Zodia îţi dictează ţinuta

1 62925 original jpg jpeg

Semnul zodiacal sub care te-ai născut nu îţi influenţează numai caracterul, ci şi stilul vestimentar. Iată, aşadar, ce au „hotărât” astrele că trebuie să ai în garderobă.

Berbec

Berbecul este cel care dă tonul în modă! Nu se ştie cum face dar reuşeşte de fiecare dată ca într-un timp foarte scurt să iasă pe uşă arătând fabulos. Hainele care le pun în valoare pe femeile din zodia Berbec sunt cele elegante,uşor nonconformiste. Culorile caracteristice:nuanţe puternice de portocaliu şi roşu şi notele de bronz.

Taur

Taurii se ghidează numai după propriile principii şi sunt convinşi că haina îl face pe om. Hainele potrivite sunt cele elegante şi rafinate,fustele simple şi foarte feminine. Pe femeile din zodia Taur le caracterizează materialele naturale precum mătasea,blana sau caşmirul. Culorile preferate sunt verde,albastru,maro şi negru.

Gemeni

Femeia Gemeni este conştientă de calităţile ei şi ştie cum să le pună în valoare. Jeanşii sunt piesa de rezistenţă a garderobei însă,dacă atuul sunt nişte picioare perfecte,fusta mini sigur nu lipseşte. Persoane sensibile,Gemenii preferă nuanţele de gri,deoarece li se pare că îl ajută să se adapteze oricărei situaţii.

Rac

Racii sunt cuminţi din punct de vedere vestimentar. Conformişti convinşi,acestora nu le place să iasă în evidenţă print-o ţinută care nu-i reprezintă. Stilul şcolăresc cu cămăşi albe,pulovere negre şi o fustă plisată sunt definitorii pentru femeile din zodia Rac. Iubesc bijuteriile şi aleg cu gust. Culorile preferate sunt alb,argintiu şi galben pai.

Leu

Femeia Leu apreciază lucrurile de calitate iar stilul ei vestimentar s-ar putea traduce foarte simplu:îndrăzneţ. Îi plac imprimeurile animale,materialele luxoase şi accesoriile spectaculoase gen eşarfe colorate,genţile mari şi sofisticate,bijuteriile XXL,orice numai să iasă în evidenţă.  Se adaptează la orice stil vestimentar şi preferă tonurile de galben şi roşu.

Fecioară

Stilul femei Fecioară s-ar putea defini în două cuvinte:discret şi elegant. Preferă stilul şic dar minimalist,gen anii ‘50-’60,iar clasica rochie neagră este ideală pentru a o pune în valoare pe femeia din zodia Fecioară. Nuanţele definitorii sunt cele de gri,bej,argintiu sau negru.

Balanţă

Balanţele au un simţ estetic foarte dezvoltat. Femeilor din zodia Balanţei le plac foarte mult pantofii cu toc şi se reinventează mereu. Îi place le nebunie să-şi achiziţioneze cele mai moderne piese vestimentare,tocmai de aceea este mereu în pas cu moda şi are un stil foarte şic. Culoarea pentru care ar trebui să opteze este albastrul.

Scorpion

Tăcută,misterioasă şi seducătoare,femeia scorpion aşteaptă momentul potrivit pentru a ieşi în evidenţă. Are tot timpul o ţinută modernă,bine accesorizată şi aleasă cu gust. Pentru a nu se plictisi,împrumută mereu elemente din garderoba masculină. Paleta de culori recomandată cuprinde nuanţe de dej,maro şi roşu.

Săgetător

Săgetătorul preferă vestimentaţia simplă,contând pe ceea ce îi vine bine şi nu neapărat pe ceea ce este la modă. Poartă totul cu eleganţă şi are o predilecţie către pantofi. Nici accesoriile nu lipsesc din garderoba Săgetătorilor. Aceştia le aleg cu mare atenţie şi sunt punctul de atracţie al ţinutei. Culorile preferate sunt albul,bejul şi maronul.

Capricorn

Femeia Capricorn foloseşte stilul vestimentar pentru a-şi îndeplini scopurile. Hainele uşor extravagante dau impresia că trăieşte într-o piesă de teatru. Rochiile cu aplicaţii sau volane sunt preferatele Capricornilor. Culorile predominante sunt verdele şi nuanţele de galben.

Vărsător

Vărsătorii au un gust ireproşabil. Moderni sau dimpotrivă clasici,sunt mereu admiraţi pentru garderoba lor. Femeilor din zodia Vărsătoe le plac culorile vii,precum galbenul neon,verdele sau rozul fosforescent. O jachetă într-o culoare tare sau o pereche de pantaloni mai neobişnuiţi sunt ideale pentru a o mulţumi pe femeia Vărsător.

Peşti

Femeile din zodia Peşti abordează o ţinută discretă,casual. Cel mai important este să se simtă bine în hainele pe care le poartă. Culoarea preferată este albastrul iar stilul hippie al anilor ’60 este în topul preferinţelor.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg