Horoscopul Sărbătorilor de iarnă. Ce ne aşteaptă în perioada 24 decembrie 2021 – 6 ianuarie 2022

1 shutterstock 2081517736 jpg jpeg

Chiar în ziua de Crăciun are loc conjucţia lui Venus retrograd cu Pluton, ambele planete de vibraţie feminină, cu reverberaţii în următoarea perioadă. Deşi vorbim despre sărbători, astrele ne-au pregătit situaţii neaşteptate în familie, încurcături la serviciu, singurătate şi dezvăluirea unor minciuni.

Pentru a păşi cu dreptul în noul an 2022, este mai mult ca niciodată indicat să ierţi, să închizi situaţii încurcate, să rezolvi probleme şi să mărturişeşti adevărul, acolo unde l-ai ascuns ori l-ai omis. Dacă nu poţi de una singură, să ştii că Venus va crea mediul potrivit să iasă la iveală neadevăruri crunte care au legătură cu persoana ta, fie că vrei, fie că nu vrei. Citeşte în cele ce urmează previziunile pentru fiecare zodie în parte, oferite de astrologul Click! Lorina.

Berbec

Îţi recomand să acorzi atenţie nu numai rezolvării problemelor de muncă, de salariu, ci şi imaginii tale. Ar fi bine să foloseşti în mod activ intuiţia, pentru că ea va fi deosebit de relevantă în comunicare. Vei simţi astfel dorinţele interlocutorului la nivel subconştient şi te vei strădui să-l mulţumeşti. Acest lucru va ajuta la dezvoltarea relaţiilor de afaceri şi la stabilirea comunicării în cadrul echipei. Să nu încerci să speli rufele murdare în public!

Taur

Situaţii incomode care se pot petrece în zona profesională s-ar putea să te intrige, să te revolte. Nu sunt de ieri de azi, ci mai vechi, dar în această perioadă vor atinge apogeul şi va trebui să iei măsuri. Este mai bine să menţii legăturile de afaceri cu parteneri deja dovediţi. Noile conexiuni vor fi utile puţin mai târziu. Cu toate acestea, este mai bine să te abţii de la tranzacţii. Dacă ai o activitate legată de creativitate, vei avea un succes deosebit.

Gemeni

Zona financiară va fi stabilă, dar mai puţin viaţa sentimentală. Cele două vor depinde de acţiunile şi de deciziile luate la finalul lunii decembrie. Este important să elimini rapid resturile şi deşeurile, mai ales din viaţa personală. Dacă ai probleme sau conflicte nerezolvate cu persoane care sunt importante, atunci imediat provoacă-le să vorbească şi să clarificaţi totul. Profesional, lucrurile-s în schimbare.

Rac

Indiferent de formatul lor, schimbările generale în zona legată de relaţii vor fi pozitive. Ori vei decide să rupi o relaţie perimată, realizând unilateralitatea ta, ori dacă nu, realizezi că eşti gata să treci la un nivel nou, mai serios. E clar că dacă viaţa ta personală nu funcţionează, poate ar trebui să o priveşti din cealaltă parte. Partenerul nu este întotdeauna de vină. Reevaluarea comportamentului tău te va ajuta.

Leu

Perioada este asociată cu o emotivitate crescută, motiv pentru care îţi sugerez să priveşti lucrurile raţional. A fi prea partizan poate interfera cu relaţiile şi submina încrederea în sine. Un compromis te va ajuta să găseşti o cale de ieşire din orice, chiar şi din cea mai dificilă situaţie. Cu ajutorul respectului reciproc, orice criză poate fi depăşită. Dacă e vorba de relaţia afectivă, rămâne doar să îţi dai seama dacă doreşti cu adevărat să păstrezi relaţia.

Fecioară

Îţi vei petrece ultimele zile din 2021 şi primele zile ale noului an în compania celor dragi. Perioada îţi va aduce o mulţime de emoţii, în timp ce formatul evenimentelor poate fi atât calm, cât şi familiar, şi activ. Orice activitate care este cu adevărat plăcută este încurajată zilele acestea. Aşa că, dedică-ţi timp hobby-ului preferat sau mergi în vizite la rude şi prieteni! Posibil ca după o vacanţă să începi o aventură romantică.

Balanţă

În următoarea perioadă, viaţa personală va fi destul de calmă şi vei petrece destul timp cu rudele. Pentru persoanele aflate în mariaj, este o oportunitate excelentă de a consolida relaţiile nu numai cu un partenerul, ci şi cu cei dragi. De fapt, cu prilejul zilelor festive apare şi momentul potrivit pentru a elimina neînţelegerea acumulată. Dacă te afli într-o relaţie proaspătă, perioada ar putea să o pună la încercare.

Scorpion

Soarele din casa a treia, una a dialogului, te încurajează să comunici. Cu toate acestea, poziţia astrelor sugerează că rudele şi prietenii vor fi pe primul loc. Doar că nu toate întâlnirile vor fi pozitive, iar conflictele sunt posibile. Din punct de vedere afectiv, mai ales pentru relaţiile recente va veni un test greu. În următoarele zile, se întrevede o probabilitate mare de neînţelegere în rândul cuplurilor nou formate.

Săgetător

Vine o bună perioadă pentru a consolida relaţiile, mai ales că poţi restabili conexiuni cândva pierdute. Ele pot viza nu numai cunoştinţele de lungă durată, ci şi stabilirea de relaţii cu rudele. O atenţie sporită acordată celor dragi, cadourilor, timpul petrecut împreună, toate vor ajuta în acest sens. Puteţi face lucruri care vă amintesc cum v-aţi cunoscut şi încercaţi să vă reîntoarceţi la acele emoţii.

Capricorn

Cu Saturn, guvernatorul tău în zona banilor, perioada nu este propice pentru achiziţiile mari, iar sumele de care dispui trebuie tratate cu mai multă atenţie. Cel mai probabil, orice achiziţie care nu are valoare practică nu-ţi va aduce satisfacţie. Acest lucru se aplică atât bunurilor de lux, cât şi aparatelor cu nouă tehnologie. În schimb, ar fi o oportunitate să-ţi cheltuieşti banii în vacanţe de calitate în locuri deja cunoscute.

Vărsător

Ai şansa să-ţi schimbi viaţa în bine, dar întâi va trebui să te înţelegi mai întâi pe tine ca să ştii clar ce anume vrei. Armonia cu tine însăţi este una dintre cheile unei relaţii de succes. În general, perioada este una optimă pentru orice acţiuni care vizează dezvoltarea vieţii personale. Atenţie, totuşi căci, într-o măsură mar,e acest lucru se aplică mai curând relaţiilor deja existente. Legăturile noi sunt puţin favorizate şi stabile pe termen lung.

Peşti

Perioada este potrivită pentru dezvoltarea relaţiilor existente, iar afectiv ar trebui să acorzi mai multă atenţie partenerului. Posibil ca în trecut, în căutarea dezvoltării carierei tale, să-ţi fi neglijat viaţa de zi cu zi. Acum chiar nu trebuie să creezi motive suplimentare pentru conflict. Întărirea relaţiilor nu este atât de dificilă, ci trebuie doar să înveţi cum să-ţi asculţi cu mai multă atenţie cealaltă jumătate.

@shutterstockRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg