Horoscopul lunii februarie 2016

1 72460 original jpg jpeg

Astrele au veşti bune şi veşti mai puţin bune pentru toţi nativii zodiacului. Ca să ştii ce surprize îţi rezervă horoscopul în luna februarie, verifică previziunile de mai jos.

Vezi dacă zodia ta se află pe lista cu cele mai norocoase dintre toate semnele astrale pe luna februarie.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Berbec

Un şef îţi poate face zile fripte în prima parte a lunii,dar nu-ţi face probleme,tu dai cel mai bun randament la serviciu în primul interval al lunii şi vei combate toate piedicile acestuia sau… acestora.

Urmează câteva zile când îţi poţi face prieteni noi,iar nivelul de energie este cel mai ridicat. Ai grijă,însă,că acesta va scădea spre sfârşitul lunii. Îşi poţi încărca bateriile dormind mai mult sau relaxându-te.

Horoscopul lunii februarie 2016 –Taur

În primele zile ale lunii pot apărea discuţii mai aprinse cu persoana iubită. Cu puţin efort,adică răbdare şi înţelegere,vei depăşi perioada critică a lunii din punct de vedere sentimental,care se întinde până undeva în jurul zilei de 11 februarie.

A doua parte a lunii este favorizată comunicării şi te poţi înţelege mai mult decât bine cu o persoană influentă sau un şef direct. Ai grijă la ce decizii iei!

Horoscopul lunii februarie 2016 – Gemeni

În primele zile ale lunii ai probleme cu încrederea în ceilalţi şi în această discuţie intră atât persoana iubită,cât şi colegii de serviciu. Din a doua parte a lunii,apele se mai limpezesc,mai mult pe partea profesională.

Poţi face cursuri de specializare pe care ţi le doreai de multă vreme,pentru că acum e momentul potrivit. Nu te amăgi cu o avansare sau o mărire de salariu,pentru ca aceasta se poate lăsa aşteptată,chiar dacă ai muncit foarte mult pentru ea şi meriţi.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Rac

Primul interval al lunii s-ar putea să scârţâie. Cariera poate interveni în relaţie şi pot apărea tensiuni în discuţiile cu persoana iubită. Trebuie să ai multă răbdare şi să-ţi doreşti să înţelegi şi versiunea partenerului,că să puteţi trece peste acest hop.

Este posibil să apară divergenţe din cauza modului cum se cheltuiesc banii,dar în final ajungeţi la un numitor comun. Dacă nu vă lăsaţi pradă impulsurilor,relaţia voastră va intra pe un făgaş normal.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Leu

Pe la începutul lunii poţi fi nevoită să îţi demonstrezi cunoştinţele profesionale la un test,dar îl vei trece cu brio,dacă acorzi ceva atenţie acestei probleme.

Din a doua parte a lunii,atmosfera în cuplu începe să se anime şi nici pe plan profesional nu stai rău. Dacă eşti singură,după data de 17 februarie îţi poţi întâlni jumătatea.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Fecioară

Atenţie în prima jumătate a lunii februarie,că e posibil să-ţi joace feste gelozia şi să-ţi acuzi partenerul de viaţă pe nedrept. Ca să eviţi discuţiile aprinse,fără temei,calmează-te şi aşteaptă să treacă cel puţin prima săptămână din această lună.

Gândurile tale se vor limpezi. Nu de alta,dar e foarte posibil să-l învinovăţeşti pe nedrept şi apoi să ai mustrări de conştiinţă. Din a doua jumătate a anului,sarcinile la serviciu parcă se rezolvă singure şi totul merge minunat,inclusiv relaţiile cu cei mai dificili colegi.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Balanţă

Primele zile ale lunii sunt dedicate cuplului,dar mare atenţie că povestea frumoasă dinte voi poate degenera în ceva mai puţin plăcut din cauza părinţilor,care pot apărea pe neaşteptate. Şi sunt puşi pe încurcături.

Dacă aveţi o legătură strânsă,nu doar că vei trece cu bine peste teste,dar ai ocazia să-ţi consolidezi relaţia. Sfat:Nu încerca să-ţi speli rufele în public,cu atât mai puţin în faţa părinţilor.

Spre sfâşitul lunii,e bine să deschizi ochii când faci ceva,penru că eşti predispusă la greşeli. Nu-ţi neglija sănătatea!

Horoscopul lunii februarie 2016 – Scorpion

Cauţi un job nou sau vrei să avansezi? Pregăteşte-te temeinic,ca să culegi roadele după data de 10 februarie. După a doua săptămână,îţi vin idei de reamenajarea locuinţei şi unele se concretizează.

Atmosfera în familie este una liniştită şi armonioasă,atât în viaţa de cuplu,cât şi în cea cu părinţii şi cu alte rude apropiate. Dacă eşti singură,astrele îţi spun că mai ai puţin de aşteptat,pentru că februarie nu este cea mai potrivită lună pentru întâlnirea cu marea dragoste.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Săgetător

Luna februarie vă găseşte cu buzunarele cam mici pentru pretenţiile parenerului sau a copiilor ori părinţilor. Cu toate că strângeţi cureaua din punct de vedere financiar,abia după data de 11 februarie te redresezi,însă nu ar fi o idee rea să te uiţi după un job mai bine plătit.

Sau să găseşti şi alte proiecte plătite. Indiferent ce faci,te ajută şi astrele să-ţi revii. Relaţiile cu familia par liniştite,dar vorbeşte cu fiecare în parte,că printre ei se ascund supăraţi care joacă teatru. Împacă-i şi îţi va fi bine. 

Horoscopul lunii februarie 2016 – Capricorn

Până pe data de 7 februarie,relaţia de cuplu poate fi afectată de intrigile şi aşteptările familiei de la voi. Dacă îţi dai seama de unde vin „săgeţile“ şi încerci să le contracarezi,veţi depăşi primul interval al lunii,care este puţin mai dificil pentru majoritatea zodiilor.

Sinceritatea în raport cu ei şi cu voi înşivă vă poate ajuta să scăpaţi de tensiuni negative. După a doua săptămână îţi vin idei despre cum poţi câştiga mai mulţi bani.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Vărsător

Eşti pusă pe ceartă în prima parte a lunii,mai precis în prima săptămână. Totul are legătură cu trecutul şi cu supărările pe care ţi le-au adus cei dragi dar şi colegii de serviciu.

Dacă faci eforturi să îi ierţi,eviţi certuri care pot dura tot anul,nu doar luna februarie. Trebuie să-ţi faci ordine în gânduri şi să aştepţi să treacă primele două săptămâni critice.

Urmează apoi o perioadă când devii din nou sociabilă şi apreciată. Atenţie la investiţii,nu e momentul să faci afaceri!

Horoscopul lunii februarie 2016 – Peşti:

În prima săptămână fereşte-te să faci împrumuturi,pentru că cei care au nevoie de bani nu vor putea să ţi-i returneze prea curând. Ai totuşi grijă că refuzându-i îţi poţi pierde unii prieteni. Fii diplomată!

După a doua săptămână,e posibil să parcurgi o perioadă mai dificilă,cu gânduri pesimiste,frustrări,griji. Din fericire,trece rapid starea asta pesimistă. E posibil ca după 17 să apară o iubire mai veche,pe care să o vezi din nou cu ochi buni.Recente

Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg
omagiu adus reginei Elton John regina înmormântare Sursa foto  Shutterstock jpg
Vedete certate cu apa si sapunul, foto shutterstock jpg
Meredith Gray jpeg
Regina Elisabeta si Printul Filip FOTO Profimedia
Lady Louise Windsor si Regina Elisabeta jpeg