Legătura dintre Elvis Presley şi Abraham Lincoln, plus ce nu ştiai despre regele rock 'n' roll 

1 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll png png

Când spui „rock 'n' roll‟, te gândeşti imediat la Elvis Presley! Viaţa cântăreţului american a fost dezbătută în multe articole, în documentare şi în filme, însă anumite detalii încă reuşesc să ne surprindă.

Elvis Aaron Presley, supranumit regele „rock 'n' roll‟ a fost una dintre cele mai importante vedete ale timpurilor. După trecerea sa în nefiinţă, mulţi au încercat să îl imite, însă fără rezultat. La fel ca viaţa multor artişti, nici cea a lui Elvis Presley nu a fost lipsită de controverse. De la zona amoroasă, la cea de familie, artistul a fost mereu în centrul atenţiei, însă încă sunt multe lucruri de aflat despre el. Ştiai că a avut o legătură importantă cu Abraham Lincoln sau că l-ar fi motivat pe un mare artist să se apuce de cântat? Iată câteva lucruri mai puţin cunoscute despre regele Elvis Presley!

100.000 de dolari cheltuiţi la 22 de ani

Pe când avea doar 22 de ani, Elvis şi-a permis să cumpere Conacul Memphis. Astăzi, conacul este cunoscut sub numele de Graceland, fiind locul în care artistul s-ar fi stins din viaţă. În anul 1957, Elvis ar fi plătit 100.000 de dolari pentru această locuinţă. Conacul a devenit faimos în întreaga lume şi zeci de fani pasionaţi de viaţa regelui îi trec pragul, fiind transformat într-un adevărat muzeu. În fiecare an, Graceland primeşte peste 750.000 de vizite din partea fanilor.

Nicio zi fără îngheţată de ciocolată

Mulţi fani Elvis Presley ştiu că artistul era un fan al sandwich-ului cu unt de arahide şi banane. Dar regele rock 'n' roll avea şi alte pretenţii când venea vorba de mâncare. În bucătăria lui găseai mereu băutura celebră de culoare neagră, suc de portocale, varză murată, budincă de banane (pe care o gătea zilnic), mâncăruri care conţineau vanilie şi îngheţată cu aromă de ciocolată.

Citeşte şi: Ce averi fabuloase au moştenit copiii starurilor care au avut lumea la picioare

A motivat multe persoane să devină celebre

Pentru că este unul dintre cei mai influenţi artişti, nu este de mirare că Elvis i-a inspirat şi pe alţii. Când artistul american Barry White a fost în închisoare pentru furt de anvelope, el a avut la radio piesa It’s Now or Never, iar atunci a decis că trebuie să facă tot ce îi stă în puteri ca să iasă din închisoare şi să urmeze o carieră în muzică. Această decizie a fost cea mai bună pe care a luat-o, deoarece Barry White a devenit un star important. De asemenea, Johnny Cash şi Chuck Berry au recunoscut că au fost motivaţi de Elvis să progreseze în carieră.

Ce legătură are cu Abraham Lincoln?

Este interesant atunci când aflăm că vedetele au legături de sânge cu preşedinţii, cu regii sau cu reginele. De pildă, Elvis Presley este rudă cu Abraham Lincoln. Mai exact, acesta este urmaşul lui Isaiah Harrison, văr de gradul doi cu Abraham Lincoln. Isaiah Harrison s-a născut în 1666 şi a murit în 1738. Nu se ştie dacă Elvis ar fi aflat acest lucru, deoarece nu i-a menţionat niciodată numele în interviuri şi nici nu şi-a dorit să aibă vreodată vreo legătură cu zona politică.

Câştigă bine chiar şi după moarte

Imaginea lui Elvis Presley încă este vie şi valorează milioane. În fiecare an, Forbes face un top al vedetelor care încă câştigă bani, chiar şi după moartea lor, iar Elivs este nelipsit din această listă. Ani la rând, Elvis a fost pe primele poziţii din top, câştigând zeci de milioane de dolari, din drepturile de autor şi nu numai. Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul lui Michael Jackson, Elisabeth Taylor, Bob Marley, Marilyn Monroe sau John Lennon.

Sursă foto: Arhivă Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg