Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc la loterie în anul Dragonului de Lemn!

Anul Dragonului de Lemn a început pe 10 februarie, iar acestea sunt zodiile care vor avea parte de noroc în 2024, în special la loterie!

image

Astrologia orientală a sărbătorit deja intrarea în Anul Nou chinezesc. Odată cu acest eveniment, Anul Dragonului de Lemn a început. Aceasta înseamnă că toți aceia care s-au născut după 10 februarie și toți care urmează să vină pe lume până la data de 28 ianuarie 2025, se vor afla sub semnului Dragonului de Lemn.

În această perioadă se anunţă o serie de schimbări pentru toți. La rândul lor, toate semnele zodiacale vor trece prin situații dificile. În ciuda acestora, numai trei dintre ei vor fi influențați pozitiv şi vor avea noroc la bani.

Conform horoscopului chinezesc, anul 2024 este anul Dragonului, iar cel anterior a fost al Iepurelui. În acest sistem astrologic, semnele sunt reprezentate de un animal și fiecare dintre ele includ generații. Prin urmare, fiecare persoană aparține unei anumite zodii, în funcție de anul nașterii. De asemenea, în cadrul fiecăruia dintre cele 12 semne reprezentate de animale, sunt subcategorii create de cele patru elemente ale naturii: metal, apă, lemn şi foc.

Dacă eşti născut sub semnului Dragonului de Lemn înseamnă că ai aniversarea în perioada cuprinsă între 13 februarie 1964 și 1 februarie 1965. Nativii acestei zodii se remarcă prin raţiune, curaj, mândrie, sinceritate, curiozitate şi ceva mai puţină pasiune, cum sunt mai temperaţi decât cei născuţi sub alte elemente ale Dragonului.

Trei semne zodiacale vor aduce noroc la bani în anul Dragonului de Lemn

Toţi nativii din zodiacul chinezesc vor avea momentele lor de noroc în 2024, dar adevărul este că, potrivit Cronista, doar trei dintre aceştia vor avea parte de şanse mari de câştiguri la loterie.

Dragon

Loteria, printre alte domenii ale vieții, este spațiul în care oamenii născuți sub semnul Dragonului vor avea mare noroc în anul 2024. Nativii acestei case astrologice ar trebui să-și urmeze intuiția, în special cei născuți între 1964 și 1988.

Maimuță

Grijile financiare ale celor născuți sub semnul Maimuței vor trece ca prin magie. Nativii acestei case astrologice au şanse crescute să primească o mare recompensă pentru efortul depus în anii anteriori anului 2024.

Șobolan

Nativii acestei zodii a horoscopului chinezesc trebuie să fie atenți la oportunitățile financiare care le ies în cale. Vor putea paria fără teamă la loterie, deoarece norocul este de partea lor în 2024.



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg