Luna nouă în Peşti schimbă paradigma şi nu exclude minunile! Cum sunt influenţate zodiile

2 shutterstock 1924262063 jpg jpeg

Luna nouă în zodia Peşti, de pe 2 martie, are mare potenţial să aducă în viaţa noastră schimbări. Ziua de 2 martie vine cu veşti importante, mai ales pentru unele zodii.

În astrologie, Luna nouă simbolizează, în general, începuturile. O Lună nouă aflată în Peşti, zodia care reprezintă vindecarea şi intuiţia, se întâlneşte cu Marele Benefic, planeta Jupiter, responsabilă de minuni, şi amândouă aduc în viaţa noastră un nou început cu amprentă divină. Mai exact, vom fi tentaţi să ne finalizăm proiectele, să punem capăt relaţiilor care nu mai funcţionează sau să reflectăm asupra emoţiilor noastre. Vom fi inspiraţi să luam cele mai bune decizii şi să ne punem în aplicare ideile.

Iată cum va afecta emoţional Luna nouă de pe 2 martie, fiecare semn zodiacal!

Berbec

Luna nouă te va motiva să te retragi din zonele în care nu te mai simţi confortabil. S-ar putea să te simţi pregătit să te eliberezi de blocajele care te-au ţinut pe loc şi care nu ţi-au permis să îţi duci planurile la bun sfârşit, cu îndrăzneală, aşa cum ai făcut-o până acum.

Taur

Luna nouă te va îndemna să te axezi mai mult pe zona socială. Vei avea tendinţa să acorzi prioritate conexiunilor şi activităţilor de grup. Nu da înapoi! Nu se ştie niciodată cum aceste relaţii îţi pot schimba viaţa.

Gemeni

Acest fenomen astral îţi va deschide drumul către un nou nivel al vieţii profesionale, cum ar fi un nou loc de muncă. Astrele te sfătuiesc să te gândeşti bine la schimbările pe care le ai de făcut, pentru a fi sigur că mergi în direcţia corectă.

Rac

Luna nouă scoate la iveală anumite dorinţe pe care le ai de mult timp. Viziunile despre viitor sunt normale, aşa că nu te lăsa descurajat! Este important ca acum, mai mult ca niciodată, să îţi stabileşti bine obiectivele şi să le laşi să prindă contur.

Leu

Acest fenomen astral te încurajează să faci schimbări în viaţa ta. S-ar putea să te gândeşti la o nouă relaţie sau la o nouă colaborare importantă în viaţa ta. Este recomandat să te eliberezi de ce nu mai este potrivit în viaţa ta!

Fecioară

Pe măsură ce Luna nouă se află în casa a 7-a a relaţiilor tale, te vei simţi norocoasă şi binecuvântată, vizavi de conexiunile personale şi profesionale pe care le ai. Poţi fi tentată să duci lucrurile la următorul nivel. Nu da înapoi! Mai ales că Jupiter, „Marele Benefic‟, este de partea ta.

Balanţă

Luna nouă te încurajează să îţi prioritizezi activităţile care îţi dau energie pozitivă. Aşadar, acum este momentul oportun pentru a-ţi schimba obiceiurile. Nu ar strica să încerci să faci o nouă activitate, cum ar fi: meditaţie, dans sau sport.

Scorpion

Pe măsură ce Luna nouă activează cea de-a cincea casă a pasiunii şi a iubirii, eşti gata să pui pe primul loc fericirea şi să îţi urmezi inima în toate acţiunile pe care le faci.

Săgetător

În această perioadă, vei fi tentat să petreci mai mult timp cu oamenii din jurul tău, cu cei care emană energie pozitivă şi dragoste. Vei fi atent mai mult la emoţiile tale şi la zona familiei.

Capricorn

Ai mai multe idei ca niciodată? Foloseşte-te de această energie pentru a identifica ideile care sunt potrivite vieţii tale şi încearcă să le transformi din gânduri în realitate.

Vărsător

În această perioadă, vei fi tentat să reflectezi, mai mult ca niciodată, asupra sectorului financiar. Poate că îţi vei face un plan al cheltuielilor, în urma căruia vor veni noi schimbări. 

Peşti

Această Lună nouă este despre tine. Vei reflecta asupra imaginii pe care o expui în societate şi asupra sentimentelor tale. Sunt sentimentele tale aliniate cu acţiunile pe care le faci? Dacă da, eşti pe drumul cel bun!

Sursă foto: Shutterstock