Lady Gaga îl atacă pe Donald Trump: „Ştim cu toţii că este un prost şi un rasist”

1 shutterstock 519792703 jpg jpeg

Cântăreaţa americană Lady Gaga a postat pe contul ei de Instagram un mesaj dur, după uciderea de către poliţişti albi a unui bărbat de culoare, George Floyd, aducându-i acuzaţii preşedintelui SUA, Donald Trump.

„Deţine (n.r. Donald Trump) cea mai puternică funcţie în lume şi, în schimb, tot ceea ce oferă sunt ignoranţa şi prejudecăţile, în timp ce vieţile oamenilor de culoare continuă să le fie luate. Ştim cu toţii că este un prost şi un rasist încă de când a ocupat această funcţie. Vocea comunităţii de culoare a fost redusă la tăcere prea mult timp, iar această tăcere s-a dovedit a fi una fatală. Nu contează ceea ce se întâmplă la proteste, ei (n.r. protestatarii din Mineapolis) încă sunt lipsiţi de compasiunea liderilor care ar trebui să-i protejeze”, a povestit artista pe reţeaua de socializare. 

Replica ei a venit după cele întâmplate în sudul Mineapolis, SUA. Un afro-american în vârstă de 46 de ani, pe numele său George Floyd, a fost arestat de un echipaj de poliţie de culoare albă pentru că a folosit o bacnotă falsă de 20 de dolari la un supermarket. 

Conform înregistrării unui martor, după ce George Floyd a fost pus la pământ şi încătuşat, unul dintre poliţişti, Derek Chauvin, a rămas aproape nouă minute îngenuncheat pe gâtul bărbatului de culoare, deşi acesta din urmă spunea de nenumărate ori că “nu putea să respire”. 

După minutele de agonie, George Floyd a fost dus cu o ambulanţă la spital, însă a decedat o oră mai târziu. Derek Chauvin a fost arestat şi pus sub acuzare de omor, iar ceilalţi agenţi din echipajul de poliţie au fost concediaţi şi anchetaţi în libertate. 

La autopsie nu s-au evidenţiat dovezi că decesul ar fi survenit în urma asfixierii sau strangulării, dar în plângerea formulată împotriva poliţistului se spune că agenţii sunt instruiţi la antrenamente că tehnica imobilizării cu genuchiul este potenţial periculoasă, potrivit Digi24

Tragedia s-a întâmplat în ziua de 25 mai, iar de atunci protestele au luat amploare în Minneapolis. Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg