Zodii care nu ştiu să piardă

horoscop jpeg

Sunt oameni care, atunci când planurile nu le ies aşa cum şi-ar dori, nu reuşesc să treacă peste aceste mici eşecuri. Astrologii spun că această încăpăţânare a oamenilor stă scrisă în stele. Iată care sunt zodiile care nu ştiu să piardă!

Ne facem planuri,speranţe,dar uneori socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Pentru unele zodii,această înfrângere este foarte greu de suportat.

Zodii care nu ştiu să piardă. Taur

Încăpăţânaţi din fire,nativii născuţi sub această pecete astrologică sunt semne de pământ şi preferă lucrurile confortabile şi simple. Deciziile riscante şi schimbările care pot surveni în viaţa lor pot fi stresante,aşa că preferă să rămână la planul lor. Taurii sunt loiali în relaţii,chiar şi atunci când lucrurile nu merg aşa cum trebuie. O parte din această loialitate se datorează fricii de necunoscut,dar cealaltă parte se datorează angajamentului. Taurul vrea ca lucrurile din viaţa lui să decurgă aşa cum şi-a planificat. Evenimentele dramatice,fie bune sau rele,nu-l face să se simtă confortabil.

Zodii care nu ştiu să piardă. Scorpion

Scorpionii sunt hotărâţi să reuşească în absolut orice,fie că este vorba de carieră,dragoste,bani,sau familie. Odată ce ei decid că vor acel ceva,nimic nu-i va opri în a obţine acel lucru. Pentru că sunt foarte determinaţi,este dificil pentru ei să accepte lucrurile care nu se petrec aşa cum ei le-au planificat. Scorpionii sunt oameni secretoşi şi complexaţi,iar schimbarea lor este aproape imposibilă din acest motiv,din moment ce ei nu doresc să fie „reţinuţi“ din propriile lor aspiraţii personale.

Zodii care nu ştiu să piardă. Vărsător

Vărsătorii sunt semne de aer. Ei au idei fixe şi reacţionează dificil când pierd. Supărarea lor poate să ţină ore,zile sau chiar săptămâni şi chiar şi atunci când crezi că s-a învăţat cu ideea că a pierdut,readuc în discuţii eşecul pe care l-au suferit. În plus,este foarte greu să câştigi un argument împotriva unui Vărsător.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg