Ilie Năstase îi ia apărarea fiului Brigittei Pastramă. Fostul mare tenismen crede că băiatul are nevoie de atenţie şi de afecţiune

1 646x404 1 jpg jpeg

În urma scandalului dintre Brigitte Pastramă şi fiul acesteia, Robert Sfăt, fostul mare tenismen a luat atitudine. Ilie Năstase ţine la băiat şi surse din anturajul lui spun că, pe vremea când erau împreună, ar fi încercat mereu să-i apropie pe cei doi.

"Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat şi la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat nişte bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puţini bani.

Eu nu îl mai primesc în casă. Vine cu prietenii lui şi se îmbată, consumă ce consumă fără să ştiu. Motivul divorţului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemaţi la Poliţie. Mi-a fost ruşine să spun până acum”, a replicat Brigitte pentru Viva.ro.

Între cei doi ar fi început un schimb de îmbrânceli, care ar fi degenerat într-o bătaie în toată regula, dacă nu ar fi intervenit actualul soţ al lui Brigitte, Florin Pastramă, potrivit sursei citate anterior. 

"Chiar dacă nu mai are nimic cu fosta soţie, Ilie ţine la băiat. El spune că Robert are probleme, da, dar că este pur şi simplu un tânăr tulburat, crescut fără tată şi fără mamă, care pur şi simplu caută atenţie şi afecţiune. Ei s-au înţeles foarte bine, Robert a fost mereu respectuos cu Ilie. Probabil că l-ar ajuta dacă băiatul ar apela la el. Nu l-ar lăsa pe drumuri, pentru că aşa e Ilie, are un suflet de aur cu toată lumea. Despre Brigitte spune că a încercat să îl educe pe băiat cu forţa, iar atunci acesta s-a răzvrătit şi a luat-o pe drumul greşit. Ilie a încercat mereu să îi apropie pe cei doi", au afirmat surse din anturajul lui Ilie Năstase, scrie Impact.ro, citat de B1.ro. 

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au divorţat după opt ani de relaţie şi cinci de căsnicie. 

FOTO Adevarul.ro