Zodii care vor avea parte de provocări până pe 12 octombrie

Anumiți nativi vor fi influențați de tranzitul planetei Marte. Mai exact, până pe 12 octombrie, patru zodii se pot confrunta cu provocări. Verifică dacă și semnul tău zodiacal se află printre ele! 

image

Cu toții experimentăm zile mai puțin bune - poate din cauza locului de muncă sau din vina temperaturilor ridicate. De vină poate fi și mișcarea planetelor, care influențează felul în care zodiile resimt stresul și presiunea. Potrivit astrologului Lauren Ash, sunt șanse ca patru zodii din horoscop să se confrunte cu provocări până pe 12 octombrie, din cauza planetei Marte. 

Fiecare semn zodiacal este condus de o planetă. De exemplu, Marte guvernează Berbecul și Scorpionul, Soarele guvernează Leul, Jupiter guvernează zodiile Săgetător și Pești, iar Saturn Capricornul și Vărsătorul. Asta înseamnă că planeta care ne guvernează zodia are cea mai mare influență asupra noastră, iar când planetele se mută în anumite semne zodiacale, ele aduc energii noi. 

Citește și: Zodii care cred în sufletul pereche. Ei sunt cei mai romantici nativi 

Pe 27 august, Marte, planeta acțiunii, a intrat în Balanță și va fi în tranzit până pe 12 octombrie. Marte este o forță opusă Balanței, deoarece guvernează Berbecul. Așadar tranzitul planetei o să slăbească puterile zodiei, iar acești nativi s-ar putea confrunta până pe 12 octombrie cu o lipsă de energie și stare de letargie. 

Și nu doar Balanța este afectată! Ci și Capricornul, Berbecul și Racul. Potrivit „Best Life‟, Marte îi va îndemna pe acești nativi să își verifice mai bine relațiile, care par a fi „liniștite‟: „Marte îi va dezechilibra. Nativii pot să renunțe la anumite parteneritate care nu le sunt favorabile. O să dispară și relațiile care sunt doar aparent perfecte‟, scrie publicația. 

Eclipsa de Soare, o altă provocare 

În plus, deși Marte se mută din Balanță pe 12 octombrie, pe data de 14 octombrie va avea loc Eclipsa de Soare, un eveniment considerat a fi dificil pentru Berbec, Balanță, Capricorn și Rac: „Viețile se pot transforma într-un haos. Balanța te îndeamnă să îți găsești echilibrul, însă poți experimenta anxietate‟, remarcă astrologul. 

Dacă te numeri printre zodiile menționate, astrologul te îndeamnă să te pregătești pentru aceste evenimente și să te organizezi eficient astfel încât să le faci față. Uită de griji și stai departe de stres!

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg