Horoscopul femeilor în luna decembrie 2015

1 66200 original jpg jpeg

Vrei să ştii ce-ţi rezervă astrele pentru sfârşitul de an 2015? Înainte de a lua fiecare zodie în parte, trebuie să-ţi spun că cel mai bine aspectate zodii sunt peşti, berbec şi capricorn. Asta nu înseamnă că luna decembrie nu are surprize şi pentru celelalte zodii.

Pentru decembrie,astrologii au şi veşti bune de-mpărţit,aşa că toate zodiile vor avea parte de o lună cu o mulţime de surprize. E adevărat,pentru unii suprizele sunt mai mari,pentru alţii,mai mici. Dar sunt!

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Berbec

Luna decembrie îţi aduce reuşite pe multe planuri. Cel mai important pentru tine este că în sfârşit începi să ai o relaţie mai bună cu cei din jur.

Ai grijă,totuşi,că după 5 decembrie lucrurile la serviciu încep să fie tensionate. Dar viaţa ta intră pe un făgaş normal după doar o săptămână. Ba mai mult,te tentează cursuri profesionale noi şi să-ţi lărgeşti cercul de prieteni.

Sărbătorile le petreci în sânul familiei,cu multă bucurie şi belşug.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Taur

Tu încă ai probleme cu sănătatea,deci e indicat să fii mai atentă la ce mănânci,la cum te îmbraci şi e indicat să dormi mai mult. Oboseala şi stresul îţi pot da bătăi de cap. Atenţie la serviciu! Ai multe sarcini de dus la bun sfârşit,dar cu o organizare mai bună poţi ieşi învingătoare.

Spre jumătatea lunii încep să apară câştigurile,dar şi cheltuielile neprevăzute. Poate apărea oportunitatea unor studii în afară sau îţi faci planuri pentru călătorii de vacanţă care vizează anul ce vine.

Pe cei mai mulţi apropiaţi îi ţii lângă tine,dar sfârşitul de an 2015 este şi o perioadă cu despărţiri definitive. Îi alungi din viaţa ta pe cei pe care îi consideri prieteni doar din interes.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Gemeni

Sănătatea ta este mai bună în decembrie. Scapi de răceala nesuferită care te-a ţinut la pat zile bune. La serviciu se anunţă noi colaborări cu beneficii,mai ales dacă îţi susţii punctele de vedere şi nu cedezi. Bine,când simţi că e potrivit să fii de acord cu ceilalţi,fii! Altfel,poţi pierde din cauza încăpăţânării.

Decembrie este o lună ideală pentru afaceri noi,dar în aceleaşi domenii,cunoscute. Terenurile necunoscute nu-ţi sunt favorabile. În decembrie primeşti multe cadouri,primeşti bani,iar partenerul îţi face multe surprize frumoase.

Dacă nu eşti implicată într-o relaţie,nicio problemă. Intri în Noul An încojurată de veselie şi de prietenii adevăraţi.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Rac

Ai multe treburi de terminat şi,deşi simţi că nu mai poţi te angajezi la o nouă colaborare care se dovedeşte a fi profitabilă. E bine să analizezi toate condiţiile şi să vezi dacă ai timp,altfel rişti să te suprasoliciţi.

Ai nevoie de mai multă odihnă. Pe plan sentimental,totul e roz. Fluturii dragostei plutesc printre fulgi şi amândoi debordaţi de entuziasm amoros. La final de an,iei decizii importante pentru viitorul tău.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Leu

Ai probleme cu somnul şi asta te face să stai să te gândeşti toată noaptea la trecut şi viitor. Fă-ţi ordine în minte şi gândeşte pozitiv. Cel mai important,îndepărtează de lângă tine pe toţi cei care te stresează şi te deviază de la planurile tale.

Pe plan sentimental stai foarte bine şi chiar te gândeşti să concepi un copil sau încă unul. Profesional,fă ochii mari,pentru că se iveşte un job mai bun sau o şansă de a avea mai mulţi bani. Finalul tău de an trebuie să fie cu mai multă odihnă.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Fecioară

Reuşeşti să faci curăţenia generală în casă,pe care o plănuieşti de ceva timp. Îţi vizitezi şi rudele aflate la distanţă şi te ocupi mai toată luna cu pregătiri de sărbători. Cu mâncare,cadouri,vizite şi voia bună.

Ai tendinţa să faci cheltuieli mai mari decât ai posibilitatea. Cu familia şi prietenii ai o relaţie minunată şi îngropi orice urmă de supărare.

Fii atentă la ce vorbeşti cu cei din jurul tău! Nu toţi au intenţii bune şi vor să-ţi pună beţe în roate. Vei reuşi să îi distingi pe cei care nu îţi vor binele.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 – Balanţă

Toată luna decembrie eşti în discuţii în contradictoriu. Vrei să ţi se dea dreptate,nu de alta,dar ai dreptate. În alte situaţii,îţi place să aduci argumente tocmai pentru că eşti bună la aşa ceva.

Totuşi,e bine să te controlezi,pentru că în acest stil,îţi poţi îndepărta prietenii. Cu toate astea,sfârşitul de an te găseşte înconjurată de afecţiune şi dăruire.

Financiar,eşti norocoasă. Veniturile îţi cresc,cadourile se înmulţesc. Cu sănătatea mai ai ceva revizii de făcut. Posibil să faci un tratament petru sistemul osos sau cel digestiv. Atenţie,pe plan profesional se anunţă ceva schimbări!

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 –Scorpion

Mare parte din lună te îngrijeşti de sănătate. Fie că apelezi la terapii alternative,fie că te răsfeţi la saloane de tip spa,luna decembrie este pentru tine una favorabilă pentru sănătate.

De asemenea,cheltuieşti mult şi pe tratamente de înfrumuseţare. Financiar,luna decembrie este favorabilă,ba chiar după data de 10 decembrie se iveşte o nouă oportuitate de câştig,iar veniturile vor creşte considerabil.

Deşi vei cumpăra o mulţime de cadouri,nu te afectează cheltuielile. Dacă pe plan financiar stai foarte bine,sănătatea nu este punctul tău forte. Sunt posibile probleme cu rinichii. E bine să nu te suprasoliciţi şi să te odihneşti mai mult.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 –Săgetător

Pe tot parcursul lunii debordezi de energie şi poţi duce la bun sfârşit toate lucrurile importante pe care le ai de făcut. E bine să nu-ţi bagi nasul neivitată în treburile altora,chiar dacă ai timp şi poţi ajuta. Luna decembrie simţi şi vrei să oferi şi să primeşti bunăstare materială şi spirituală.

Spre jumătatea lunii,începi să te gândeşti mai mult la tine şi la viitorul tău şi al celor dragi. Fă mai multe pentru tine. Răsfaţă-te la salonul de înfrumuseţare şi ai mai multă încredere în tine. Mai ales când vine vorba despre relaţiile cu colaboratorii. Se anunţă vremuri tulburi pe plan profesional,dar spre sfârşitul lunii se limpezesc.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 –Capricorn

Te simţi slăbită şi preferi să stai retrasă,cu gândurile tale,până îţi trece starea asta. Să ştii că şi sănătatea poate fi de vină pentru starea de moleşeală.

Ficatul,oasele,fă investigaţii şi vezi unde sunt probleme. Totuşi,astrologii recomandă să eviţi în a doua săptămână din decembrie consultaţiile medicale. După data de 20,tensiunea dispare şi relaţia cu cei din jur începe să fie mai bună.

Fii prudentă în ceea ce priveşte declaraţiile răutăcioase cu privire la membrii familiei,în special cu cei care se bucură de autoritate. În rest,cadouri,bucurie şi rezoluţii frumoase pentru anul care vine.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 –Vărsător

Te bucuri toată luna de prieteni şi de relaţii bune cu cei din jurul tău. După 11 decembrie îţi faci prieteni noi,dar fereşte-te să le spui totul despre viaţa ta. O perioadă,testează-le încrederea. Posibil să-ţi vină ideea să te reorientezi din punct de vedere profesional. Ia în calcul toate avantajele şi dezavantajele acestei schimbări. Multă atenţie la sănătate! Devine vulnerabilă spre jumătatea lunii şi,dacă nu te îngrijeşti,poţi intra în Noul An cu probleme de sănătate.

Horoscopul femeilor pe luna decembrie 2015 –Peşti

La serviciu eşti bine văzută,nu de alta dar toate luminile sunt pe tine. Luna decembrie se anunţă a fi favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor profesionale importante.

E posibil să promovezi şi să ai mai multe responsabilităţi,dar nu-ţi fă probleme. Le poţi îndeplini pe toate,chiar dacă vei avea parte de provocări.

După 10 decembrie,prietenii şi familia revin în atenţia ta şi asta e bine. Pe plan sentimental,spre sfarsitul anului,ai ocazia sa pui punct unei relatii toxice. Nu e bine să te avânţi prea curând în alta.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg