Horoscopul decepţiilor în dragoste. Cupluri de zodii care n-au nicio şansă împreună: Rac + Leu?

1 zodii incompatibile jpg jpeg

Compatibilităţile dintre zodii dau mari bătăi de cap celor care caută să afle cât de bine se potrivesc cu partenerul de viaţă, în funcţie de zodie. Există în horoscop câteva perechi de nativi care sunt precum şoarecele şi pisica, astfel că, din punct de vedere astral, relaţia amoroasă dintre ele nu va avea niciodată un final fericit.

Iată care sunt cuplurile de zodii din horoscop, care nu au nicio şansă să trăiască fericirea până la adânci bătrâneşti, potrivit zodiata.com:

Leu + Rac

Deşi între cei doi nativi există clar o atracţie şi o chimie, relaţia lor nu reuşeşte să se contureze. Acest lucru devine extrem de frustrant pentru Leu, care vrea să se simtă în siguranţă alături de persoana iubită. Racul este şi el deranjat deoarece îşi doreşte o legătură profundă cu partenerul. Această neînţelegere afectează serios relaţia celor doi, uneori devenind chiar brutală. 

Citeşte şi: Va fi lângă tine în cele mai grele momente. 20 lucruri pentru care eşti norocoasă dacă iubeşti un bărbat în zodia Taur

Capricorn + Vărsător

Singurul lucru pe care aceste zodii îl au în comun este că sunt extrem de determinate, poate mai mult decât restul semnelor zodiacale. Ambiţia exagerată din partea amândurora le afectează cel mai mult relaţia. Capricornul vrea siguranţă, în timp ce Vărsătorul îşi doreşte mai mult de la partener şi crede că investeşte sentimente, uneori chiar exagerat faţă de cât ar merita, de fapt, celălalt.

Fecioară + Gemeni

Aceste două zodii sunt total opuse din punct de vedere al caracterelor: Fecioarele sunt extrem de practice, iar Gemenii sunt visători convinşi. Relaţia este sortită eşecului deoarece fiecare dintre ei îşi transmit semnale neclare în ceea ce priveşte sentimentele şi au aşteptări prea mari unul de la celălalt.

Citeşte şi: Aceste două zodii se vor îmbogăţi în următorii cinci ani. Berbecii, favoriţii astrelor în materie de noroc

Balanţă + Taur

Acest exemplu este opus celui de mai sus. Balanţele şi Taurii sunt asemănători, dar tocmai de aceea relaţia nu funcţionează: se regăsesc mult prea mult unul în celălalt. Ambele zodii au o voinţă puternică, sunt iubitoare de lucruri frumoase şi romantice. Cu toate acestea, Taurul, fire încăpăţânată, se va simţi controlat permanent de Balanţă, ceea ce o să se dovedească a fi extrem de deranjant.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg