Horoscopul sănătăţii pentru luna martie 2016

1 67765 original jpg jpeg

Unii nativi nu vor avea probleme de sănătate semnificative în martie, în timp ce alţii se vor confrunta cu unele neplăceri. Iată care este horoscopul sănătăţii pentru luna martie 2016!

Berbec

În luna martie,viaţa îţi va fi influenţată de eclipsa de Lună de pe 14 şi de cea de Soare care va avea loc pe data de 29. Ar fi bine să o laşi mai uşor cu munca şi să te relaxezi mai mult. Un masaj sau mai multe remedii naturiste te pot ajuta să elimini stresul.

Taur

Martie este o lună numai bună pentru a face strategii în vederea atingerii unor obiective stabilite de mult. În ceea ce priveşte sănătatea,vei sta foarte bine la acest capitol în martie 2016. Indicat ar fi să te apuci de sport sau de activităţi care să te relaxeze,pentru a mai uita de problemele de la serviciu.

Gemeni

Sănătatea va fi fragilă pentru nativii născuţi sub această pecete astrologică,până la 20 martie 2016. Este bine să te apuci din vreme de sporturi care să te ajute să te relaxezi,cum sunt yoga,plimbările în aer liber sau înotul şi să nu neglijezi neplăceri precum durerile de cap,de stomac sau insomniile.

Rac

Până la 20 martie,sănătatea nu-ţi va face probleme. Însă după această dată,ar fi bine să acorzi atenţie semnalelor pe care organismul ţi le trimite. Nu adopta schimbări majore în rutina zilnică sau în dietă. Asigură-te că te mai şi relaxezi din când în când şi că dormi cel puţin 8 ore pe noapte.

Leu

În luna martie,te vei confrunta cu câteva schimbări care-şi vor pune amprenta şi asupra sănătăţii tale. După data de 20 martie,lucrurile vor reveni pe făgaşul normal şi te vei implica în activităţi sportive. Energia de care vei da dovadă te va ajuta să-ţi atingi ţelurile în perioada următoare. Include în alimentaţia zilnică linte,hrean şi ardei gras,pentru o sănătatea de fier.

Fecioară

Eclipsa de Lună din 14 martie 2016 va avea un impact foarte mare asupra ta. Relaxează-te şi stai departe de deciziile riscante. Interesul pentru activităţile sportive te vor ajuta să-ţi păstrezi energia pe tot parcursul lunii. Fă-ţi timp să apelezi la tratamente de înfrumuseţare,pentru estomparea cearcănelor şi a ridurilor.

Balanţă

Nu vei sta bine la acest capitol,până la data de 20. Ar fi bine să te relaxezi şi să te odihneşti mai mult pentru a fi în formă maximă. Tot în această lună poţi încerca o cură de detoxificare şi să faci unele schimbări în dietă. Dacă te confrunţi cu dependenţa de tutun,martie este o lună numai bună de a renunţa la acest viciu.

Scorpion

Starea de sănătate a nativilor Scorpion în luna martie este una excelentă. Dacă însă te va mai supăra din când în când o durere de cap sau una de stomac,apelează la câteva remedii din natură. Mişcarea în aer liber şi consumul de alimente şi fructe de sezon te vor ajuta să ai o sănătate de fier.

Săgetător

Vei avea ceva probleme de sănătate în luna martie. Înainte de a apela la medicamente când ceva de supără,încearcă unele leacuri naturiste. Dacă însă situaţia nu se ameliorează,nu mai amâna vizita la medic.

Capricorn

Te bucuri de o sănătate de fier,mai ales că eşti genul de persoană preocupată de acest aspect. Pe lângă cele 8 ore de somn pe noapte şi exerciţii fizice,diversifică-ţi şi meniul zilnic. În felul acesta,nu vei duce lipsă de vitamine şi de mineralele de care ai nevoie pentru a fi în formă maximă.

Vărsător

Stai foarte bine la capitolul sănătate. Chiar şi aşa,nu ar strica dacă ai face mişcare şi ai include în dietă alimente bogate în fibre,cum sunt fructele şi legumele de sezon. Poţi apela până şi la un tratament de detoxificare.

Peşti

Nu te vei confrunta cu probleme grave de sănătate în luna martie. Pentru a fi sigur că neplăcerile te vor ocoli,ar fi bine să-ţi faci un plan de care să te ţii,în ceea ce priveşte exerciţiile fizice şi regimul alimentar,mai ales că luna martie este una prielnică schimbărilor pe acest plan.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg