Horoscopul turcesc şi secretele sale. Ce zodie eşti şi care sunt caracteristicile ei

1 85100 original jpg jpeg

Zodiacul turcesc este necunoscut de foarte mulţi. Se spune că fiecare popor, fiecare cultură are ascuns un oracol, o metodă de a citi caracteristicile, trăsăturile cele mai interesante ale oamenilor.

Horoscopul turcesc nu ţine cont de luna în care te-ai născut, ci doar de numărul zilei, astfel:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 - zodie TENGRI 

02, 07, 12, 17, 22, 27 - zodie UMAY 

03, 08, 13, 18, 23, 28 - zodie ERLIK 

04, 09, 14, 19, 24, 29 - zodie AY DEDE 

05, 10, 15, 20, 25, 30 - zodie MERGEN

Descrierea fiecărei zodii: 

Cei născuţi în ZODIA TENGRI sunt persoane tare bătăioase. Nu ştiu ce-i aia concurenţă, ce înseamnă să pierzi. Sunt persoane foarte inimoase şi săritoare, însă nu ajută pe oricine.

Să câştigi încrederea unei persoane născute sub acest semn turcesc poate fi o chestiune de ani de zile. Odată ce i-ai câştigat încrederea, poţi spune că ai un prieten pentru eternitate.

Persoanele născute în ZODIA UMAY sunt cele mai familiste din zodiac. Nu suportă ideea de a fi singure. Vor să fie întotdeauna înconjurate de oameni, fie că sunt rude sau prieteni.

Au principii foarte bine înrădăcinate şi preferă o viaţă modestă, dar aducătoare de fericire decât una îndestulătoare, dar plină de neajunsuri sufleteşti.

Aceşti nativi au capacitatea de a asculta şi de a da sfatui impresionante. Sunt foarte buni psihologi, însă nu şi pentru ei.

Persoanele născute în ZODIA ERLIK sunt misterioasele zodiacului. Au un magnetism aparte, o strălucire care reiese din simpla lor prezenţă.

Aceste persoane reuşesc să acapareze atenţia tuturor fără să facă ceva deosebit. Sunt extrem de încrezătoare în forţele lor proprii.

Persoanele născute în zodia AY DEDE sunt visătoare şi aventuriere. Nu sunt stabile absolut deloc. Le place să experimenteze mereu lucruri noi, iar asta e valabil şi în relaţiile de prietenie/ iubire.

Aceşti nativi mai au ceva în plus: sunt oamenii cu care şi-ar dori oricine să pornească la drum. Urăsc trădarea şi urăsc falsitatea, ala că nu e de mirare că îşi atrag şi foarte multe antipatii, mai ales când spun ce au pe suflet.

Cum se zice în spaniolă, nu au păr pe limbă (no tienen pelos en la lengua). În dragoste dau totul şi pot deveni extrem de suspicioşi şi de posesivi.

Persoanele născute în ZODIA MERGEN sunt inteligenţii, timizii, calculaţii zodiacului. Pot duce la bun sfârşit strategii extrem de complicate şi de complexe.

Ele sunt numite de multe ori creierele multor acţiuni. Îşi dau şi duhul când trebuie să-şi dovedească eficienţa şi nu suportă să li se pună limite din partea persoanelor care le sunt inferioare din punctul lor de vedere.

În dragoste pot deveni extrem de posesivi, însă doar dacă au certitudinea că partenerul de viaţă e cam plimbăreţ.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg