Horoscopul anului - Ce-ţi aduce 2016

1 66271 original jpg jpeg

Noul an vine cu veşti îmbucurătoare pentru majoritatea zodiilor şi este marcat de evenimente neaşteptate care pot schimba peste noapte cursul vieţii. Important este să analizezi cu atenţie situaţiile în care te afli, pentru a lua cele mai bune decizii.

Berbec

În 2016,va trebui să te hotărăşti care-ţi sunt priorităţile şi să faci tot ce-ţi stă în putinţă pentru ca visele să ţi se îndeplinească.

Dragoste

Pentru nativele singure,astrele sunt favorabile în 2016. Căutarea sufletului-pereche va lua sfârşit până la mijlocul toamnei. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă,între lunile februarie şi mai există riscul să apară probleme în cuplu. Totul va intra pe un făgaş normal în luna iunie,când sunt şanse să bată clopote de nuntă. Evită să-ţi domini partenerul şi învaţă să-l asculţi şi să-i respecţi ideile.

Serviciu

Anul 2016 este unul numai bun pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia profesională. Între lunile aprilie şi septembrie este posibil să primeşti o oferă de muncă avatajoasă. Chiar dacă la noul serviciu vei fi nevoită să munceşti mai mult,efortul îţi va fi răsplătit pe măsură.

Bani

Vei sta foarte bine la acest capitol în noul an. În septembrie,vor apărea câteva cheltuieli neprevăzute,pentru care va trebui să bagi adânc mâna în buzunar. De aceea,ai grijă să economiseşti din timp.

Sănătate

Problemele de sănătate te vor ocoli în 2016. Chiar şi aşa,odihneşte-te mai des şi adoptă un stil de viaţă sănătos.

Taur

Se vor schimba foarte multe pentru tine în 2016,mai ales pe plan personal. O parte din cele născute în această zodie vor întâlni dragostea adevărată,în timp ce altele îşi vor consolida relaţiile deja existente.

Prima parte a anului este una prielnică pentru noi relaţii,flirturi şi întâlniri romantice. Dacă te numeri printre nativele Taur care se află în căutarea sufletului-geamăn,ar fi bine să faci mici schimbări în comportament,căci aşa îl vei atrage pe viitorul tău partener de cuplu. Pentru cele căsătorite,2016 va fi un an în care va domni armonia şi fericirea în familie.

Este posibil ca în noul an să ţi se ofere o slujbă mai bună sau noi atribuţii,mai importante,la locul de muncă. Cert este că-ţi vei schimba atitudinea faţă de colegi şi vei munci cu spor.

În primele luni ale anului 2016,vei întâmpina dificultăţi financiare,motiv pentru care va trebui să reduci din cheltuieli. Vei reuşi să treci peste acest impas începând cu luna iunie.

Singurul incovenient cu care este posibil să te confrunţi în noul an este că vei pune ceva kilograme,din cauza stilului de viaţă sedentar pe care îl ai. Din luna iulie,este importat să te implici în activităţi care te relaxează,pentru a face faţă stresului.

Gemeni

Anul 2016 este ideal pentru ducerea la bun sfârşit a proiectelor începute în 2015. Fii practică în abordarea lor şi cere ajutor la nevoie.

Dragoste

Vor exista ceva turbulenţe în cuplu,care fie vor consolida ceea ce aţi clădit împreună,fie vor destrăma relaţia. Nativele singure vor trăi poveşti de dragoste ca-n filme şi îşi vor petrece timpul liber în compania persoanelor dragi.

Serviciu

Socializează mai mult cu colegii de muncă şi cere-le ajutorul când sarcinile te copleşesc. Vei munci foarte mult în noul an,iar neînţelegerile nu vor lipsi. Poţi să le faci faţă doar cooperând cu şeful şi cu colegii.

Bani

2016 va da multor native oportunitatea de a scăpa de problema venitului insuficient pentru o lungă perioadă de timp. Planifică-ţi bugetul pentru fiecare lună,pentru că este posibil să aloci o parte din bani renovării locuinţei.

Sănătate

Stai foarte bine la capitolul sănătate. Este un moment potrivit pentru a renunţa la vicii,să te implici în activităţi relaxante,pentru a combate stresul,problemă cu care se confruntă majoritatea nativilor Gemeni. Totodată,evită excesele (alimentare sau alcoolice).

Rac

2016 va fi pentru nativele Rac un an plin de provocări. Te vei preocupa mai mult ca niciodată de muncă,pentru că vrei să-ţi măreşti venitul.

Dacă eşti singură,fii precaută în ceea ce priveşte întâlnirile pe care le vei avea între lunile martie şi iunie. Cele care sunt într-o relaţie serioasă trebuie să facă faţă schimbării comportamentului partenerului faţă de ele. În acest an cresc responsabilităţile faţă de copii.  

Fii precisă când îţi exprimi dorinţele în faţa colegilor şi a şefilor,pentru a nu lăsa loc de interpretare. În ultima parte a anului,vei avea ocazia să iei decizii la locul de muncă. Sunt şanse să primeşti o creştere salarială.

Pentru că vei câştiga foarte bine în prima parte a anului,ai tendinţa să cheltuieşti mult pe lucruri de care nu ai neapărat nevoie. Încearcă să te încadrezi în bugetul lunar.

Ai mai mare grijă de tine între lunile martie şi iulie. Fă mişcare,ieşi cu prietenii,mănăncă sănătos pentru a preveni o cădere nervoasă ori o gastrită. Elimină din dietă condimentele şi grăsimile şi adopă un regim alimentar echilibrat.

Leu

Vei munci din greu şi vei avea mare noroc la bani în 2016.

Dragoste

Unele native vor trăi poveşti de dragoste alături de cineva diferit ca vârstă,mai tânăr sau mai în vârstă,întreaga experienţă fiind una copleşitoare. Pentru persoanele căsătorite,în 2016 copiii vor deveni o responsabilitate pentru care sunt pregătite,atât psihic,cât şi financiar.

Serviciu

Ideile creative pe care le ai vor duce la îndeplinirea rezoluţiilor pe 2016. Încearcă să fii cordială cu colegii şi nu ezita să-ţi exprimi de fiecare dată opiniile. Ascultă-ţi intuiţia când vine vorba de strategii care pot duce la câştiguri foarte mari.

Bani

Fii atentă cum îţi gestionezi venitul! Pune bani deoparte şi păstrează şi pentru zile negre.

Sănătate

În primele luni ale anului,problemele de sănătate îţi vor da ceva bătăi de cap,dar situaţia se va remedia din luna mai. Fă alegeri sănătoase în ce priveşte alimentaţia,odihneşte-te cât poţi tu de mult şi încearcă să ai o viaţă ordonată. De asemenea,nu-ţi irosi energia pe lucruri inutile.

Fecioară

2016 va fi unul foarte important pentru tine. Îţi ies în cale oameni influenţi şi oprtunităţi noi. Micile reuşite îţi vor îmbunătăţi starea de spirit.

În prima parte a lui 2016,orice dispută cu persoana iubită va fi dată uitării dacă veţi discuta sincer. Ţine cont şi de părerea partenerului de viaţă când vine vorba de schimbări care vă privesc pe amândoi. Dacă eşti în căutarea unui soţ sau a unui iubit,2016 este un an în care te vei distra foarte mult şi îţi vei face cunoştinţe noi,iar printre ele este posibil să-l găseşti pe cel sortit să-ţi facă viaţa mai frumoasă.

Îţi place foarte mult ceea ce faci,de aceea vor fi zile în care vei munci fără pauză. Chiar dacă serviciul te lasă fără energie,efortul îţi va fi răsplătit în noiembrie. Fie vei primi o mărire de salariu,fie vei fi avansată. Leagă relaţii de prietenie cu colegii şi nu încerca să fii agresivă,ci convingătoare în susţinerea ideilor.

Te gândeşti foarte serios să-ţi schimbi domiciliul. S-ar putea să te muţi din nou sau să-ţi cumperi propria locuinţă. Indiferent de situaţie,va trebui să bagi mâna adânc în buzunar,pentru că vei face reparaţii semnificative.

Există riscul să ai probleme cu greutatea în 2016. De aceea,renunţă la a doua porţie de desert şi fă mişcare în fiecare zi.

Balanţă

Lucrurile vor lua o întorsătură interesantă pentru tine în 2016. Fie îţi schimbi locul de muncă,fie domiciliul. Fii încrezătoare în forţele proprii şi vei reuşi să iei cele mai bune decizii.

Dragoste

Pe plan personal,lucrurile vor decurge cum nu se poate mai bine. Nativele implicate în relaţii serioase nu vor duce lipsă de întâlniri sub clar de Lună,care pot culmina cu o căsătorie. În ce priveşte legăturile de familie,vor apărea câteva schimbări majore. Pentru că totul merge ca pe roate,unele dintre nativele căsătorite îşi vor extinde familia.

Serviciu

2016 este un an propice pentru a te implica în fel şi fel de proiecte. Va trebui să te străduieşti să faci faţă criticilor,dar vei reuşi să treci peste acestea în a doua jumătate a anului.

Bani

Nu vei duce lipsă de bani în acest an. Chiar şi aşa,stai departe de ispite,pentru a nu-i cheltui fără folos. În caz contrar,rişti să rămâi cu datorii.

Sănătate

Între lunile aprilie şi iulie este posibil să te confrunţi cu stresul ori cu depresia. Din septembrie,starea psihică se îmbunătăţeşte.

Scorpion

În 2016,vei cunoaşte oameni noi şi vei profita din plin de compania altora. Vei munci din ce în ce mai mult pentru a-ţi îndeplini scopurile. Câştigurile nu vor întârzia să apară.

Vor avea loc câteva schimbări semnificative la acest capitol,între lunile februarie şi mai. Fii răbdătoare cu persoana iubită în a doua jumătate a anului 2016,dar nu renunţa la convingerile tale. Nativele singure au toate şansele să-şi întâlnească sufletul-pereche.

Relaţiile cu colegii şi cu şefii vor fi tensionate în prima parte a anului. Exprimă-ţi nemulţumirile cu calm. Între lunile aprilie şi septembrie este posibil să primeşti o nouă ofertă de muncă.

Munceşti din greu pentru câştigurile tale. Din luna iunie,vei sta foarte bine la acest capitol.

Stai departe de activităţi riscate,mai ales în a doua jumătate a anului. Dacă vrei să-ţi păstrezi silueta,fă modificări importante în ceea ce priveşte alimentaţia zilnică. Mănâncă multe fructe şi legume proaspete şi renunţă la dulciuri. Dacă nu ai timp să faci sport,mergi în pas alert cel puţin 30 de minute în fiecare zi.

Săgetător

2016 va fi un an cu multe provocări. Vei primi o oferă avantajoasă de muncă,ce va aduce cu sine şi o schimbare de locuinţă.

Dragoste

Pe plan personal,vor exista câteva turbulenţe pentru nativele născute sub această pecete astrologică. Ar fi bine să renunţi la atitudinea şi comportamentul cu care vrei să te impui în faţa partenerului de viaţă.

Serviciu

Odată cu schimbarea locului de muncă,vei câştiga mai mult respect din partea celorlalţi. Profiţi din plin de această posibilitate,deşi îţi petreci o mare parte din timpul liber la lucru.

Bani

În ciuda veniturilor foarte mari pe care le vei avea în 2016,pune bine în balanţă câştigurile şi cheltuielile. În aprilie este posibil să dai o mare parte din salariu pe cheltuieli neprevăzute.

Sănătate

Te vei confrunta cu extenuarea în prima parte a anului şi cu multă greutate vei reuşi să te destinzi. Situaţia se va schimba din aprilie,când vei avea mai mult timp să călătoreşti şi să te relaxezi.

Capricorn

2016 va fi un an în care va trebui să iei decizii care privesc renunţarea la unele proprietăţi sau ruperea unor relaţii. Alege cu mintea şi nu încerca să te opui. Altfel,lucrurile se pot întoarce împotriva ta,situaţia devenind confuză şi problemele greu de rezolvat.

Pentru nativele născute sub acest semn zodiacal,anul debutează cu întâlniri romantice. Lucrurile vor evolua rapid şi fără un mare efort din partea ta. Trebuie doar să profiţi de momentele frumoase petrecute în doi. Este posibil ca alte native să pună capăt unei relaţii de durată.

Va trebui să te concentrezi pe relaţiile cu şefii şi cu colegii în 2016. Asta pentru că micile conflicte te vor împiedica să progresezi. Axează-te pe responsabilităţile de la locul de muncă şi ajută-ţi colegii la nevoie.

Pune bani deoparte,în special în perioada mai-octombrie. Este posibil să primeşti o sumă de bani considerabilă (moştenire,bonus).

Vei avea nevoie de energie pentru a-ţi duce la îndeplinire obiectivele. Din aprilie,concentrează-te mai mult pe sănătate. Include în dietă cât mai multe legume şi fructe şi implică-te în activităţi creative.

Vărsător

Eşti nerăbdătoare să obţii câştiguri foarte mari. Eşti motivată de realizările obţinute în 2015 şi simţi că poţi face orice.

Dragoste

Cele care vor începe o nouă relaţie sau care urmează să-şi întemeieze o familie vor fi nevoite să aibă grijă de cineva mai în vârstă,între lunile august-octombrie. Dacă apar nori negri la orizont,aplanează neînţelegerile cu calm şi ia-le ca pe un test. Cele singure au toate şansele să-şi găsească alesul inimii în luna mai.

Serviciu

Este un an numai bun pentru a te implica în proiecte care-ţi vor aduce bani pe măsura efortului depus. Fii încrezătoare în forţele proprii şi amabilă cu colegii.

Bani

În aprilie şi mai,vei depăşi bugetul rezervat cheltuielilor. Situaţia financiară se va stabiliza până în iunie 2016,când sunt mari şanse să primeşti bani de unde te aştepţi mai puţin (cadouri de la cei dragi sau restituiri).

Sănătate

Încearcă să te odihneşti mai mult şi dormi cel puţin opt ore în fiecare noapte. Este posibil ca indigestiile şi durerile de dinţi să-ţi dea bătăi de cap în prima parte a anului. Totodată,pentru că rişti să ai probleme cu sistemul locolotor,fă sporturi care pun în mişcare picioarele:tenis,ciclism ori volei.

Peşti

Este un an foarte bun pentru a-ţi îmbunătăţi parteneriatele existente,dar şi pentru a începe unele noi,atât pe plan personal,cât şi profesional.

Relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte în 2016 şi va fi ferită de disensiuni. Cele singure vor avea parte în lunile martie-aprilie de întâlniri romantice. Există şanse ca relaţia să culmineze cu o căsătorie.

În acest an,vei primi recunoaşterea pe care o meriţi la locul de muncă. Eşti mulţumită de serviciul pe care îl ai,mai ales că de-acum şi situaţia financiară se îmbunătăţeşte.

Vei sta foarte bine cu banii în 2016,cu mici variaţii. Este posibil să trebuiască să cheltuieşti destul de mult pe lucruri care trebuie schimbate în casă.

Între lunile aprilie şi septembrie,problemele emoţionale pot duce la mici probleme de sănătate. Fă pauze dese şi petrece-ţi cât mai mult timp în compania celor dragi. De asemenea,pentru că eşti predispusă la îngrăşare,fă sporturi uşoare (alergat ori mers cu bicicleta). Nu exagera cu aceste activităţi,pentru a nu obosi peste măsură.



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg