Zodiile favorizate în această iarnă

horoscop jpeg

Dacă simţi că norocul te-a cam ocolit în ultima vreme, nu îţi pierde speranţa. Pentru unele zodii, astrele au lăsat ce e mai bun pentru acest final de an. Taurii vor semna un contract care le va schimba viaţa, în timp ce Racii vor avea parte de cea mai frumoasă surpriză.

Taur

Dacă pe plan sentimental nu ai de ce te plânge,ba chiar prietenele se uită cu invidie la tine,pe plan financiarlucrurile nu au fost tocmai roz în ultimele luni. Până de sărbători,însă,norocul se va schimba. Fie vei primi o ofertă de lucru în străinătate,foarte avantajoasă,fie vei schimba jobul,cu unul mai bun,care promite să fie exact ce ţi-ai dorit. Dar,mai este că viaţa de familie pare să meargă pe acelaşi făgaş minunat.

Rac

Visezi de mult la un Făt Frumos,care întârzie să apară. Deşi este foarte posibil ca de Crăciun să fii tot singură,până de Anul Nou vei întâlni un bărbat care te va face să ai fluturi în stomac. Şi,da,ai ghicit,acest personaj este cel care,până la finalul iernii,îţi va pregăti o surpriză de proporţii. Despre ce este vorba? Nu ar mai fi surpriză,dacă ai şti.

Leu

Dacă în ultima vreme ai fost frământată de tot felul de gânduri negre,cauzate de nişte probleme de sănătate serioase,se pare că în sfârşit vei primi nişte veşti menite să îţi redea liniştea pe chip. Şi dacă tot te vei relaxa,începutul de an se anunţă unul perfect din punct de vedere financiar,aşa că poţi să faci planuri pentru un city break de Ziua Îndrăgostiţilor.

Capricorn

În această iarnă,Capricorniiau mari şanse să semneze un contract foarte important. Ori te vei muta,în sfârşit,în căminul tău,ori îţi vei cumpăra autoturismul pe care ţi-l doreai de mult. Cert este că acest contract marchează un nou început care îţi va schimba viaţa în bine. Sigur,cine nu ar fi fericit să scape de chirie sau de mersul cu tramvaiul?

Peşti

Peştii au parte de noroc mai mult pe plan sentimental. Dar iubirea şi liniştea familială pare să compenseze lipsurile materiale cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Este posibil să primeşti chiar o cerere în căsătorie,care nu te ia deloc prin surprindere. Indiferent ce răspuns vei da,decizia va fi cea corectă. De sărbători vei primi o vizită care te va emoţiona profund.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg