Horoscopul culorilor pe octombrie. Care nativi îşi protejează buzunarele dacă poartă violet

1 shutterstock 225335341 jpg jpeg

Octombrie este o nouă lună de foc, în care se petrec evenimente karmice, au loc conflicte pe toate planurile, neînţelegeri în familie, care pot destabiliza relaţiile de serviciu. De aceea, astrologul Alexandra Coman spune ce culori te pot ajuta să depăşeşti mai uşor a doua lună a toamnei.

Fie că porţi haine în culorile recomandate peentru că dau forţă, aduc claritate, diplomaţie, motivaţie şi putere de muncă, fie că ai la tine un post it în nuanţa asociată zodiei tale sau că porţi bijuterii în culorile respective, poţi beneficia de efectele pozitive. Mai mult, dacă ai, de exemplu, ca sugestie să porţi obiecte în culoarea ametistului, este o idee bună, dacă nu îţi permiţi financiar să achiziţionezi un ametist, să descarci de pe internet un wallpaper cu această piatră, să îl laşi ca fundal pe ecran toată luna şi vei păşi în noiembrie neciufulit de vicisitudinile lui octombrie.

Berbec

Cei care sunt născuţi în semnul Berbec ar trebuie să poarte culorile portocaliu sau roşu-deschis, pentru a activa sectorul dragostei, al copilului interior, dar şi sectorul afacerilor – trei sectoare foarte importante care au nevoie de susţinere, pentru că Marte retrograd în Berbec, o Lună Neagră şi un Chiron retrograd vă dau bătăi de cap.

Taur

Ar fi de dorit ca aceştia să poarte culoarea verde, dar verde-închis, pentru că această culoarea vă susţine pe sectorul relaţiei cu familia şi pe sectorul muncii. Nu este vorba despre muncă, ci mai degrabă despre relaţia cu familia, care vă poate destabiliza de la muncă. Taurii pot să ducă o cantitate incomensurabilă de sarcini şi de responsabilităţi, dar dacă nu au linişte acasă, degeaba.

Gemeni

Nativii în Gemeni este bine să poarte roz-deschis, galben-deschis, lila, pentru că acestea activează relaţiile, de orice natură, de iubire, sociale, de unde pot primi sprijin. Au nevoie de diplomaţie şi de înţelepciune în gestionarea banilor, mai ales că în această lună guvernatorul zodiei, Mercur intră în retrogradare.

Rac

La tine este activă sau susţinută puternic casa intuiţiei, a clarviziunii, a spiritualităţii, a morţii şi a renaşterii, transformării. Tu te transformi, devii un nou sine, eşti asemenea unei omiduţe, care se transformă în fluture. Dacă vrei să dai o forţă suplimentară acestei case, poartă culori închise: roşu-închis, verde-închis, vişiniu, albastru-închis.

Leu

Voi aveţi de trecut prin nişte lecţii, situaţii de viaţă care vă vor ajuta să căpătaţi maturitate, experienţă de viaţă. Treceţi prin şcoala vieţii în această lună şi, ca să fiţi susţinuţi în demersuri şi a trece cât mai uşor prin anumite experienţe, aveţi ca recomandare să purtaţi culori simple de roşu, albastru. Încercaţi să schimbaţi ceva în garderobă. O eşarfă, o pereche de mănuşi, orice ai nevoie, numai să fie măcar un obiect nou.

Fecioară

În luna octombrie, pentru Fecioara care are forţă, are vitalitate să lupte pentru ascesiunea sa socială sau se întâmplă evenimente importante legate de carieră, îi recomand culoarea gri şi să poarte bijuterii din argint. În felul acesta îl va stimula frumos pe Saturn, care îi va da putere de mumcă.

Balanţă

Aveţi nevoie de diplomaţie, lucru neobişnuit pentru voi. Mai mult, aveţi nevoie să îmblânziţi relaţia cu autorităţile, cu şefii şi să vă ţineţi portofelul cu două mâini, ca să nu cheltuiţi bani aiurea. De aceea, ar fi bine să purtaţi violet, ametist, dacă aveţi bijuterii care să conţină acest ametist sau, pur şi simplu, descarcaţi de pe internet un wallpaper cu ametist şi el va face treabă pentru voi.

Scorpion

Tu ai foarte multă intuiţie, dar este nevoie să transpui această intuiţie în fapte şi faptele să direcţioneze în zona muncii şi a activităţilor sociale. Ai de rezolvat ceva în familie legat de un conflict, de o proastă înţelegere, legat de o nealiniere cu o rudă, şi atunci ca toate lucrurile să intre în matca lor trebuie să porţi haine în indigo, albastru-închis, turcoaz.

Săgetător

Nativii în Săgetător au nevoie de mai multă încredere în sine, ca să facă nişte lucruri măreţe, nişte lucruri deosebite. E vorba despre o schimbare, despre nişte decizii importante în luna aceasta, despre a te transforma profund. Ca să ai curajul acesta să faci schimbarea, sau mai degrabă resursele şi voinţa de a duce la îndeplinire proiectele şi ideile, culoarea recomandată este roşu. Această culoare o să-ţi dea o energie extraordinară.

Capricorn

Capricornii şi zona financiară trebuie să se împrietenească. Pentru succesul în finanţe, penru decizii bune luate în carieră, pentru a te alinia la presiunile lansate de femei; trebuie să lucrezi la relaţiile cu femeile, îndiferent dacă eşti bărbat sau femei. Culorile recomandate pentru Capricorn în această lună sunt verde-deschis sau roz.

Vărsător

La voi este nevoie să gestionaţi zona comunicării, nu din cauză că vorbiţi prea mult, ci că nu exprimaţi prea mult. Adică vor fi situaţii când vei prefera să taci, în loc să vorbeşti. Pentru a armoniza sectorul comunicării din toate punctele de vedere poartă galben ori turcoaz.

Peşti

Nativii acestei zodii au parte de o lună karmică şi trec prin tot felul de evenimente legate de casă, familie, vindecarea rănilor emoţionale. Şi atunci, dacă ai piatra lunii, este recomandabil să o porţi, cu un mare amendament: piatra lunii nu se poartă niciodată când e Lună plină sau nouă, pentru că te oboseşte. În cursul lunii, piatra lunii te poate ajuta foarte mult, la fel şi perlele, dar mai ales culorile alb şi argintiu.

@shutterstockRecente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Victoria Beckham jpg
Elvis Presley
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg