Zodii incompatibile. 7 perechi care nu au nicio şansă împreună

zodii incompatibile jpeg

Nu toate poveştile de dragoste au un final fericit! În ciuda sentimentelor puternice, uneori, universul are alte planuri pentru tine, aşa că dacă cineva nu îţi este sortit, nu te grăbi să te împotriveşti. Există anumite perechi de zodii incompatibile, oricât de mult s-ar iubi nativii lor.

1. Zodii incompatibile: Scorpion şi Berbec

Deşi există o pasiune imensă între ei, niciunul nu se simte fericit în relaţie. Există prea multe diferenţe care îi separă, motiv pentru care cuplul este sortit eşecului. Nativul Berbec este impulsiv şi aventuros, în timp ce nativul Scorpion tinde să fie mai rezervat. Nici măcar ca prieteni nu s-ar înţelege de minune.

2. Capricorn şi Leu

Atunci când vine vorba de a deţine controlul şi de a avea puterea, nativii Capricorn şi Leu se înţeleg de minune. De fapt, acesta este lucru care îi aduce împreună. Totuşi, între ei există şi diferenţe care le pot afecta relaţia. În timp ce nativul Leu este o persoană pasională, născută să domine, nativul Capricorn este mai raţional iar logica lui va câştiga întotdeauna în faţa iubirii.

3. Gemeni şi Rac, pe lista de zodii incompatibile

Nativul Rac îşi poate schimba stările cu viteza luminii, lucru pe care nativul Gemeni nu îl va tolera cu uşurinţă. O persoană născută în semnul Gemenilor nu este deloc răbdătoare şi nu ştie să îşi asculte partenerul, drept pentru care nu va putea să empatizeze suficient cu stările unui nativ Rac. Între cei doi există mari diferenţe de personalitate, aşa că îşi pot lua gândul de la o relaţie de viitor.

4. Leu şi Taur

O relaţie între aceste două semne zodiacale este clădită pe sentimente şi trăiri puternice. Nativului Taur îi place să îşi trăiască viaţa la maximum, să se bucure de ea iar nativul Gemeni pare să împărtăşească acest obicei. Totuşi, tocmai din pricina acestei spontaneităţi, cei doi pot comite greşeli uriaşe, care să ducă la distrugerea relaţiei, în timp. Deşi nu este recomandat să formeze un cuplu, aceştia pot să rămână la stadiul de amici.

5. Zodii incompatibile: Vărsător şi Capricorn

Nativul Capricorn are un respect ieşit din comun, ceea ce pe nativul Vărsător nu îl deranjează, dar nici nu îl impresionează. Ca partener, nativul Capricorn tinde să fie riguros şi să impună reguli, în timp ce nativul Vărsător vrea să se bucure de libertate şi să nu fie încătuşat. Deşi se spune că extremele se atrag, în cazul celor doi poate fi vorba doar de o relaţie pasageră, bazată pe atracţie fizică.

6. Fecioară şi Săgetător

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că nativul Săgetător este un aventurier înnăscut. Rebel şi impulsiv, el poate avea probleme atunci când hotărăşte să se îndrăgostească de o Fecioară calculată şi extrem de critică. Nativul Săgetător nu va suporta să fie dojenit de către o Fecioară, iar la rândul ei, aceasta nu va accepta spiritul său libertin.

7. Balanţa şi Peştii sunt zodii incompatibile

În cazul celor doi, este o situaţie clasică în care un visător se îndrăgosteşte de un optimist. Deşi la început relaţia poate părea una extrem de frumoasă, care abundă în armonie şi energie pozitivă, se pare că cele două semne zodiacale sunt complet incompatibile. Deşi ambii sunt cu capul în nori, o relaţie statornică şi de viitor are nevoie şi de o doză de realism, în care cei doi parteneri să participe la luarea deciziilor. Atât nativul Balanţă, cât şi nativul Peşti visează cu ochii deschişi şi au tendinţa să dea înapoi atunci când vine vorba de lucruri serioase.

Citeşte şi: Totul despre zodia Peşti

Sursă foto: www.facilitatefamilymediation.comRecente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg