Zodia cu cele mai mari aşteptări de la partener

1 75782 original jpg jpeg

Toate semnele zodiacale au anumite aşteptări de la partenerul de viaţă. Însă această zodie, renumită pentru latura sensibilă, are pretenţii mult mai mari spre deosebire de celelalte semne ale horoscopului.

Femeile născute în zodia Rac sunt unele dintre cele mai bune, emotive şi mai calde persoane pe care le vei întâlni. Le pasă de oamenii pe care-i iubeşte şi de aceea ar face orice ca să-i protejeze şi să-i facă fericiţi. Dar iată ce aşteptări au de la partener!

1.Femeia Rac este foarte timidă, deci, ea nu îşi doreşte un partener care să vrea totul de la începutul relaţiei. În plus, evită să vorbească despre subiecte jenante, mai ales când se află într-un grup.

2.Atenţia îi este atrasă de povestea de viaţă a fiecăruia. Ea vrea ca partenerul să-i vorbească despre lucrurile pe care le-a făcut, ţările pe care le-a vizitat, despre speranţele şi visele lui. Aşa capătă încredere şi devin mai apropiaţi.

3.Nativa Rac vrea să fie cu un adevărat gentleman, care să o impresioneze, să-i faci mici surprize şi să o facă să se simtă specială.

4.Următorul aspect ar părea de veche modă, dar, dacă partenerul îi scrie scrisori şi îi trimite flori, ea se va îndrăgosti şi mai mult de el şi va considera că aceste gesturi romantice îl definesc.

5.Deoarece nativa Rac este o femeie foarte pasională şi sentimentală, partenerul trebuie să-i vorbească frumos şi să-i arate afecţiunea faţă de ea prin cuvinte şi acţiuni.

6.Pentru femeia Rac, familia este pe primul loc. Asta înseamnă că şi partenerul trebuie să fie prietenos şi apropiat cu membrii familiei.

7.La fel de importanţi sunt şi prietenii pentru nativa Rac. Dacă ei îl plac şi îl simpatizează pe partener, ea va fi fericită.

8.Nativa Rac ia decizii şi acţionează asupra lor. Prin urmare, ea îşi doreşte ca partenerul să fie direct şi sincer cu ea tot timpul, pentru a evita orice neînţelegere.

9.Femeile, în general, vor să fie cu un partener care ştie să o facă să se simtă bine.

10.Femeia născută în semnul astral Rac nu va accepta niciodată o relaţie la doar câteva zile de când l-a cunoscut. Aşadar, nu vrea un partener care s-o preseze, ci unul care să fie alături de ea, s-o înţeleagă şi care să ştie să-i câştige încrederea.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg