Luna Nouă în Leu vine cu mari schimbări pentru zodii

1 75814 original jpg jpeg

Pe 23 iulie, un nou eveniment astronomic vine să le schimbe viaţa unor nativi. Luna Nouă în Leu are, de această dată, o influenţă extrem de mare asupra majorităţii şi precede Eclipsa de Soare de pe 21 august. Află cum anume te afectează!

Semnificaţia zodiei Leu

Zodia Leu are o simbolistică aparte. Lui i se atribuie măreţia, motiv pentru care, ca semn astrologic, el transmite putere, forţă, curaj, onestitate şi demnitate. Leul guvernează stările sufleteşti şi emoţiile profunde iar această Lună Nouă ne reaminteşte că trebuie să trăim fiecare clipă la intensitate maximă.

Nativii semnelor de foc, cei mai afectaţi

De regulă, Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, iar în semnul de foc al Leului, acest început trebuie să fie mai curajos ca niciodată, magistral şi plin de semnificaţii. Pe durata fenomenului, nativii semnelor de foc vor fi cei mai afectaţi, însă nu din punct de vedere negativ. Ei vor trebui să înţeleagă semnalele Universului şi să îşi dovedească isteţimea. Astfel, trebuie să se decidă dacă merg spre noi orizonturi sau le preferă pe cele vechi.

O clipă de conştientizare

În timp ce nativii semnelor de foc trebuie să descifreze legile Universului, ceilalţi sunt nevoiţi, pe parcursul producerii fenomenului astrologic, să conştientizeze care este menirea lor în viaţă şi ce trebuie să facă mai departe. Unii au fost indecişi până acum ori au luat decizii greşite, însă după Luna Nouă, vor trebui să aleagă calea cea dreaptă, să iasă din păcat. De acum încolo, ar fi bine pentru ceilalţi nativi să nu mai facă lucrurile mecanic, aşa cum s-au obişnuit şi să participe conştienţi la ele. Doar în acest mod vor putea evolua din punct de vedere spiritual.

Ai grijă ce îţi doreşti !

Luna Nouă în Leu vine cu o energie puternică, iar apropierea lui Marte te poate face să îţi pierzi cumpătul. Dacă ţi-ai dorit să ieşi din zona de confort sau să faci un lucru pe care nu l-ai mai făcut niciodată, acum ai ocazia. Trebuie să fii foarte atentă, căci nu întotdeauna ce îţi doreşti poate avea consecinţe favorabile asupra vieţii tale.

Legături din trecut

După Luna Nouă, te vei simţi nostalgică şi vei căuta pe cineva din trecutul tău. Poate un prieten vechi, un fost iubit sau o rudă de care ţi-ai amintit şi simţi că trebuie să reiei legătura. Încearcă să nu zăboveşti prea mult în clipele din trecut pentru că ele sunt, în fond, o himeră şi nu îţi garantează fericirea din prezent. Unele clipe din trecut te pot sensibiliza peste măsură, aşa că fii atentă la ce sau cine anume alegi să te gândeşti.

Sursă foto: www.raisingvibrationsastrology.comRecente

Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg