Zodiile, clasificate de la cele mai toxice la cele care ating perfecțiunea. Unde te încadrezi?

Toate zodiile au calități și defecte și niciun semn zodiacal nu este mai bun decât celălalt, dar un astrolog a împărțit semnele zodiacale în cinci categorii - de la cele mai „toxice‟, la cele care dau pe-afară de mărinimie și nimeni nu le depășește la capitolul bunătate. 

image

Dacă ai cont pe TikTok poate că deja ai aflat despre una dintre cele mai virale liste de astrologie. Publicată inițial pe site-ul „Minds Journal”, lista concepută de astrologul Lisa Stardust, are 24 de puncte, cu bărbați și femei din toate cele 12 zodii.  

Fiecare punct își ocupă locul în clasament în funcție de cinci categorii - nivelul superior, adică zodiile care dau pe-afară de mărinimie și nimeni nu le depășește la capitolul bunătate, nivelul doi, adică zodiile emotive, dar loiale, nivelul trei, semnele zodiacale care își ating obiectivele fără să țină cont de părerea celor din jur, nivelul patru, reprezentat de zodiile singuratice, care sunt adesea indiferente la ce se întâmplă în jurul lor, nivelul cinci alături de care viața este precum un roller coaster, plin de emoții și adrenalină și ultimul nivel, adică cele mai toxice zodii din horoscop, de care trebuie să te ferești, deoarece preiau rolul de victimă și te pot înșela ușor.

Așadar, ești pregătit să descoperi în care categorie te încadrezi? 

Citește și: Zodia în care te-ai născut îți spune ce te face fericit. Succesul profesional, familia sau libertatea? 

Zodiile cu cel mai bun suflet 

În categoria nativilor cu cel mai bun și frumos suflet se află în ordine: femeile Vărsător, femeile Fecioară, femeile Taur, bărbații Săgetător și femeile Balanță. Dacă te încadrezi aici, te felicităm! 

Zodiile emotive, dar fidele 

Nativii foarte emotivi, însă foarte credincioși și extrem de fideli sunt: femeile Săgetător, femeile Leu, bărbații Balanță, femeile Rac, bărbații Leu, femeile Pești și femeile Berbec. Dacă partenerul tău se află în acest grup, te poți considera o norocoasă! 

Cea mai indiferentă zodie 

Această categorie este una specială, deoarece doar bărbații Gemeni și-au câștigat titlul de „cei mai indiferenți nativi din horoscop”. Se spune despre ei că sunt singuratici, de aceea, obțin multe antipatii. 

Zodii pline de viață 

Alături de acești nativi, viața este precum un roller coaster, plin de emoții și adrenalină. Ei sunt: femeile și bărbații Capricorn, bărbații Pești, femeile Gemeni, bărbații Berbec, femeile Scorpion. 

Citește și: Obiceiurile proaste ale nativilor fiecărei zodii 

Cele mai toxice zodii din horoscop 

Se spune despre anumiți nativi că sunt „toxici”, deoarece nu își asumă vina și adesea preiau rolul de victimă. Aceștia sunt: bărbații Vărsător, bărbații Taur, bărbații Scorpion și bărbații Fecioară. 

image

Sursă foto: Today / Shutterstock  



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg