Zodiile care vor rămâne singure pentru totdeauna. Se îndrăgosesc, însă renunţă prea uşor

1 84453 original jpg jpeg

Singurătatea poate fi uneori "moştenită" din stele şi există câteva zodii ghinioniste, care, în foarte puţine cazuri, întâlnesc marea iubire şi rămân cu ea până la moarte.

Scorpion

Scorpionului" îi plac relaţiile de cuplu bazate pe încredere , clar definite şi structurate.Nativii din zodia Scorpionului sunt foarte prudenţi atunci când este vorba despre căsătorie , dar , după ce îşi pun pirostriile , devin extrem de credincioşi , dar şi foarte agresivi dacă au cea mai mică bănuiala despre infidelitatea partenerului.Gelozia "Scorpionilor" este legendară .Ei sunt pătrunşi atât de intens acest sentiment, încât pot detectă până şi gândul sau intenţia de a înşela a partenerului lor de cuplu , acest lucru provocând tot atât tevatură că şi actul concret , real al infidelităţii. Din păcate, iubesc cu patimă, dar se retrag uşor dintr-o relaţie. 

Vărsător

Văsatorii sunt recunoscuţi pentru ostilitatea lor faţă de convenţional, pentru curiozitatea lor şi pentru distanţă pe care o păstrează faţă de ceilalţi. Singurul indiciu cert pe care îl ai despre bărbatul Vărsător este imprevizibilitatea.  

Vărsătorii au darul de a te fermeca încă de la prima întâlnire şi cu toate că este el însuşi un visător, nu îţi va da foarte multă atenţie. Prioritatea lui este viaţă socială, nu cea de cuplu. Bărbatul Vărsător este blând şi protector, vorbeşte încet şi este liniştit prin însăşi natură lui. Chiar şi aşa, nu trebuie să te laşi păcălita de calmul sau şi nici să-l consideri măcar o secundă previzibil. Când răbufneşte, lasă totul şi pleacă.

Taur

Taurul iubeşte persoanele care se bucură de plăcerile simple ale vieţii. Nu este necesar să porţi numai haine de firmă şi să mergi la restaurante scumpe. Pur şi simplu îmbrăca-te cu gust şi comandă o mâncare delicioasă – şi el va fi vrăjit. Nu uită că Taurul se aşteaptă să-ţi plăteşti consumaţia, şi mai bine ar fi să o plăteşti şi pe a lui. Ar fi mulţumit să vadă că eşti dispus să plăteşti că să-i faci o plăcere – astfel el îşi da seamă cât de serioase sunt intenţiile tale. Deseori, Taurul îşi exprimă imediat părerile şi sentimentele. Dacă ai luat examenul, te va invită acasă la el. Dacă ai eşuat – uşă ţi se va închide în nas, asta este. Casa este foarte importantă pentru persoană născută în zodia Taur, dar atunci când simte că locul lui e altundeva, pleacă şi rămâne singur.Recente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg