Horoscopul culorilor în februarie. Ce să porţi luna aceasta, ca să ai sănătate şi succes în toate

1 shutterstock 1359405179 jpg jpeg

În acest horoscop vei afla care sunt culorile care te susţin cel mai mult în această lună, în luna februarie, una încărcată de evenimente astrologice. Astrologul Alexandra Coman a detaliat situaţiile tensionate prin care trece fiecare zodie şi a explicat şi enumerat care sunt culorile şi pietrele preţioase, cu rol de aliat puternic în lupta cu provocările.

Dacă nu rezonezi cu nuanţele recomandate de astrolog, este bine să ştii că poţi avea asupra ta şi un creion sau un obiect de scris în culoarea respectivă. Sau poţi desena pe o foaie de hârtie ceva în culoarea care te susţine în această lună. Totul e să ţii cont de culorile care pot anula pericolul sau pot intensifica situaţiile favorabile, astfel încât să te bucuri de succes răsunător.

Berbec

Berbecul are tema relaţiilor de lungă durată, de iubire, a relaţiilor, în general. Pentru linişte, armonie şi echilibru în acest sector, culorile recomandate pentru luna februarie sunt nuanţele de pastel – orice nuanţă pastelată – şi culorile galben, mov şi verde deschis.

Taur

Nativul în Taur trebuie să fie atent la povestea de iubire, pentru că undeva, pe parcurs, apare un blocaj, o proastă comunicare, care poate să ducă la conflicte, la nemulţumiri. Pe lângă asta, există un mic dezechilibru pe zona actelor şi finanţelor. Pentru a evita şi rezolva aceste lucruri, culoarea roşu închis ajută, cuprul (există acele brăţări din cupru sau obiecte decorative din cupru), iar pentru zona finanţelor, ar fi bine să porţi nuanţele de gri şi perlă – poţi să ai la tine o hârtie pe care ai colorat cu gri.

Gemeni

Gemenii trebuie să se deschidă spre a trece prin noi experienţe; s-ar putea în unele situaţii să fie luaţi prin surprindere de modul în care se desfăşoară unele evenimente. Aşadar, ca să se adapteze din mers, ar fi bine să poarte albastru închis sau agatele albastre – dacă ai o piatră agată, încearcă să o ai cu tine zi de zi.

Rac

Racul are nevoie de susţinere în faţa unor controale, examene, verificări. Are nevoie de susţinere în cazul relaţiei cu autorităţile şi în tot ceea ce ţine de afişat public, de ieşit în faţă, de vorbit la rampă, de impus în faţa celorlalţi. Şi atunci, gri, alb, piatra lunii, acele pietre ponce, pietre vulcanice reprezintă sprijinul tău cromatic, dacă poate fi spus aşa, pentru luna februarie.

Leu

Leul trebuie să se păzească de aşa-zişii prieteni. Acest sector trebuie să fe protejat de persoane false, mincinoşi sau oameni care vor doar să profite de pe urma sa. De ajutor în acest sens sunt culorile violet, roşu şi portocaliu. Aceste culori îi protejează pe Lei în această lună.

Fecioară

Nativul în această zodie trebuie să fie atent la femeile care îl bârfesc şi care încearcă să îl discrediteze. În februarie, Fecioara este încercată şi are nevoie de susţinere pe luarea unor decizii importante privind un serviciu sau o decizie legată de o intervenţie chirurgicală. Dacă eşti în aceste situaţii, te vor ajuta să ieşi la liman culorile indigo, albastru închis, gri şi negru.

Balanţă

Balanţa trebuie să se afirme, să îşi impună în forţă punctul de vedere, să răzbească, să treacă victorioasă de acele persoane, care în luna februarie se vor pune de-a curmezişul drumului lor şi vor spune „Nu cred în tine!, Nu eşti bună de nimic! Nu eşti în stare să faci nimic!‟. Poţi înfrunta cu brio dacă porţi roşu, roşu puternic şi culori puternice, stridente.

Scorpion

Nativul acesta trebuie să rezolve ceva legat de bani, de refinanţarea unui credit sau este ceva legat de un loc de muncă mai bun. În acest sens, culoarea verde închis şi obiectele din argint te vor ajuta foarte mult.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de suţinere în felul în care comunică. Are nevoie de curajul de a exprima şi logică în exprimare, pentru că acestea vin la pachet. Pentru asta, îl ajută dacă poartă turcoaz.

Capricorn

Cei născuţi în această zodie trebuie să ia decizii importante privind familia, casa, privind o mutare, o relocare. S-ar putea să primească o ofertă de lucru peste hotare sau într-un alt oraş şi au nevoie să ia o decizie. Prin urmare, pentru susţinere pe elementul casă, ar fi bine să poarte perla, alb, gri, verde închis, maro închis.

Vărsător

Vărsătorul iubeşte şi ia decizii privind o căsătorie sau extinderea familiei. Sau poate e vorba, dacă rămânem în zona copiilor, despre activarea copilului interior. Ei bine, pentru iubire, pentru norocul în dragoste şi abilitatea de a-ţi manifesta creativitatea în proiecte care să se bucure de succes financiar, ia în calcul culorile portocaliu şi galben, pentru că acestea te vor susţine în luna februarie. Bonus: şi bijuteriile din aur.

Peşti

Pentru activarea sectorului sănătăţii – eşti un pic mai obosit, un pic mai deprimat şi trebuie să te refaci după iarnă -, pentru vitalitate, pentru energie şi atitudine pozitivă, dar şi pentru o relaţie benefică la serviciu şi pentru armonie şi pace în relaţia cu femeile, indiferent dacă eşti femeie sau bărbat, este recomandat să porţi culoarea verde, culoarea indigo, culoarea albastru şi culoarea mov.

@shutterstockRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg