Obiceiurile proaste ale nativilor fiecărei zodii

Unii dintre noi tind să aibă blocaje ca urmare a unui comportament care este previzibil din punctul de vedere al astrelor. Vezi ce obiceiuri proaste au nativii semnelor de foc, apă, aer şi pământ.

image

Astrologia ne ajută într-o oarecare măsură să aflăm mai multe despre noi înşine şi despre cei dragi. În cele ce urmează, îţi dezvăluim ce obiceiuri deranjează la nativii zodiacului european şi cum şi-ar putea îmbunătăţi comportamentul. Semnele de foc sunt îndrăznețe şi au tendința de a răbufni şi de a acţiona adesea fără să gândească de două ori înainte. Nativii în semne de aer sunt curioşi, sociabili, dar întâmpină dificultăţi în a stabili conexiuni mai profunde. Cei născuţi în semne de apă sunt intuitivi, observatori buni, dar şi capricioşi. În cele din urmă, semnele de pământ au nativi răbdători, practici, însă pot fi şi critici, încăpăţânaţi, materialişti.

Berbec

Întreruperea este un obicei neplăcut al celor născuţi în Berbec, care se simte pasional să vorbească de îndată ce gândul le vine în minte. Impulsivitatea poate fi temperată printr-un consum ponderat de cafea, prin ascultarea activă și prin exerciţii de respirație.

Taur

Dacă unora le este greu să refuze, cei născuţi sub semnul Taurului pot să facă acest lucru fără probleme. Uneori, pierd ocazii bune de teama schimbării sau a inflexilităţii lor. Nu le-ar strica să încerce să fie spontani, să nu-şi pună limite inutile şi să accepte propuneri diferite de ideile proprii.

Gemeni

Ei iubesc să bârfească, ceea ce denotă abilitățile de povestitori buni, dar le dăunează cercurilor lor sociale. De asemenea, tind să fie aproape permanent cu telefonul în mână, ceea ce le pune în pericol sănătatea şi relaţiile cu apropiaţii. Întârzie adesea sau se plictisesc destul de ușor, ceea ce îi poate face dificili pentru ceilalţi.

Rac

Ei tind să adune frustrări, să aibă resentimente și mecanisme de adaptare nesănătoase. Pentru a face față propriei lor sensibilități sporite, le place să petreacă nopţile sau să reducă programul de odihnă, ceea ce se poate transforma rapid într-un obicei pros. Ajung să petreacă prea mult timp în faţa ecranelor, să mănânce multe dulciuri sau să se izoleze. I-ar ajuta mai mult să se confeseze cuiva drag.

Leu

Nativii Leu tind să se teamă de schimbări, ceea ce înseamnă că își fac un obicei prost din a prefera să nu renunţe la confortul propriu în loc să facă eforturi să evolueze. Postează adesea pe reţelele sociale din dorinţa de a fi admiraţi şi sunt afectaţi dacă nu primesc atenţia după care tânjesc. Obiceiurile lor proaste implică în mare parte nesiguranță și gelozie, ajungând să dea o importanţă foarte mare aparențelor.

Fecioară

Cum sunt perfecționişti, aceşti nativi se tem de eşec şi au obiceiul de a amâna, de a se îngrijora excesiv şi de a gândi negativ. De asemenea, își pot transfera propria autocritică asupra celorlalți, alegând pe cei care nu îndeplinesc sarcini așa cum le-ar face ei și oferind sfaturi nesolicitate care pot fi nepoliticoase.

Balanţă

Lor le place să-i impresioneze pe cei din jur, ceea ce nu este întotdeauna un lucru rău, dar îi poate face să cheltuie mult timp şi mulţi bani. De asemenea, le este aproape imposibil să refuze pe cineva când le solicită ajutorul, așa că adesea riscă să facă mult peste puterea lor numai pentru a evita eventuale conflicte. Ar fi ideal să-şi stabilească atent prioritățile.

Te-ar mai putea interesa: Cei mai manipulatori nativi ai zodiacului european!

Scorpion

Despre cei născuţi în zodia Scorpion se spune că sunt obsesivi, că nu suportă criticile şi că simt nevoia să deţină controlul. Se confruntă cu o combinație de așteptări mari de la ei înşişi și teamă de eșec, ceea ce pune stres pe relațiile lor. Comunicarea şi meditaţia i-ar putea ajuta să scape de gândurile obsesive.

Săgetător

Cei născuţi în acest semn muncesc din greu, dar se pot suprasolicita. De asemenea, pot fi nerăbdători, iar, pe plan personal, pot avea obiceiul de a spune ceea ce nu vor să spună, ceea ce îi face să-şi încalce adesea promisiunile. De multe ori, însă, fac aceasta doar pentru că își iubesc prea mult propria libertate și nu vor să fie legați de nimeni şi de nimic.

Capricorn

Nativii Capricorn tind să se suprasolicite din dorinţa de a-şi îndeplini propriile ambiții. Îşi alimentează ambiția din frică și, de asemenea, se critică prea aspru. Mai mult, îşi exprimă emoțiile cu dificultate, deoarece gândesc mai mult decât comunică.

Vărsător

Ei sunt la curent cu ce se întâmplă în lume şi petrec mult prea mult timp urmărind știrile, într-o măsură care devine dăunătoare pentru ei înșiși. Ajung să stea treaji până târziu în noapte, să uite să mănânce sau să se relaxeze. Poate ar ajuta să-şi stabilească reguli cu privire la timpul petrecut în faţa ecranelor.

Vezi şi: Cele mai ascunse secrete ale zodiilor. De ce se tem cel mai mult nativii

Peşti

Visători din fire, nativii în Peşti se pot pierde adesea în cheltuieli excesive. Evadează în lumile lor de vis şi au tendința de a-şi îneca amarul în băutură. Mai au tendinţa de a amâna lucrurile, ceea ce îi exasperează pe cei din jurul lor. I-ar ajuta să ţină un jurnal pentru a se concentra mai bine pe viața lor reală.

FOTO: Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg