Horoscopul pe 2 săptămâni. Începutul perioadei e promiţător – Când apar ispitele şi cine are noroc la bani

1 shutterstock 1202401354 jpg jpeg

Perioadă cu multe ispite, în intervalul 11-24 decembrie 2020 se întrevăd mişcări importante în planul carierei, dar şi în cel financiar. Ce a fost până acum blocat va începe să funcţioneze din nou, însă nu cu viteza cu care te-ai obişnuit. Sunt nativi care vor simţi din plin potenţialul creativ la cel mai înalt nivel. În plus, vin şi câştiguri financiare.

Se activează zona comunicării pentru unele zodii, cum este Balanţă, şi vorbim despre aspecte care vor face lumină în planurile de viitor. Pentru unii nativi creşte gustul pentru activităţile sociale sau politice. Cei născuţi în zodia Capricorn îşi pot face condiţii de viaţă mai confortabile, pot amenaja casa, pot cumpăra mobilier sau chiar se vor muta într-o locuinţă nouă. Cum stăm cu sănătatea şi cine trebuie să fie mai prudent când vine vorba despre îmbolnăviri, află în horoscopul de mai jos, oferit de astrologul Lorina.

Berbec

Perioada va fi destul de reuşită, căci aspectele astrale sunt mai blânde ca data trecută. Un nivel ridicat de energie vitală va activa calităţile de afaceri, potenţialul spiritual şi creativ. Noile întâlniri pentru a discuta planuri, a pune la cale călătorii, a face propuneri originale, precum şi a semna contracte, se pot dovedi foarte promiţătoare pentru anul viitor. Va fi important să comunicaţi mai mult.

2 cpf promo de numar 128x89 jpg jpeg

Taur

Deşi veţi traversa o perioadă de instabilitate în sfera psiho-emoţională, care poate fi motiv al unor probleme ce necesită rezolvare, energia pozitivă astrală o să ajute la menţinerea unui nivel ridicat de activitate şi la păstrarea speranţei pentru vremuri mai bune. Acum, este o perioadă relativ bună, mai ales că aveţi multe lucruri de făcut. În primul rând, trebuie să fiţi atenţi la însumarea rezultatelor financiare, la plata impozitelor, a datoriilor.

Gemeni

Este o perioadă favorabilă şi creativă, aşa că este necesar să planificaţi întâlniri şi călătorii importante, negocieri şi proiecte de afaceri. Cu ce veţi reuşi acum, veţi putea să acţionaţi cu încredere chiar şi într-o perioadă mai dificilă foarte eficient. Relaţiile cu partenerii vor ieşi în prim-plan şi veţi fi obligaţi să rezolvaţi unele probleme comune, eventual de finanţe. Trebuie să acţionaţi prudent.

Rac

În următoarea perioadă, energiile astrale ar putea să nu fie foarte benefice pentru starea voastră emoţională. Să zicem că puteţi face faţă cu succes treburilor din trecut, însă va fi necesar să vă lasaţi cucerite de o rutină. Acest lucru vă va ajuta să intraţi într-un ritm bun de lucru, să acţionaţi foarte eficient şi să luaţi decizii bune, pentru că intuiţia funcţionează. Trebuie să continuaţi şi pe viitor să gestionaţi planurile şi proiectele lansate anterior.

Leu

Schimbările vor continua cu mai mare intensitate în prima săptămână a perioadei. Prietenii, colegii şi cei dragi vă vor ajuta, unii chiar vă vor schimba viaţa, vor pune umărul în situaţii dificile şi vor apărea cu noi propuneri care pot contribui la faimă şi succes. Activităţile şi călătoriile sociale, întâlnirile cu partenerii străini, semnarea contractelor vor fi, de asemenea productive. Potenţialul creativ va fi la cel mai înalt nivel, astfel încât nu numai că se poate îmbunătăţi sănătatea, ci vin şi câştiguri de bani.

Fecioară

Deşi în prima parte a perioadei veţi simţi o lipsă acută de energie vitală, oportunităţile favorabile nu vă vor ocoli. Ele vă vor ajuta la demonstrarea aptitudinilor şi talentelor de care dispuneţi. Astfel, este o perioadă favorabilă pentru a vă implica în treburile casnice, de îmbunătăţire şi de amenajare a locuinţei, chiar pentru a cumpăra proprietăţi imobiliare. Legăturile de familie, de asemenea, vor juca un rol important în stabilitatea financiară, în creşterea veniturilor.

Balanţă

Al doilea decan de decembrie va fi asociat cu o comunicare dinamică şi creativă, lucru care va ajuta să înţelegeţi mai bine cum staţi cu planurile de viitor, să vedeţi perspectivele ori să învăţaţi o mulţime de lucruri importante şi interesante. Veţi fi bune organizatoare, oratori pricepuţi şi vă creşte gustul pentru activităţile sociale sau politice. Abilităţile intelectuale sunt activate, aşa că puteţi reuşi în activităţi educative sau ştiinţifice.

Scorpion

Aceasta poate fi o perioadă de încercări pentru voi. Nu înseamnă neapărat că vă veţi întâlni cu sarcini insurmontabile, dar va fi necesar un efort semnificativ. Dacă-l veţi face, şi rezultatul va fi uimitor. Circumstanţele legate de familie vă vor pune în faţă o alegere care va fi evidentă doar la prima vedere. În realitate, totul va fi mai complicat. Sugerez să comunicaţi cât mai mult posibil, să construiţi relaţii, să căutaţi alte modalităţi de abordare a problemei.

Săgetător

Este o perioadă potrivită pentru a vă recupera şi a vă consolida sănătatea, pentru a scăpa de efectele stresului emoţional. Astfel, vă sugerez să vă stabiliţi evenimente importante, acţiuni, întâlniri şi să construiţi o strategie pentru anul următor. Cel mai bine este să încheiaţi contracte importante şi să purtaţi dialoguri despre planuri şi perspective profesionale înainte de 15 decembrie. În perioada 16-23, se întrevede o agitaţie care vă distrage de la planuri.

Capricorn

Începutul perioadei va fi promiţător pentru rezolvarea problemelor familiale sau de proprietate, precum şi pentru comunicare, întâlniri, discuţii despre afaceri şi planuri personale. Vă puteţi pune în aplicare ideile şi puteţi creea condiţii de viaţă mai confortabile, puteţi amenaja casa, puteţi cumpăra mobilier sau chiar o locuinţă. Deci unele dintre voi veţi avea ocazia să vă mutaţi, să schimbaţi locul de reşedinţă, oraşul sau ţara. Pot apărea problemele casnice sau de sănătate.

Vărsător

Veţi lua o poziţie mai decisivă, veţi fi active şi curajoase în intenţiile voastre, în atingerea obiectivelor. Veţi putea folosi cu succes chiar şansele nesemnificative, profitând pentru a vă consolida poziţia în domeniul profesional şi pentru a determina perspectivele pentru anul următor. Cât de activ se vor dezvolta evenimentele în favoarea voastră, asta va depinde în mare măsură de voi, de cât de convingătoare veţi fi, de cât de persistente.

Peşti

Pentru voi, perioada vă găseşte în vervă, dinamice, active, reuşind să transmiteţi energie pozitivă şi celorlalţi, care vor fi dispuşi să coopereze. Tot acum vin situaţii care ajută în carieră şi care consolidează poziţia financiară. Oricare dintre acordurile semnate în acest timp vor contribui la creşterea veniturilor şi a poziţiei. Sensibilitatea creativă va reprezenta un stimulent puternic şi inspirator pentru a obţine o poziţie mai înaltă în societate.

@shutterstockRecente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg