Zodii care fac sex la prima întâlnire

1 73264 original jpg jpeg

Ai vrea să ştii câte şanse ai să îţi cunoşti mai bine partenerul încă de la prima întâlnire? Astrologii au făcut un top cu primele cinci zodii care fac dragoste la prima întâlnire. Posibil ca aceste informaţii să te ajute, cumva, să fii cu un pas înaintea celuilalt.

Nu e musai,dar următoarele semne astrale sunt mai predispuse să facă sex la prima întâlnire. De ce? Pentru că pun mare preţ pe satisfacţia personală şi trăiesc clipa la intensitatre maximă. Te numeri şi tu printre zodiile lipsite de prejudecăţi?

Scorpion

Dintre toate semnele astrale,scorpionul este de departe cel mai pasional şi mai avid de a urca pe culmile plăcerii dintre toate zodiile. De aceea,este dispus să facă sex şi la prima întâlnire.

Cu toate că nu îşi cunoaşte aşa de bine partenerul,scorpionul nu poate rata o asemenea ocazie. Mai mult,încă de la început îşi scanează partenerul şi trage o concluzie în ceea ce priveşte un posibil viitor al relaţiei.

Taur

Pe locul secund în topul zodiilor care nu se dau înapoi de la sex pentru nimic în lume este taurul. Nativii din această zodie iubesc să facă sex şi,dacă fizicul nu le-ar impune nişte limite,ar încerca non-stop să-şi satisfacă această plăcere.

Poate nu reuşeşte să aibă tot timpul activitate,aşa cum îşi doreşte,dar sigur se visează în poziţii noi şi depăşindu-şi propriile recorduri.

Balanţă

Nu sunt chiar aşa uşor de convins să cedeze,dar şi balanţele au o înclinaţie aparte pentru sexul încărcat de mister,cum este cel de la prima întâlnire. De fapt,nativii acestei zodii sunt recunoscuţi că preferă sexul fără obligaţii,cu persoane necunoscute,pe care speră apoi să nu le mai vadă vreodată.

Sau,dimpotrivă,cu care vor o relaţie de lungă durată. În privinţa relaţiei,cu balanţele nu poţi niciodată şti sigur ce îşi doresc,dar în privinţa sexului,e clar,sexul de calitate este pe lista preferinţelor.

Rac

Sensibili,mămoşi,de casă,şi caracteristicile cuminţi pot continua mult şi bine pentru nativii zodiei rac. Nu te lăsa păcălit(ă)! Racii se schimbă radical când vine vorba despre sex.

Surprinzător sau nu,aceşti nativi pot lăsa o persoană cu care a împărţit un pat câteva decenii pentru o partidă de sex promiţătoare cu cineva necunoscut.

Fecioară

Perfecţioniste din fire,fecioarele sunt recunoscute şi pentru gândirea lor pragmatică asupra relaţiilor sentimentale.

Poate fi greu de convins o fecioară sa-ţi intre în aşternuturi,dar nu imposibil,mai ales când ea e convinsă că mai bifează ca făcută o sarcină importantă din zi,cum ar satisfacerea nevoilor hormonale.Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg