Horoscopul săptămânii 1-7 iulie 2019 cu Mariana Cojocaru! Vieţile acestor nativi vor fi date peste cap complet

1 horoscop 1 7 iulie jpg jpeg

Prima săptămână a lunii iulie se anunţă dificilă pentru anumiţi nativi din horoscop, conform previziunilor realizate de Mariana Cojocaru.

Potrivit acesteia, perioada dificilă este generată de Mercur Retrograd, dar şi de eclipsele ce vor avea loc şi care pot să le dea peste cap viaţa unor zodii.

Care sunt previziunile pentru următoarea perioadă pentru fiecare zodie, află mai jos:

Urmează o perioadă foarte delicată. De ce? Pericolul e generat de Mercur Retrograd spre final de săptămână, dar şi de Eclipsele ce urmează şi al căror efect se simte deja. Vă poate da viaţa complet peste cap. Aşa sunt aspectele perioadei acesteia, dar trebuie combinat totul cu astrograma personală, ca să vă dau soluţii de ieşire din impas.Aţi ales corect şcoala/cariera, ca să corespundă misiunii de viaţă?!

: Pe Axa Timpului este aglomeraţie mare şi vă poate da destinul peste cap. Vă încorsetează, vă pune în situaţii delicate: veţi căuta adevărul la multe dintre întrebările care vă macină şi veţi avea nevoie de ajutorul meu pentru ridicarea vălului de pe ochi. Aspectele ce marchează blocajul sunt: Mercur Retrograd, Saturn Retrograd, Pluton Retrograd(soluţiile le văd acum pe vieţile anterioare).

Perioadă cruntă pentru voi şi pentru Fecioare. Dar şi pentru cei care au Mercur Retrograd la naştere, Mercur în rezonanţă cu una dintre planetele menţionate la Berbec şi Taur, sau în analizele făcute de mine în săptămânile anterioare. Doar pe harta Dvs. natală pot descifra mesajele şi ieşirea din impas. Vă poate afecta sănătatea(karmică), cariera, deplasările,ş.a (Dvs. şi rudele apropiate).

Atenţie, Cod Roşu pe Horoscop! La voi, lucrurile pot scăpa complet de sub control. Scriam de la început de an şi vă atenţionam de aşa ceva(citiţi analizele făcute de mine de la începutul anului şi veţi înţelege că nu-I de joacă). Evident, răspunsurile le individualizez în funcţie de personalitatea Dvs.! Aţi văzut cum putea fi omorâtă Gabi Firea?! Băsescu-Scorpion o atacă, că-I spirit malefic…

Voi va trebui să înţelegeţi ce aveţi înscris pe Karma Personală, căci aspectul de cvintil cu Karma de la ora aceasta e un aspect care vă poate lovi precum valul de tsunami. Recente

Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg