Aceşti nativi nu pot fi punctuali! Pe cine nu te poţi baza să vină la timp!

Potrivit astrologiei, persoanele care aparțin acestor cinci semne zodiacale sunt cele mai predispuse să întârzie la întâlniri!

image

Astrologia este un set de credințe care se bazează pe poziția stelelor la momentul nașterii unei persoane. După semnul zodiacului, poți ști cum este personalitatea cuiva sau, în acest caz, dacă întârzie sau nu.

Pentru a ști care este semnul solar al unei persoane, ai nevoie doar de data nașterii. Cu toate acestea, pentru a cunoaște mai multe detalii despre harta natală a cuiva, este necesar să știi locul și ora la care s-a născut. Dintre caracteristicile nativilor în semnele zodiacului european se desprinde şi lipsa de punctualitate. Vezi care sunt cei tentaţi să uite de ceas!

Taur

Cei născuți între 20 aprilie și 20 mai sunt oameni care nu simt presiune sau vinovăție dacă ajung la o anumită oră într-un loc sau la o întâlnire. Atâta timp cât sunt responsabili și-și îndeplinesc îndatoririle, nativii Taur nu au nicio problemă să întârzie.

Gemeni

O trăsătură principală a celor născuți între 21 mai și 20 iunie este perfecțiunea. Această caracteristică înseamnă că, atunci când încearcă să facă lucruri sau sarcini fără eșecuri sau defecte, ajung cu întârziere la locurile sau întâlnirile la care trebuie să participe.

Vezi și: Topul celor mai relaxate zodii, care duc o viață liniștită. Ești pe listă?

Pești

Distragerea atenției și puțina pregătire a sarcinilor pe care trebuie să le facă cei născuți între 19 februarie și 20 martie îi determină să întârzie adesea. Acest lucru face din Pești unul dintre cele mai nepunctuale semne ale zodiacului.

Rac

Cei care s-au născut sub semnul Rac, între 21 iunie și 22 iulie, în ciuda faptului că sunt unii dintre cei mai carismatici nativi ai horoscopului, se poziționează în topul celor cinci persoane cu cea mai mare probabilitate de a întârzia. Poate fi de vină dorinţa de a se prezenta cât mai bine, de a arăta perfect sau pur şi simplu emoţiile unei întâlniri sau pierderea noţiunii timpului.

Te-ar mai putea interesa: Vremea care îți descrie cel mai bine zodia. Te simți bine când plouă sau când afară este foarte cald?

Săgetător

Persoanele născute între 22 noiembrie şi 21 decembrie se simt liberi să trăiască după propriile lor reguli. Acesta este motivul pentru care nevoia de a ajunge la o anumită oră la o întâlnire sau într-un loc poate fi restrictivă, ceea ce îi face să ajungă cu întârziere.

FOTO: Shutterstock



Recente

Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg