Zodiile favorizate în luna februarie

1 72950 original jpg jpeg

A doua lună din an ar putea fi pentru toţi nativii din zodiac o lună de vârf. Pentru reprezentanţii a cinci zodii lucrurile nu sunt probabil, ci clare.

Eclipsele lunii aduc de obicei surprize neplăcute,dar în această lună ele pot anunţa schimbări în bine sau pot favoriza găsirea unor soluţii salvatoare,spune astrologul Mihaela Dicu.

Zodiile favorizate în luna februarie 2017-Leu

Soarele,stăpânul Leului,se află în casa cuplului în această lună,iar acest lucru aduce în prim-plan viaţa de cuplu,care va fi presărată cu multă dragoste. În februarie nativii acestei zodii sunt mai darnici şi mai afectuoşi.

Test:ce fel de cuplu sunteţi?

Şi cu partea de comunicare stau excelent,iar acest astept le aduce noroc nativilor singuri,în căutarea sufletului-pereche,dar şi celor care semnează noi colaborări profesionale. Venus,stăpâna casei carierei Leului anunţă evenimente spectaculoase în următoarea perioadă.

Zodiile favorizate în luna februarie 2017-Balanţă

Astrologul transmite nativilor care se află sub protecţia acestui semn astral că februarie 2017 este pentru ei cea mai pasională şi mai nebună lună din acest an. Asta înseamnă întâmplări explozive,imposibil de controlat.

Practic,în această lună a dragostei,în viaţa sentimentală a Balanţelor se poate întâmpla orice:de la sex nebunla certuri furtunoase şi pasionale.Pe plan financiar,parteneriatele îţi pot aduce câştiguri financiare. Cu sănătatea,e indicată o cură pentru stimularea imunităţii şi evitarea exceselor.

Zodiile favorizate în luna februarie 2017-Berbec

Pentru persoanele născute sub acest semn astral,februarie 2017 debordează de erotism şi pasiune,pentru că Marte şi Venus se află în Berbec,iar Venus este planeta iubirii şi Marte este planeta dorinţei.

Financiar,pot acţiona în orice activitate îşi doresc,pentru că sunt înzestraţi cu forţă,ambiţie,iniţiativă şi au o mentalitate de lider,de învingător. E important să-ţi dozezi bine câştigurile financiare,pentru că succesul nu te urmăreşte şi în viitoarea perioadă. Fizic şi moral,cei născuţi în această zodie au energie cât zece.

Cura de energie de iarnă în funcţie de zodie

Zodiile favorizate în luna februarie 2017-Vărsător

Şi vărsătorii sunt favorizaţi luna această de configuraţia astrală. Cei mai mulţi au parte de evenimente neaşteptate sau ieşite din comun,în majoritatea cazurilor fiind vorba despre surprize plăcute şi de schimbări pozitive.

Persoanele singure pot întâlni marea iubire,iar cele aflate în relaţie au parte de momente frumoase alături de cei dragi. Din punct de vedere al banilor,luna se anunţă strălucitoare,datorită prezenţei Soarelui în această zodie. Este bine aspectat de celelalte planete,aşa că se poate conta pe sprijinul lui pentru avansare,pentru succes.

Zodiile favorizate în luna februarie 2017-Gemeni

Nativii în această zodie trăiesc din plin luna dragostei. Toată luna se dovedeşte a fi un climat romantic şi erotic,aşa că situaţia poate scăpa foarte uşor de sub control.

Financiar,pe Gemeni îi aşteaptă o eclipse de Soare chiar în casa carierei,însă este vorba despre una care poate anunţa o înnoire sau o schimbare în avantajul lor. E indicat să nu se lase seduşi de proiecte utopice,ci construiască după ce are deţin baza unui plan clar. Multă inspiraţie pentru aceşti nativi în această lună!Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg