Începe Anul Bivolului Alb de Metal – Iată previziunile horoscopului chinezesc pentru 2021!

1 shutterstock 1861766368 jpg jpeg

Anul Bivolului Alb de Metal debutează cu ziua de 12 februarie şi se încheie la 31 ianuarie 2022. Bivolul este al doilea animal din zodiacul chinezesc, un animal loial, onest, blând şi muncitor. În lunile următoare, toţi nativii zodiacului chinezesc vor avea parte de succese nebănuite. În ce domenii şi prin ce provocări trebuie să treacă mai întâi, descoperă în cele ce urmează!

Astrologii spun că fiecare nativ în parte va avea resursele interioare necesare pentru a face din acest an unul aşa cum îşi doreşte. Principalele sectoare pe care va trebui să le preţuiască şi să le acorde mai multă atenţie, în continuare, sunt sănătatea şi finanţele. Unul dintre cei mai norocoşi din zodiac, în acest an, este maimuţa, pentru care 2021 va fi ca „o gură de aer proaspăt“. Ce trebuie să facă nativul Iepure, dacă îşi doreşte să urce pe scara ierarhică la locul de muncă şi ce nativi sunt pe lista veniturilor suplimentare în acest an?

Şobolanul (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Bivolul este prietenul secret al Şobolanului, iar în anul 2021 îi poate aduce oportunităţi interesante în viaţă, unele în care sunt motivaţi mai mult ca oricând să facă schimbări semnificative pentru bunăstarea sănătăţii fizice şi mentale. Este important ca nativul Şobolan să îşi ia din timp calmul necesar, înainte ca o eventuală situaţie stresantă să escaladeze. Viaţa profesională va fi una promiţătoare, timp în care Şobolanul va avea de muncit. Este un an excelent pentru a economisi, în special pentru nativii tineri. Nu trebuie să facă achiziţii majore decât dacă este un fapt sigur. Acesta va crea o legătură mult mai strânsă cu partenerul de cuplu, în timp ce un Şobolan singur îşi poate găsi pe cineva în acest an.

Bivolul (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Cu toate că este anul său, unul bun de altfel, în viaţa Bivolului sau Boului vor exista momente de stres sau de oboseală. Meditaţia, sportul sau orice altă activitate plăcută îl va detensiona pe nativul Bivol. Odată ce îşi va pune umărul la bătaie, se pot întrevedea progrese la locul de muncă. Veniturile financiare pot creşte datorită succesului pe plan profesional. Înainte de a se gândi la o nouă locuinţă, este important să analizeze toate opţiunile. Anul 2021 este unul excelent pentru nativii care caută o relaţie serioasă, pe termen lung, mai degrabă decât o aventură. Bivolul care are o familie, se poate aştepta la un nou membru.

Tigrul (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Anul Bivolului Alb de Metal va fi ca „o gură de aer proaspăt“ pentru nativul Tigru care a trecut prin mai multe situaţii anterioare dificile. Când vine vorba despre relaţii şi carieră, va depune mai puţin efort, însă nu este exclus ca recompensele să merite, până la urmă, acea energie depusă. Nu este indicat să-şi asume riscuri ori să ignore semnalele minore în ceea ce priveşte sănătatea. Prevenţia îl va ajuta, în acest sens, pe nativul Tigru. Finanţele se întrevăd stabile şi este necesar să nu facă achiziţii din impuls. Mulţi dintre nativii Tigru pot trece într-o etapă următoare în relaţia lor de cuplu. Pentru un Tigru singur, optimismul şi abilitatea de a socializa îi pot creşte şansele de a-şi găsi un partener. Este un an excelent pentru a-şi relua prieteniile atât pe cele vechi, cât şi pe cele din prezent.

Iepurele (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Starea de sănătate se anunţă a fi una destul de bună pentru nativul Iepure în acest an. Atenţie doar la activităţile extreme şi la dependenţe de orice fel! Orice nativ Iepure, care îşi doreşte să urce pe scara ierarhică la locul de muncă, va trebui să depună un efort pe măsură pentru a-şi atinge obiectivul. Contează totodată relaţiile pe care Iepurele le va avea cu ceilalţi colegi de echipă. Noile oportunităţi pot aduce noi proiecte şi, implicit, noi venituri. Nativul Iepure îşi poate găsi un partener la drum lung, iar cel care se află deja într-o relaţie va trebui să găsească o modalitate de a consolida legătura cu partenerul. Este un an excelent pentru a-şi continua educaţia (un nou curs, noi studii etc.).

Dragonul (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)

Nativul Dragon va avea ocazia de a se dezvolta pe majoritatea planurilor vieţii. În general, este nevoie de mai multă atenţie în privinţa sănătăţii şi treburilor casnice. Un Dragon va trebui să-şi stabilească, din timp, obiectivele de carieră pentru a avea o imagine clară a ceea ce-şi doreşte. Achiziţiile materiale, fără o importanţă anume, ar trebui să fie evitate, mai ales când nu există rezerve financiare. Nativul Dragon se poate bucura de o relaţie armonioasă alături de persoana iubită. Viaţa de familie se întrevede a fi una paşnică, cu mici discuţii ocazionale. Natura sau păstrarea legăturii cu cei dragi îi va îmbunătăţi starea de bine a nativului Dragon.

Şarpele (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

Anul Bivolului Alb de Metal este un an plăcut şi productiv pentru Şarpe, cu mult noroc şi perspective pozitive care îi apar în aproape toate domeniile. Starea de sănătate se întrevede a fi una bună pe parcursul anului, dar asta nu înseamnă că nativul Şarpe nu poate face schimbări ale stilului de viaţă. Va avea timp să înveţe abilităţi noi şi va avea posibilitatea de a primi o funcţie mai înaltă la locul de muncă. Unii nativi pot beneficia de venituri suplimentare şi anume, acei Şerpi care vor fi proactivi în acest an. Nu este un an bun, însă, pentru a-şi asuma riscuri financiare. Pot apărea relaţii de prietenie care se vor dovedi de bun augur pentru viitor.

Calul (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Anul acesta îi poate aduce Calului dintre provocările sale, însă prin muncă şi hotărâre, acest nativ va realiza multe lucruri. Sectorul sănătăţii va fi unul bun anul acesta, însă nativii în vârstă au nevoie să fie la fel de atenţi ca până acum. Calul va constata că succesul sau progresul de la locul de muncă va depinde, în principal, de relaţia sa cu colegii de echipă. Orice schimbare pe plan profesional poate veni în urma unei recomandări. Din punct de vedere financiar, nativul Cal se poate aştepta inclusiv la suprize, mai ales dacă nu este atent la orice fel de negociere sau achiziţie. Anul acesta, ar trebui să-şi facă mai mult timp pentru hobby-uri.

Capra (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Se anunţă unele provocări în Anul Bivolului Alb de Metal. Sănătatea este un plan esenţial pentru nativul Capră, de aceea ar trebui să-şi menţină un stil de viaţă echilibrat. Va depune un efort suplimentar dacă îşi doreşte să avanseze în carieră şi să aibă progrese semnificative. Există riscul de a cheltui în exces, prin urmare nu este indicat să se avânte asupra riscurilor financiare, cum ar fi un împrumut bancar pentru un concediu. Relaţia de cuplu are nevoie de mai multă stabilitate, atenţie şi lămurirea problemelor înainte de a face pasul cel mare. Activităţile regulate şi comunicarea pozitivă îi pot aduce nativului Capră o perioadă tihnită şi plăcută în sânul familiei. 

Maimuţa (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028)

În general, anul este unul destul de norocos pentru nativul Maimuţă. Ar trebui să renunţe la obiceiurile alimentare nesănătoase, deoarece îl pot expune unui risc de afecţiuni minore. În plus, odată ce şi-a stabilit echilibrul în viaţa sa, va avea mai mult timp pentru a se relaxa. Se întrevăd oportunităţi în planul profesional, iar recompensele nu vor întârzia să apară. Anul acesta, nativul Maimuţă va avea o libertate în ceea ce priveşte cheltuielile, având o mai bună abilitate de a negocia. Maimuţa va avea nevoie de o bună comunicare pentru a se bucura mai mult de relaţia de cuplu. Chiar dacă nativii singuri pot întâlni mulţi potenţiali parteneri, există posibilitatea ca unul dintre aceştia să fie o cunoştinţă/un prieten mai veche/vechi.

Cocoşul (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029)

Este un an creativ şi inovativ pentru mulţi dintre nativii Cocoş. Aspectul sănătăţii se anunţă unul favorabil, însă atenţie la treburile gospodăreşti şi la sporturile extreme. Chiar dacă în viaţa profesională pot interveni unele obstacole, nativul Cocoş va avea şansa de a-şi arăta abilităţile şi de a primi recunoştinţă. Şi în cazul său, decizia de a cheltui trebuie luată în mod chibzuit. Se pot întrevedea schimbări ori progrese în relaţia de cuplu. În ceea ce priveşte viaţa de familie, nativul Cocoş se poate bucura de sprijinul celorlalţi membri şi, la rândul său, le va fi de ajutor celor apropiaţi.

.

Câinele (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030)

Anul acesta aduce transformări în viaţa nativului Câine. Referitor la sectorul sănătăţii, nu este indicat să se avânte în situaţii riscante, mai ales dacă nu este necesar. Planul profesional va funcţiona la fel de eficient. Oricare dintre aceşti nativi, care deţine propria afacere, poate obţine rezultatele dorite dacă se implică. Orice ajutor din partea nativului Câine se poate finaliza cu oportunităţi viitoare. Se întrevăd venituri suplimentare pentru unii dintre nativi. Discutarea problemelor va fi benefică pentru a consolida relaţia de cuplu. Câinii singuri pot încerca şi varianta întâlnirilor online pentru a-şi găsi un potenţial partener.

Mistreţul (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031)

Chiar dacă nu apar schimbări semnificative în viaţa Mistreţului, acest nativ va fi în continuare capabil să-şi atingă obiectivele propuse. Este indicat să nu fie neglijent, pentru a evita potenţiale accidentări gospodăreşti sau în afara locuinţei. În plan profesional, nativul Mistreţ are nevoie să ia o hotărâre şi să depună un efort în plus pentru a avansa. Poate beneficia de resursele financiare puse deoparte dacă va şti cum să cheltuiască prudent şi nu impulsiv. În relaţia de cuplu, Mistreţul va trebui să rămână deschis şi să discute despre planurile de viitor sau despre îngrijorările existente. Doar aşa, va fi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de cuplu.

@shutterstockRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg