Lucruri pe care le-ai făcut cel puţin o dată în viaţă în funcţie de zodie

1 76230 original jpg jpeg

Există unii nativi care ar face orice să trăiască măcar o dată aventura vieţii lor, aşa că atunci când au ocazia, nu dau înapoi şi încearcă tot ce li se pare nou. De cealaltă parte, sunt persoane care se străduiesc să îşi amintească dacă a existat vreun lucru care le-a marcat existenţa.Tu în ce categorie te încadrezi?

Berbec

Lumea te cunoaşte drept o persoană răzbunătoare, care ţine la supărare şi care nu iartă cu uşurinţă. Uneori, sub impulsul mâniei, poţi spune multe lucruri la nervi. Cu siguranţă, cel puţin o dată în viaţă, ţi s-a întâmplat să vorbeşti de rău un coleg sau o persoană apropiată şi să nu îţi pară rău de fapta ta.

Taur

Îţi plac delicatesele culinare şi eşti o gurmandă în adevăratul sens al cuvântului. Însă dacă se întâmplă, cel puţin o dată în viaţă, să te afli într-un restaurant a cărui mâncare să nu îţi placă, preferi să rămâi flămândă decât să mănânci ceva ce nu îţi crează plăcere.

Gemeni

Din pricina dualităţii tale, ai tendinţa să îţi înşeli partenerul de viaţă. Asta te plasează în rândul persoanelor cu două feţe, care ştiu să mintă cu nonşalanţă. Sigur ţi s-a întâmplat, cel puţin o dată, să ieşi cu o persoană şi să trimiţi mesaje alteia chiar în timpul întâlnirii tale.

Rac

Nu prea eşti o persoană diplomată şi preferi să îţi arăţi sentimentele de la prima vedere. Atunci când nu îţi place de cineva, ai fi în stare să îi arăţi acest lucru în cel mai nepoliticos mod, fără să îţi pese ce cred cei din jur. Poate ţi s-a întâmplat să saluţi mai mulţi oameni şi să îl eviţi fix pe cel antipatic.

Leu

Dintre toate semnele zodiacale, tu eşti cea mai îndrăzneaţă persoană, mai ales atunci când vine vorba de dragoste. Ai fi în stare să îi trimiţi poze deochiate partenerului tău, pe care abia l-ai cunoscut, doar ca să îi vezi reacţia.

Fecioară

Fire rece şi radicală, îţi place să critici şi nu ţii cont de nimeni atunci când vine vorba de gândurile şi principiile tale. Sigur ţi s-a întâmplat să te cerţi cu cineva doar pentru faptul că ai avut tăria să spui cuiva ceea ce crezi despre el. În fond, nu trebuie să te placă toată lumea!

Balanţă

Îţi place să cunoşti cât mai mulţi oameni şi eşti recunoscută pentru calităţile tale. Fire sociabilă şi extrem de amabilă, ai fi în stare să răspunzi unui salut de la depărtare, cu ajutorul mâinilor, chiar dacă urmează să îţi dai seama, apoi, că salutul nu îţi era adresat ţie.

Scorpion

Eşti o persoană atrasă de putere şi de noutate din punct de vedere sentimental. De aceea, cu siguranţă ai avut măcar o dată o fantezie cu şeful tău sau cu o persoană cu un statut aparte. Atunci când eşti înconjurată de persoane influente, ai face orice să le intri în graţii.

Săgetător

Când eşti singură, încerci să îţi respecţi cu sfinţenie un regim alimentar şi un program de viaţă cât mai sănătos. Însă lucrurile se schimbă atunci când ieşi cu prietenii. De teamă să nu te excludă din cercul lor, ai fi în stare, cel puţin o dată, să accepţi toate provocările propuse de aceştia doar pentru a obţine aprecierea lor.

Capricorn

Îţi place să călătoreşti şi să explorezi lumea. Curioasă de fel, cu siguranţă ai încercat să porneşti, măcar o dată, conversaţii cu persoane din alte ţări, doar pentru a le cunoaşte cultura şi modul de viaţă.

Vărsător

Eşti atrasă de persoanele inteligente, care să îţi ofere perspective noi asupra vieţii. Îţi place să îţi împărtăşeşti gândurile cu cei ca tine şi ai încercat, măcar o dată în viaţă, să le testezi coeficientul de inteligenţă. Nu de alta, dar e important să ştii dacă sunteţi la acelaşi nivel intelectual.

Peşti

Nimeni nu păstrează un secret mai bine ca tine, motiv pentru care prietenii apropiaţi obişnuiesc să ţi se confeseze foarte des. Totuşi, poate ţi s-a întâmplat, cel puţin o dată, să te apese conştiinţa atât de mult încât să dezvălui secretul.