Zodia cu cele mai mari aşteptări de la partener

1 75782 original jpg jpeg

Toate semnele zodiacale au anumite aşteptări de la partenerul de viaţă. Însă această zodie, renumită pentru latura sensibilă, are pretenţii mult mai mari spre deosebire de celelalte semne ale horoscopului.

Femeile născute în zodia Rac sunt unele dintre cele mai bune, emotive şi mai calde persoane pe care le vei întâlni. Le pasă de oamenii pe care-i iubeşte şi de aceea ar face orice ca să-i protejeze şi să-i facă fericiţi. Dar iată ce aşteptări au de la partener!

1.Femeia Rac este foarte timidă, deci, ea nu îşi doreşte un partener care să vrea totul de la începutul relaţiei. În plus, evită să vorbească despre subiecte jenante, mai ales când se află într-un grup.

2.Atenţia îi este atrasă de povestea de viaţă a fiecăruia. Ea vrea ca partenerul să-i vorbească despre lucrurile pe care le-a făcut, ţările pe care le-a vizitat, despre speranţele şi visele lui. Aşa capătă încredere şi devin mai apropiaţi.

3.Nativa Rac vrea să fie cu un adevărat gentleman, care să o impresioneze, să-i faci mici surprize şi să o facă să se simtă specială.

4.Următorul aspect ar părea de veche modă, dar, dacă partenerul îi scrie scrisori şi îi trimite flori, ea se va îndrăgosti şi mai mult de el şi va considera că aceste gesturi romantice îl definesc.

5.Deoarece nativa Rac este o femeie foarte pasională şi sentimentală, partenerul trebuie să-i vorbească frumos şi să-i arate afecţiunea faţă de ea prin cuvinte şi acţiuni.

6.Pentru femeia Rac, familia este pe primul loc. Asta înseamnă că şi partenerul trebuie să fie prietenos şi apropiat cu membrii familiei.

7.La fel de importanţi sunt şi prietenii pentru nativa Rac. Dacă ei îl plac şi îl simpatizează pe partener, ea va fi fericită.

8.Nativa Rac ia decizii şi acţionează asupra lor. Prin urmare, ea îşi doreşte ca partenerul să fie direct şi sincer cu ea tot timpul, pentru a evita orice neînţelegere.

9.Femeile, în general, vor să fie cu un partener care ştie să o facă să se simtă bine.

10.Femeia născută în semnul astral Rac nu va accepta niciodată o relaţie la doar câteva zile de când l-a cunoscut. Aşadar, nu vrea un partener care s-o preseze, ci unul care să fie alături de ea, s-o înţeleagă şi care să ştie să-i câştige încrederea.Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg