte atentă şi la prietenii din zodiile Scorpion şi Peşti, căci îţi dau târcoale şi vor să te prindă pe picior greşit.

Gemeni

Nu îţi place să baţi pasul pe loc, ci mai degrabă să cucereşti şi cunoşti cât mai multe persoane noi. Ai foarte mare grijă când vei fi cucerită, căci nativul Scorpion ţi-a pus gând rău şi vrea să te facă să suferi cu orice preţ. De asemenea, dacă ai o amică în zodia Fecioară, încearcă să nu îi spui chiar toate secretele. Se poate să te trezeşti cu surprize...

Rac

Eşti sensibilul zodiacului, iar inima ţi-e cel mai uşor rănită, mai ales de nativul Berbec. Încearcă să stai cât mai departe de el şi să îl eviţi, căci dacă i-ai căzut în plasă, cu greu mai poţi ieşi din agonie. Mai mult, fii cu ochi în patru la prieteni şi nu accepta orice provocare ce ţi se propune, mai ales dacă vine din partea unui nativ Berbec.

Leu

Îţi doreşti cu orice preţ să ieşi în evidenţă, însă ştii bine că tocmai această dorinţă te plasează în topul celor mai invidiate persoane. Printre cei care te invidiază şi te vor face să suferi se numără şi nativul Capricorn, care va profita de scopul tău, pentru a-ţi intra sub piele şi, apoi, să te batjocorească în văzul tuturor.

Fecioară

Tu nu stai prea mult la discuţii, ci eşti destul de fermă când ai ceva de spus. Unii ar spune că eşti de neînduplecat, însă nu şi la capitolul dragoste. Acolo eşti mai ceva ca un mieluşel. Şi pentru că în viaţă nu ai mare noroc la acest capitol, vei întâlni tot felul de persoane care îţi vor lăsa un gust amar. Printre ele, se numără şi nativul Peşti, care se va transforma într-o deziluzie cât ai clipi. Nu vă potriviţi oricât veţi încerca.

Balanţă

Pretinzi că eşti o persoană echilibrată, când de fapt, la tine în casă e un haos total. Exact aşa e şi în viaţă. Vrei să fie ordine, dar nu e. Nici în dragoste nu stai prea bine, pentru că fugi după mai multe persoane şi nu vei prinde niciuna. Ei bine, în încercarea ta de a cuceri, fereşte-te pe cât posibil de nativul Rac, deoarece vei avea mari probleme de comunicare cu acesta. Vei descoperi că este un laş şi că preferă să se retragă din viaţa ta fără să îţi mai spună nimic.

Scorpion

Nu eşti foarte comunicativă, dar reuşeşti să atragi persoane noi în viaţa ta. Însă, multe dintre ele râvnesc mai mult la poziţia ta financiară decât la sufletul tău. În viaţă, s-ar putea să te confrunţi cu situaţii de trădare gravă, mai ales din partea nativului Taur, care ar face orice să trăiască pe picior mare. De asemenea, ar trebui să fii atentă şi la nativii Balanţă, căci nu sunt cei mai de încredere prieteni pe care îi ai.

Săgetător

Eşti o fire calmă şi iubitoare, însă de multe ori ai avut parte de dezamăgiri în relaţia de cuplu. Fie nu eraţi pe aceeaşi lungime de undă, fie ceva te făcea să dai înapoi, lucrurile nu erau la locul lor. De curând, simţi că ai descoperit dragostea adevărată, dar parcă tot nu eşti convinsă în totalitate. Dacă partenerul tău este un nativ Peşti, s-ar putea să ai ceva de furcă, aşa că fii foarte atentă la modul în care comunici. Orice îi spui, se supără şi ar fi în stare să îţi arunce cuvinte grele, pe care să nu le poţi uita.

Capricorn

Nu ştii dacă destinul tău este să ai o familie sau să rămâi singură toată viaţa. Încă nu te-ai hotărât, căci nu prea a apărut nimeni care să te impresioneze până acum. Din caz că va apărea pe viitor, ai grijă să nu fie un nativ Scorpion, căci aceia sunt cei mai periculoşi. Sunt atât de prefăcuţi încât în faţă îţi spun că te iubesc şi pe la spate vorbesc deja cu o a doua persoană.

Vărsător

Eşti mult prea ancorată în lumea ideilor, aşa că nu îţi pierzi timpul cu dragostea. De fapt, nici nu ai nevoie, căci părinţii şi fraţii te iubesc îndeajuns. Totuşi, fii foarte atentă la pretendenţi, mai ales la nativul Berbec, căci firea lui impulsivă te va scoate din minţi. Să nu mai vorbim de comportamentul său grosolan, care te va dezamăgi complet.

Peşti

Momentan, nu eşti dispusă să oferi inima nimănui, motiv pentru care ai închis uşile dragostei. Din caz că te răzgândeşti, aşteaptă până vei avea de unde alege şi nu te grăbi la primul venit, mai ales dacă acesta este în zodia Leu. Firea lui dominatoare te va face să te simţi ca o pasăre în colivie, iar spiritul tău creativ va avea de suferit.

Sursă foto: www.wallup.netRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg