Nativii acestor zodii sunt certaţi cu curăţenia! Se ocupă de ea numai când este obligatoriu

Vrând-nevrând, fiecare dintre noi trebuie să facă ordine în lucrurile sale sau trebuie să-şi cureţe casa. Nativii anumitor zodii preferă să lase adesea aceste treburi în grija celor dragi.

image

Un spațiu de locuit curat şi confortabil este ceea ce toți dorim, cu atât mai mult când îl arătăm lumii, în zilele în care avem rude sau prieteni care ne trec pragul. Adevărul este că nu le place tuturor să şi facă curăţenie. Există oameni care ar face orice altceva înafară de ordine în casa lor sau preferă să aibă cu totul alte activităţi. Din punct de vedere astrologic, aceste semne zodiacale îşi predispun nativii să fie mai puţin preocupaţi de aspectul curăţenie!

Taur – are tendinţa să se relaxeze acasă mai mult decât să facă treburi casnice

Nativul Taur iubeşte confortul și luxul. Îşi aşază în topul priorităţilor bunăstarea fizică și emoțională, căutând relaxare și distracție. Ideea de a-și petrece timpul cu curățenia, însă, nu este ceva care să se potrivească cu dorința lui de a se răsfăța cu plăcerile vieții. S-ar putea să găsească mai atrăgător să se implice în activități care-i oferă relaxare senzorială, ceea ce i-ar putea determina să amâne treburile casei.

Gemeni – caută mai mult să socializeze şi să exploreze

Este curios și se dezvoltă cu ajutorul stimulării mentale. Are tendința de a gravita către activități care îl mențin implicat și stimulat din punct de vedere intelectual. Curățenia este repetitivă și face parte dintr-o rutină, așa că este posibil să nu-i rețină atenția mult timp. Preferă să-și petreacă timpul socializând, învățând sau explorând idei noi decât curățăndu-și și organizând spaţiul în care locuieşte.

Citește ș: Nativii acestor zodii nu renunţă niciodată în situaţii dificile!

Leu – curăţenia nu-i aduce validare întotdeauna

Cel născut sub semnul Leu iubeşte să fie în centrul atenției, este creativ și expresiv. Prosperă cu activități care-i permit să-și arate talentele și să primească admirație din partea celorlalți. Curățenia este o activitate banală și nu oferă tot timpul tipul de recunoaștere și validare pe care o caută. Preferă activitățile care îi permit să strălucească și să fie remarcat, de aceea, de obicei, nu oferă prioritate organizării spaţiului în care locuieşte şi roagă pe altcineva să facă treburile acestea în locul lui.

Te-ar mai putea interesa: Zodiile care îți vor strica vacanța. De ce să nu pleci cu ele în călătorie

Săgetător - preferă să călătorească mult

O persoană născută în zodia Săgetător are un puternic simț al aventurii și o dragoste pentru explorarea unor noi orizonturi. Pune preţ pe propria libertate și caută mereu experiențe noi. Această poftă de călătorie și nerăbdare de a încerca lucruri noi ar putea s-o determine să neglijeze curățenia casei. Preferă adesea călătoriile, învățarea și activitățile în aer liber față de sarcinile de rutină.

FOTO: Shutterstock



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg