Horoscopul toamnei. Ce îţi şoptesc astrele pentru acest sezon guvernat de Mercur retrograd

1 shutterstock 1552478687 jpg jpeg

Lunile de toamnă debutează cu o serie de avertismente legate de retrogradarea planetei Mercur, începând cu 27 septembrie, în semnul Balanţei, până pe 17 octombrie, însă efectele mişcării retrograde se resimt până spre 3 noiembrie. Vestea bună este că după 20 octombrie, în plan profesional, lucrurile par să se desfăşoare rapid, pe linie ascendentă.

Până atunci, cu Mercur retrograd care bate la uşă, vorbim despre acea perioadă a anului, din nou, când comunicarea în relaţiile familiale, colegiale, profesionale dă erori. Tot ce spunem poate fi interpretat greşit, aşa că este necesar să reflectăm asupra explicaţiilor. Atenţie, legăturile înşelătoare din trecut pot reveni în prezent şi ne pot devia de la drumul stabilit, de la planuri şi vise!

În multe privinţe, toamna aceasta este despre sine, despre a acorda mai mult timp sufletului. Multe întrebări existenţiale ne vom pune şi multe răspunsuri ne va fi dat să auzim. Pe 6 octombrie, avem Lună nouă în Balanţă, care ne va ajuta să găsim soluţii alternative pentru multe probleme în carieră. Mai mult, pe 20 octombrie, Luna plină din Berbec va aduce o energie imensă, de ajutor să finalizăm proiecte importante, să urmăm vise, să facem planuri la care nu aveam curaj să lucrăm. Toamna aceasta este un sezon al începuturilor, aşa că fii deschis la nou!

Berbec

Sezonul nu începe bine pentru tine pe plan sentimental. Din cauza poziţiei lui Venus, până pe 5 noiembrie, nu eşti capabil să înţelegi nevoile partenerului, nici tu să te faci înţeles, şi există risc de conflict şi chiar de separare. Lucrurile se mai calmează după această dată şi reveniţi la sentimente mai bune. Urmează cea mai bună perioadă de lucru, cel puţin până în decembrie 2021. Ulterior, Jupiter se mută în Peşti, iar asta înseamnă că nu mai ai atât de multă susţinere astrală pe plan profesional. Este important să profiţi de toate oportunităţile care se ivesc în lunile de toamnă. Până la sfârşitul lunii decembrie, este posibil să primeşti veşti bune legate de unele probleme juridice.

Citeşte şi Horoscopul chinezesc, despre destin. Ce semnificaţii are anul în care te-ai născut, în funcţie de decadă

Taur

Începând cu 6 noiembrie 2021, Venus este în zodia Capricorn, deci în trigon cu Soarele. Acest eveniment astrologic creează condiţiile pentru întâlniri amoroase ori pentru consolidarea relaţiei existente. Dacă eşti singur, în aceaste luni ai ocazia să iei parte la întâlnirea vieţii, să-ţi cunoşti sufletul-pereche. Cuplurile îşi pot face planuri concrete pentru viitor. A doua jumătate a intervalului se întrevede a fi stresantă şi deosebit de solicitantă din punct de vedere profesional. Sunt riscuri ca proiectele să nu se desfăşoare aşa cum ţi-ai planificat sau chiar să stagneze. Asta se va întâmpla până spre începutul lui 2022, când evenimentele se schimbă radical în bine.

Ar fi bine să te odihneşti şi să reduci sursele de stres. Rişti ca sfârşitul de an să nu te găsească într-o formă prea grozavă din punct de vedere al sănătăţii.

Gemeni

Pentru tine avem veşti bune, dar şi veşti mai puţin bune. Să spunem că toamna aceasta, singurul punct forte este legat de partea erotică. În relaţie lucrurile scârţâie şi certurile se ivesc din te miri ce, iar nativii singuri nu au prea multe şanse de a umple golul din inimă. Însă în plan intim sar scântei, iar capacitatea de a flirta este la cote maxime. Energia şi creativitatea îţi permit să lucrezi cu spor şi să îţi vezi de treabă, fără să tulburi liniştea în jur. Octombrie este o lună numai bună pentru a interacţiona cu oamenii şi pentru a obţine satisfacţie profesională, asta şi datorită sprijinului continuu al lui Jupiter în Vărsător, cel puţin până la sfârşitul lunii decembrie. Contextul astral îţi permite să fii foarte eficient, concret în exprimare şi acţiuni, concentrat şi intuitiv în tot ceea ce faci!

Rac

Planul sentimental nu este foarte bine aspectat pentru nativele în zodia Rac. Sunt probleme de rezolvat şi discuţii de purtat încotro se îndreaptă relaţia, mai ales dacă până acum s-a aflat în criză. Pentru persoanele singure, toamna nu duce lipsă de oportunităţi de a intra în relaţii, însă ocaziile sunt mai degrabă înşelătoare decât rare. Influenţa lui Jupiter în zodia Vărsător este deosebit de utilă pentru toamna şi sfârşitul anului 2021, pentru că pregăteşte fundaţii solide pentru un 2022 cu adevărat excelent, în care poţi obţine, în cele din urmă, succesele profesionale pe care le meriţi de mult timp. Ar fi o idee bună să investeşti o parte din banii pe care ai reuşit să-i economiseşti în ultimii ani.

Leu

Pe plan amoros, ai parte de iluzii, promisiuni deşarte şi himere. Deschide ochii şi nu te îndrăgosti nebuneşte, fără să ai toate datele problemei! Cineva încearcă să-ţi intre în mreje şi nu este chiar persoana potrivită, mai mult, intenţionează să te cucerească doar din interes. Nativele aflate într-o relaţie ar fi bine să stea departe de ispite. Neînţelegerile şi conflictele pot izbucni din orice. Ai tendinţa să critici munca oamenilor din jur. Pe de altă parte, eşti percepută ca fiind o persoană generoasă şi altruistă, aşa că ar fi bine să nu laşi garda jos în aceste luni, pentru că există oameni care vor să profite de bunătatea ta. Din păcate, se întrevăd şi certuri, neînţelegeri cu colegii de muncă sau chiar cu un şef, din cauza unor chestiuni neclare, poate la nivel contractual. Este indicat să nu faci achiziţii noi în această perioadă, cum ar fi o casă, un teren, o maşină.

Fecioară

Prima jumătate a intervalului nu este ideală pentru exprimarea sentimentelor. Nici cei singuri, nici nativii aflaţi într-o relaţie nu sunt favorizaţi pe plan amoros. Mici neînţelegeri pot apărea la fiecare pas şi tendinţa este să arunci cu argumente deranjante în stânga şi în dreapta. În a doua parte a toamnei, apar momente excelente pentru a te îndrăgosti sau reîndrăgosti, pentru a-ţi face noi prieteni şi pentru ca viaţa ta socială să înflorească. Pe plan profesional nu se anunţă veşti importante, însă pot apărea unele nemulţumiri. Toamna aceasta, ar fi de dorit să te ocupi de casă, de lucrări interne şi poţi începe parteneriate, care au şanse reale să devină profitabile în viitor. Atenţie, este recomandat să evaluezi cu atenţie cheltuielile importante! Numai în luna noiembrie sunt favorizate călătoriile de relaxare. În rest, este mai bine să circuli cu prudenţă şi să acţionezi cu moderaţie în tot ceea ce faci.

Balanţă

Octombrie este o lună bună să iubeşti cu toată fiinţa ta. Profită de aceste zile, iar dacă ai vreo neînţelegere cu partenerul de rezolvat, lămureşte lucrurile cât de repede se poate! Aceste patru săptămâni sunt importante; altfel, dacă nu găseşti soluţii şi nu faci compromisuri, odată cu intrarea lui Venus în zodia Capricorn, care va rămâne în acest semn zodiacal de pământ mai multe luni, vei fi obligată să iei decizii drastice. Dacă criza este mai importantă şi nu îşi găseşte rezolvare chiar atât de uşor, nu este exclus să apară şi separări, în unele cazuri, definitive. În plan profesional se întrevede o perioadă cu cer senin, fără turbulenţe, însă este indicat să fii cu mare băgare de seamă la cheltuieli inutile! Există o predispoziţie spre achiziţii în exces. Spre finalul toamnei, locul de muncă devine o sursă de stres şi este necesar să eviţi greşelile, factorii care te pot devia de la serviciu. Contextul astral îţi „fură‟ bucuria de viaţă, însă te înzestrează cu înţelepciune, conştiinciozitate şi maturitate.

Scorpion

Oportunităţile de a te simţi respectat şi apreciat apar din ce în ce mai des, însă cu Jupiter încă în Vărsător, deci în cuadratură, nu ajungi să trăieşti acea emoţie care îţi face inima să bată mai repede. Între octombrie şi noiembrie poţi trăi momente de relaxare alături de partenerul tău sau îţi faci prieteni noi, posibil să începi o legătură sentimentală. Dacă eşti în căutarea unei mari iubiri, totuşi, este necesar să mai aştepţi. Cu siguranţă, dificultăţile pe care le-ai întâmpinat în lunile premergătoare acestei toamne nu sunt simplu de rezolvat şi trebuie să mai aştepţi până să găseşti soluţiile potrivite. Atenţie, pot apărea rezolvări înşelătoare, temporare pentru chestiuni mai importante! În aceste situaţii, este mai bine să îţi asculţi intuiţia. Nu te va înşela! Nu este o perioadă tocmai bună să cheltuieşti prea mulţi bani, să faci investiţii riscante sau să cumperi proprietăţi.

Săgetător

Pentru tine, a venit cel mai bun moment al anului. Cu Jupiter în Vărsător şi, de asemenea, cu Saturn în acelaşi semn zodiacal, trebuie să faci o mulţime de lucruri pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia personală, privată, sentimentală, familială. Poate fi un bun prilej să faci un pas important în relaţie, să te căsătoreşti, să schimbi domiciliul, să achiziţionezi o casă. Se întrevăd şanse favorabile şi pentru nativele singure de a-şi întâlni jumătatea. Dacă încep o poveste de dragoste în acest sfârşit de an, atunci aceasta ar putea dura mulţi ani. În plan profesional, se anunţă un interval de timp excelent pentru a face bani şi, de asemenea, pentru a munci cu spor. Spre finalul toamnei, ar putea apărea o oportunitate profesională foarte importantă – multe dintre native ar putea, de fapt, să facă un pas semnificativ înainte şi să ducă la bun sfârşit un proiect pe care l-au avut în vedere mult timp. Deschide ochii larg, deoarece toamna aceasta poate aduce o schimbare uriaşă în viaţa ta!

Capricorn

Persoanele născute sub protecţia acestui semn zodiacal au parte de o toamnă foarte interesantă din punct de vedere al dragostei. Cu Jupiter care încă trece prin Vărsător până la sfârşitul anului, te vei simţi cu adevărat împlinită lângă persoana iubită. Nativele singure au multe ocazii să simtă „fluturi în stomac‟. Pe tine te aşteaptă situaţii promiţătoare până la sfârşitul anului. Vorbim, de fapt, despre o încununare a eforturilor tale, peste măsură, de până acum, la serviciu, în afaceri şi, în general, în plan profesional. Pentru multe native, recolta cu realizări este demnă de lăudat. Contextul astral îţi asigură un mediu sigur, în care nimeni nu îţi poate pune frână. Cauţi însă un loc de muncă nou? Mai aşteaptă până la începutul anului următor. Ajungi pe culmile succesului în multe domenii, cu condiţia să fii sigură pe acele proiecte care încep în această toamnă, iar rezultatele vor fi incredibile.

Vărsător

Încă nu ai găsit dragostea vieţii tale şi eşti trist din această cauză? Nu îţi face griji, pentru că toamna aceasta îţi va schimba viaţa amoroasă în cel mai bun sens. Ceva frumos este pe cale să se întâmple şi probabil simţi asta, însă ai ceva emoţii. Încearcă să scapi de ele, în mod special în noiembrie, când poziţia astrelor este cum nu se mai poate mai benefică pentru dragoste. Chiar şi cele care sunt într-un cuplu au parte de o relaţie mult mai stabilă, mai armonioasă. Urmează o perioadă fructuoasă pentru muncă şi câştiguri. Totul e să nu te culci pe-o ureche, ci să continui cu perseverenţă să dai totul atunci când vine vorba despre serviciu, afaceri, proiecte profesionale pe termen scurt, dar şi lung. Este un prilej bun să îţi schimbi jobul sau să te relochezi. Te bucuri de o formă fizică de invidiat şi de un optimism debordant pe toată durata toamnei.

Peşti

Octombrie este o lună cu adevărat complicată în ceea ce priveşte iubirea, deoarece Venus se află în opoziţie şi poate crea un climat foarte complicat la nivel relaţional. Dacă viaţa ta de cuplu este în criză, atunci cel mai bun lucru de făcut în această toamnă este să încerci să discuţi deschis cu partenerul, să găseşti soluţii şi să faci compromisuri, dacă sunt necesare. În caz contrar, despărţirea poate fi cea mai bună alternativă. Dacă pe plan sentimental lucrurile nu sunt chiar roz, în carieră, activitatea a prins viteză. Munceşti cu spor şi roadele încep să apară şi să se adune. Investiţiile sunt recomandate, de asemenea, economiile sunt încurajate, pentru că anul viitor începe cu planuri mari, de exemplu, cu căsătorie, achiziţii importante. Cert este că perioada tensionată, cu numeroase obstacole, este aproape terminată.

Citeşte şi Horoscop bilunar. Până la finele lui septembrie, vei obţine ce doreşti doar dacă faci nişte compromisuri

@shutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg