Horoscopul chinezesc al banilor în 2016

1 69232 original jpg jpeg

2016 este anul ce se va afla sub semnul Maimuţei de Foc, în astrologia chineză. Unii vor sta foarte bine la capitolul bani, în timp ce alţii se vor confrunta cu dificultăţi financiare.

Anul Maimuţei de Foc va debuta la 8 februarie 2016 şi se va încheia la 27 ianuarie 2017.

Horoscopul chinezesc al banilor. Şobolan

Nu va trebui să-ţi faci griji financiare în noul an care va veni şi asta pentru că anul Maimuţei de Foc aduce cu sine oportunităţi prin care îţi vei mări câştigurile. Este posibil să-ţi fie înapoiate unele împrumuturi ori să intri în posesia unei moşteniri.

Horoscopul chinezesc al banilor. Vacă

Datorită abilităţilor analitice pe care le ai,vei obţine venituri considerabile până în august 2016. Va trebui să-ţi ţii în frâu cheltuielile,pentru a-ţi atinge oboectivele financiare. În felul acesta,vei avea bani şi pe viitor. Ultimele trei luni din an vor fi pline de provocări pe plan financiar. Va trebui să bagi adânc mâna în buzunar pentru cheltuieli neprevăzute.

Horoscopul chinezesc al banilor. Tigru

Între lunile mai şi octombrie 2016,vei fi forţat să-ţi faci planuri financiare pe termen lung. Stai departe de lucrurile de care nu ai neapărat nevoie. Renovarea şi redecorarea casei va implica cheltuieli foarte mari,de aceea pune bani deoparte din timp.

Horoscopul chinezesc al banilor. Iepure

În primele patru luni ale anului,încearcă să pui deoparte o parte din salariu şi să cumperi doar lucruri pe care nu mai poţi să le amâni. Vei reuşi să-ţi găseşti un alt loc de muncă,cu un salariu mult mai atractiv. Şi astfel,vei câştiga mult mai bine şi-ţi vei permite lucruri la care până azi doar visai că le poţi avea.

Horoscopul chinezesc al banilor. Dragon

Pune-ţi finanţele în ordine şi concentrează-te pe plata cheltuielilor şi pe economisire. Între lunile martie şi mai,situaţia monetară se va îmbunătăţi considerabil. Vei avea un buget din care vei putea să-ţi permiţi lucruri şi chiar vacanţe. Totodată,este bine să fii prudent pe ce-ţi cheltuieşti banii.

Horoscopul chinezesc al banilor. Şarpe

Vei avea ceva probleme financiare în acest nou an,care te vor afecta atât emoţional,cât şi psihic. Asta nu te va împiedica să faci ceva progrese la serviciu. În luna noiembrie,vei face ceva eforturi pentru a-ţi îmbunătăţi stilul de viaţă. Vei întâmpina dificultăţi în acoperirea cheltuielilor,motiv pentru care nu împrumuta bani,pentru că asta îţi va afecta situaţia financiară pe termen lung.

Horoscopul chinezesc al banilor. Cal

Va trebui să faci faţă mai multor provocări financiare în perioada februarie şi mai 2016,precum şi în septembrie şi noiembrie 2016. Înainte de a accepta o avansare sau un nou loc de muncă,va trebui să fii sigur că alegerea te va ajuta şi pe plan financiar. Pune în balanţă veniturile şi cheltuielile şi asigură-te că ai ce să pui deoparte.

Horoscopul chinezesc al banilor. Capră

Nu vei duce lipsă de bani în prima parte a anului. În lunile septembrie şi octombrie  ar trebui să-ţi revizuieşti situaţia monetară şi să lucrezi la o strategie pentru a avea bani în viitor. Dacă vrei să ai bani suficienţi pentru capricii,caută soluţii care să-ţi permită să câştigi mai mult. Doar aşa vei avea succes pe acest plan.

Horoscopul chinezesc al banilor. Cocoş

Pe tot parcursul anului,vei avea bani din plin. Ba mai mull,nu vei fi nevoit să reduci cheltuielile,întrucât banii îţi vor ajunge pentru tot. În luna noiembrie,vei cheltui mai mult ca de obicei pe cadouri pentru partener. Dacă vrei să mergi într-o vacanţă,planific-o între lunile mai şi septembrie.

Horoscopul chinezesc al banilor. Maimuţă

Vei face tot ce-ţi stă în puţinţă să-ţi măreşti venitul. Între lunile februarie şi mai 2016 şi septembrie şi noiembrie 2016 îţi vei dubla câştigurile. Vei avea cu ce să-ţi plăteşti cheltuielile,fără să rămâi cu datorii.

Horoscopul chinezesc al banilor. Câine

Împarte-ţi bugetul astfel încât să-ţi mai rămână bani pentru plata facturilor. În lunile de vară (iunie-august) ai tendinţa să cheltuieşti mai mult decât îţi poţi permite şi să duci o viaţă luxoasă. Nu cheltui doar pentru a-ţi păstra statutul social,ci ia decizii care să nu te dezavantajeze.

Horoscopul chinezesc al banilor. Porc

Ai tendinţa să cheltuieşti foarte mult în prima parte a anului,motiv de ceartă cu partenerul. Vei sta mai bine la acest capitol între lunile iulie şi sfârşitul anului 2016. Pentru ca neînţelegerile să nu apară,încearcă să păstrezi bani şi pentru zile negre.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg