Horoscopul turcesc şi secretele sale. Ce zodie eşti şi care sunt caracteristicile ei

1 85100 original jpg jpeg

Zodiacul turcesc este necunoscut de foarte mulţi. Se spune că fiecare popor, fiecare cultură are ascuns un oracol, o metodă de a citi caracteristicile, trăsăturile cele mai interesante ale oamenilor.

Horoscopul turcesc nu ţine cont de luna în care te-ai născut, ci doar de numărul zilei, astfel:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 - zodie TENGRI 

02, 07, 12, 17, 22, 27 - zodie UMAY 

03, 08, 13, 18, 23, 28 - zodie ERLIK 

04, 09, 14, 19, 24, 29 - zodie AY DEDE 

05, 10, 15, 20, 25, 30 - zodie MERGEN

Descrierea fiecărei zodii: 

Cei născuţi în ZODIA TENGRI sunt persoane tare bătăioase. Nu ştiu ce-i aia concurenţă, ce înseamnă să pierzi. Sunt persoane foarte inimoase şi săritoare, însă nu ajută pe oricine.

Să câştigi încrederea unei persoane născute sub acest semn turcesc poate fi o chestiune de ani de zile. Odată ce i-ai câştigat încrederea, poţi spune că ai un prieten pentru eternitate.

Persoanele născute în ZODIA UMAY sunt cele mai familiste din zodiac. Nu suportă ideea de a fi singure. Vor să fie întotdeauna înconjurate de oameni, fie că sunt rude sau prieteni.

Au principii foarte bine înrădăcinate şi preferă o viaţă modestă, dar aducătoare de fericire decât una îndestulătoare, dar plină de neajunsuri sufleteşti.

Aceşti nativi au capacitatea de a asculta şi de a da sfatui impresionante. Sunt foarte buni psihologi, însă nu şi pentru ei.

Persoanele născute în ZODIA ERLIK sunt misterioasele zodiacului. Au un magnetism aparte, o strălucire care reiese din simpla lor prezenţă.

Aceste persoane reuşesc să acapareze atenţia tuturor fără să facă ceva deosebit. Sunt extrem de încrezătoare în forţele lor proprii.

Persoanele născute în zodia AY DEDE sunt visătoare şi aventuriere. Nu sunt stabile absolut deloc. Le place să experimenteze mereu lucruri noi, iar asta e valabil şi în relaţiile de prietenie/ iubire.

Aceşti nativi mai au ceva în plus: sunt oamenii cu care şi-ar dori oricine să pornească la drum. Urăsc trădarea şi urăsc falsitatea, ala că nu e de mirare că îşi atrag şi foarte multe antipatii, mai ales când spun ce au pe suflet.

Cum se zice în spaniolă, nu au păr pe limbă (no tienen pelos en la lengua). În dragoste dau totul şi pot deveni extrem de suspicioşi şi de posesivi.

Persoanele născute în ZODIA MERGEN sunt inteligenţii, timizii, calculaţii zodiacului. Pot duce la bun sfârşit strategii extrem de complicate şi de complexe.

Ele sunt numite de multe ori creierele multor acţiuni. Îşi dau şi duhul când trebuie să-şi dovedească eficienţa şi nu suportă să li se pună limite din partea persoanelor care le sunt inferioare din punctul lor de vedere.

În dragoste pot deveni extrem de posesivi, însă doar dacă au certitudinea că partenerul de viaţă e cam plimbăreţ.Recente

Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg