Zodia îţi spune ce probleme ai în dragoste

1 76258 original jpg jpeg

Oricât te-ai strădui ca totul să fie roz în relaţia ta amoroasă, cu siguranţă există momente în care tu şi partenerul ajungeţi să întâmpinaţi diverse dificultăţi. Ele diferă în funcţie de personalitatea fiecăruia dintre noi, iar astrele au şi ele un cuvânt de spus. 

Berbec

Îi ceri partenerului să te înţeleagă mereu, deşi tu nu reuşeşti să te pui în locul său. Ai pretenţia să fii mai mult singură decât acompaniată, iar acest lucru poate duce la certuri grave. Încearcă să nu îl neglijezi deoarece îşi va pierde interesul.

Taur

Din pricina încăpăţânării tale excesive, partenerul tău de viaţă s-ar putea să se simtă stânjenit. Vrei ca toate lucrurile să se întâmple conform dorinţelor tale şi nu ştii să respecţi opinia celui de lângă tine. Învaţă să fii mai flexibilă!

Gemeni

În cazul tău, problema există atunci când vine vorba de angajamente. Incepi cu greu o relaţie şi nu eşti consecventă. Să nu crezi că partenerul nu îşi dă seama de micile tale trădări sau de momentele în care îl minţi. Mai bine pui capăt idilei din timp, dacă ştii că nu mai ai nimic de salvat.

Rac

Cea mai mare dorinţă a ta e să îţi găseşti stabilitatea emoţională. Pentru a o găsi, ai tendinţa să îţi testezi fiecare partener. Fii atentă că acest lucru s-ar putea să nu îi placă şi, de aici, să ajungeţi la reproşuri care vă rănesc.

Leu

Atunci când nu eşti mulţumită de o relaţie, preferi să laşi lucrurile să îşi urmeze cursul şi să dramatizezi, dar fără a lua o decizie radicală. Deşi eşti o persoană foarte puternică, ai tendinţa să te complaci în astfel de situaţii şi să amâni un verdict.

Fecioară

E bine să fii analitic la locul de muncă, însă nu şi în relaţia de dragoste. Atunci când analizezi fiecare detaliu legat de ceea ce spune sau ceea ce face partenerul tău, devii o persoană obsesivă. Şi asta nu va face fericit pe nimeni!

Balanţă

Eşti o persoană atât de sociabilă, încât se întâmplă, uneori, să mai uiţi că ai acasă un partener. Te laşi condusă de instinct şi îţi place să ai mereu oameni noi în compania ta. Poate nu ţi-ai dat seama până acum, dar unii aşa-zişi prieteni nu îţi fac cinste.

Scorpion

Nu se poate să nu reproşezi ceva partenerului tău de viaţă. Îţi place să conduci în relaţie şi să fii mereu cea care arată cu degetul şi învinuieşte. Aminteşte-ţi că poate nici ţie nu ţi-a plăcut în copilărie să fii mereu dojenită, drept urmare încearcă să fii mai îngăduitoare.

Săgetător

Eşti adepta conceptului de libertate aşa că ai face bine să îţi găseşti un partener pe măsură, cu aceleaşi gusturi. Nu de alta, dar, dacă nu vă potriviţi, s-ar putea să intraţi în polemici pe această temă şi să fii nevoită să renunţi la obiceiurile tale zilnice.

Capricorn

Nu spune nimeni că nu e bine să munceşti, dar tu ai întrecut măsura! Eşti o persoană meticuloasă şi perfecţionistă şi cu greu ar crede cineva că mai ai timp şi de o relaţie. Dacă petreci prea multe ore la serviciu, ai grijă căci partenerul ar putea devein suspicios!

Vărsător

Atunci când intri într-o relaţie, preferi să pui raţiunea pe primul loc, şi nu sentimentele, aşa cum ar trebui. Eşti fascinată de parteneri intelectuali, care să îţi împărtăşească din ideile lor inovatoare, iar dacă simţi că nu sunt potriviţi pentru tine, îi laşi baltă încă din prima clipă. Acest obicei s-ar putea să îţi aducă multe conflicte.

Peşti

În cazul tău, s-ar putea spune că nu tu ai o problemă, ci partenerul de viaţă. Din pricina faptului că eşti o fire mult prea iertătoare, poţi rămâne blocată într-o relaţie care nu funcţionează şi care îţi aduce numai scandaluri. Ar fi bine să iei o decizie, până nu e prea târziu.

Sursă foto: www.quotespics.netRecente

angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg