Horoscopul bilunar. Se detensionează atmosfera între 27 noiembrie şi 10 decembrie 2020, iar veştile se concretizează

1 shutterstock 1431689015 jpg jpeg

Incertitudinea şi schimbările radicale, care s-au petrecut cu repeziciune în ultima perioadă, încep să se risipească şi, în locul lor, apar veştile pline de speranţă, chiar dacă multe dintre acestea sunt încă false. Este bine să ştii că există un risc important pentru sănătate, cel puţin pentru nativii în Gemeni şi în Leu.

Astrologul revistei „Click! pentru femei‟ avertizează că în intervalul 27 noiembrie-10 decembrie 2020, sunt nativi cărora le scade energia vitală şi alţii care ar face bine să nu aibă încredere în informaţii neconfirmate, cum sunt cei născuţi în zodia Fecioară. În următoarele două săptămâni pot apărea probleme financiare, datorii, întârzieri şi, atenţie! la furturi, înşelăciuni, pentru că există risc pentru astfel de probleme. Sfatul astrologului este să nu te bazezi pe şansă şi să apelezi la speculaţii.

Berbec

Vitalitatea este scăzută, iar stările de dispoziţie sunt fluctuante. Energiile astrale nu sunt tocmai favorabile, drept urmare, va fi greu sa atingeţi tot ce vă propuneţi. Şi pentru că rivalii voştri sunt mai norocoşi, ei nu vor pierde ocazia să vă atace şi să profite. Nu trebuie să intraţi într-o luptă deschisă, deoarece există riscul de a pierde mult din punct de vedere financiar. Este posibil ca unele acorduri şi contracte să sufere transformări serioase.

Taur

Veţi fi plini de energie şi, uneori, va fi greu să menţineţi echilibrul emoţional. Asta poate duce la conflicte şi certuri. În general, tendinţele vor fi în mare parte asociate cu parteneriatele, cu posibilitatea de a vă privi pe voi în oglindă, eventual cu alţi ochi decât până acum, de a-i privi de asemenea şi pe cei din jur dintr-un unghi diferit. Relaţiile vechi se pot rupe şi se pot forma apoi alte conexiuni, se poate lărgi cercul de cunoştinţe.

Gemeni

Ar trebui să vă direcţionaţi pe îngrijirea sănătăţii, mai ales dacă vă ştiţi deja cu boli cronice. Căci da, aspectele astrale indică o reactivare a acestora şi o slăbire a energiei vitale. Trebuie să fiţi mai atenţi la voi înşivă şi să nu vă puneţi în pericol organismul, pentru că inclusiv riscurile de accidente şi răniri, pe lângă potenţialele infecţii, vor creşte în următoarea perioadă. Se pot ivi frustrări, probleme, conflicte şi probleme în relaţiile cu superiorii şi partenerii.

Rac

Deşi prima parte din perioadă poate fi destul de agitată, în ansamblu, este o perioadă importantă şi responsabilă. Va trebui să vă consolidaţi poziţiile, să vă despărţiţi de ideile şi de obiceiurile vechi, să vă schimbaţi opinia despre rolul şi poziţia voastră în raport cu prietenii, cu partenerii şi să deschideţi o nouă pagină de viaţă. În activităţile profesionale pot apărea şi schimbări radicale, permutări, schimbări în management, strategii.

Leu

Slăbirea potenţialului poate reduce nu numai creativitatea, ci şi stima de sine. Probabilitatea de boli şi probleme creşte de data aceasta. Dar, cu toate acestea, vă veţi putea reconsidera poziţiile, astfel încât să vă puteţi evalua mai critic acţiunile voastre şi pe ale celorlalţi. Puteţi acţiona cu succes pentru rezolvarea problemelor locuinţei, puteţi consolida relaţiile de familie şi pe cele de la locul de muncă, ori să reevaluaţi realizările raportate la remuneraţie.

Fecioară

Veţi avea un mental activ, însă el se va manifesta prin agitaţie şi nelinişte, care poate duce la apariţia unei activităţi viguroase, dar nu poate contribui şi la rezultatele necesare. Trebuie să nu aveţi o încredere excesivă în voi, în special în zonele financiare, deoarece există pericolul unui calcul greşit, a unor decizii pripite care pot duce la pierderi de bani şi dezamăgire. De asemenea, nu ar trebui să aveţi încredere în informaţii neconfirmate.

Balanţă

Vor veni provocări, căci vă puteţi confrunta cu probleme financiare, datorii, întârzieri din cauza confuziei, dificultăţi în acorduri şi relaţii. Sunt posibile furturi, înşelăciuni, omisiuni în conducerea şi controlul situaţiilor, lucru ce poate duce la pierderi financiare. Peste toate, ar putea veni şi o problemă a cuiva din familie, pe care tot voi veţi fi nevoiţi să o soluţionaţi, şi tot cu cheltuieli. Vă sfătuiesc să nu vă bazaţi pe şansă, să nu vă aruncaţi în speculaţii.

Scorpion

Pot apărea multe situaţii controversate, nemulţumiri în comunicarea cu prietenii şi rudele. În acelaşi timp, energiile active ale vieţii pot provoca intoleranţă în caracterul vostru, extremism, încăpăţânare, neascultare, reacţii impulsive la critici, pretenţii gratuite. În prima decadă a lunii decembrie, începe să se întrevadă o bună perioadă pentru căutarea de noi căi şi idei, început de noi proiecte, planuri de afaceri, precum şi întâlniri interesante.

Săgetător

Primele 10 zile din perioadă nu vă sunt tocmai favorabile, căci puteţi avea probleme medicale sau o stare de stres psiho-emoţional, toate acestea pe fondul unei scăderi a sistemului imunitar. Prin urmare, în intervalul acesta de două săptămâni, nu este de dorit să vă supraîncărcaţi cu întâlniri, cu muncă multă peste program. Pe de altă parte, îngăduinţa de sine, comoditatea pot provoca o scădere a interesului, a chefului de treabă şi pot slăbi energia.

Capricorn

Trebuie să munciţi din greu, să comunicaţi şi să discutaţi, rezolvând nu numai problemele personale, ci şi pe cele ale prietenilor sau rudelor. Acest lucru va necesita costuri materiale suplimentare, timp şi efort din partea voastră. Stagnarea în afaceri, tensiunea şi lipsa de înţelegere reciprocă în relaţiile cu conducerea şi colegii sunt posibile, ceea ce poate complica înţelegerea şi cooperarea, distribuirea echitabilă a profiturilor. Dar după 1 decembrie, lucrurile se schimbă.

Vărsător

Vor apărea mai multe transformări haotice şi dinamice în îndatoririle profesionale şi în carieră. Vi se poate oferi o slujbă sau responsabilităţi diferite, deloc familiare sau poate că trebuie să căutaţi o alternativă la cea veche. Veţi avea nevoie de flexibilitate şi înţelepciune în comunicare, abilitate la condiţiile care se schimbă rapid pentru a nu rămâne în urmă. Experienţa de lucru, capacitatea de a vă înţelege cu colegii şi şefii vă vor ajuta să economisiţi finanţele.

Peşti

Alianţele şi acordurile importante care pot apărea la final de toamnă, pot fi formalizate abia în decembrie, după opt, când vă vor dinamiza acţiunile. Până atunci, însă, va fi dificil să vă înţelegeţi dorinţele, deoarece vor avea loc evenimente şi întâlniri neaşteptate care pot perturba stilul de viaţă obişnuit şi confortabil. Schimbările care au loc pot să alarmeze, ceea ce va complica alegerile şi va necesita transformări interne serioase.

@shutterstockRecente

kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift (1) jpg
Katy Perry jpg
Jennifer Lopez jpg
Zodiile care nu se pricep să flirteze jpg
Click! pentru femei Nr 4 2024 jpeg
Jennifer Lawrence foto  Shutterstock jpg
dalii aranjament floral natural jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg