Zodii care vor avea parte de provocări până pe 12 octombrie

Anumiți nativi vor fi influențați de tranzitul planetei Marte. Mai exact, până pe 12 octombrie, patru zodii se pot confrunta cu provocări. Verifică dacă și semnul tău zodiacal se află printre ele! 

image

Cu toții experimentăm zile mai puțin bune - poate din cauza locului de muncă sau din vina temperaturilor ridicate. De vină poate fi și mișcarea planetelor, care influențează felul în care zodiile resimt stresul și presiunea. Potrivit astrologului Lauren Ash, sunt șanse ca patru zodii din horoscop să se confrunte cu provocări până pe 12 octombrie, din cauza planetei Marte. 

Fiecare semn zodiacal este condus de o planetă. De exemplu, Marte guvernează Berbecul și Scorpionul, Soarele guvernează Leul, Jupiter guvernează zodiile Săgetător și Pești, iar Saturn Capricornul și Vărsătorul. Asta înseamnă că planeta care ne guvernează zodia are cea mai mare influență asupra noastră, iar când planetele se mută în anumite semne zodiacale, ele aduc energii noi. 

Citește și: Zodii care cred în sufletul pereche. Ei sunt cei mai romantici nativi 

Pe 27 august, Marte, planeta acțiunii, a intrat în Balanță și va fi în tranzit până pe 12 octombrie. Marte este o forță opusă Balanței, deoarece guvernează Berbecul. Așadar tranzitul planetei o să slăbească puterile zodiei, iar acești nativi s-ar putea confrunta până pe 12 octombrie cu o lipsă de energie și stare de letargie. 

Și nu doar Balanța este afectată! Ci și Capricornul, Berbecul și Racul. Potrivit „Best Life‟, Marte îi va îndemna pe acești nativi să își verifice mai bine relațiile, care par a fi „liniștite‟: „Marte îi va dezechilibra. Nativii pot să renunțe la anumite parteneritate care nu le sunt favorabile. O să dispară și relațiile care sunt doar aparent perfecte‟, scrie publicația. 

Eclipsa de Soare, o altă provocare 

În plus, deși Marte se mută din Balanță pe 12 octombrie, pe data de 14 octombrie va avea loc Eclipsa de Soare, un eveniment considerat a fi dificil pentru Berbec, Balanță, Capricorn și Rac: „Viețile se pot transforma într-un haos. Balanța te îndeamnă să îți găsești echilibrul, însă poți experimenta anxietate‟, remarcă astrologul. 

Dacă te numeri printre zodiile menționate, astrologul te îndeamnă să te pregătești pentru aceste evenimente și să te organizezi eficient astfel încât să le faci față. Uită de griji și stai departe de stres!

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Ce l a ajutat pe Pierce Brosnan sa depaseasca pierderea primei sotii Sursa foto shutterstock 1093386590 jpg
De la debutul în seriale precum "Karaoğlan" și "Kampüsistan", până la primul său lungmetraj "Tunes from Spinach" în 2005, Urgancıoğlu a captivat publicul cu abilitățile sale actoricești remarcabile
Harry Potter jpg
Al Di Meola foto  Shutterstock jpg
Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg