Lună Nouă şi Lilith. De astăzi, 11 mai, timp de o lună, asistăm la decizii extreme, furii dezlănţuite şi pierderi de bani

1 shutterstock 1537124033 jpg jpeg

Astrologul Cristina Demetrescu aduce veşti interesante pentru următoarea perioadă. Într-o postare recentă pe contul său de socializare, Cristina atrage atenţia că, de astăzi, 11 mai, de la ora 22 a României, Luna Nouă din zodia Taur face conjuncţie cu Lilith, un simbol astrologic special care vorbeşte despre slăbiciunile, vulnerabilităţile, karma, neputinţele sau părţile obscure ale unui om, ale unei relaţii, iar acest aspect ne poate influenţa până la Eclipsa de Soare din 10 iunie.

Înainte de a intra în detaliile previziunilor bazate pe conjuncţia Lunii Noi în zodia Taur cu Lilith, astrologul explică de ce este important să luăm în serios prezenţa lui Lilith. „A ignora acest simbol, ce nu este o planetă, este ca şi cum cineva pus să vorbească despre sine, şi-ar enumera doar calităţile, pe care crede că le are, fără a fi conştient că şi acele calităţi se aşează perfect într-o matrice formată din tot atâtea trăsături vulnerabile, fără de care, nici fiinţa de lumină nu ar străluci atât de intens. Este nevoie de multă sinceritate vizavi de noi înşine, ca să conştientizăm aceste vibraţii mai joase, uneori distructive. Este primul pas către a nu îndrepta aceste energii tulburi către alţii‟.

Ce se întâmplă din seara de 11 mai 2021

Începând cu ora 22.00, ora României, Lună Nouă din Taur face conjuncţie cu Lilith, iar acest aspect ne poate influenţa până la Eclipsa de Soare, din 10 iunie. „Lilith se face adesea responsabilă de transferul unei situaţii, stări, manifestări de la o extremă la cealaltă, dar cu condiţia ca ceva anterior să se fi poziţionat, la fel, la extremă opusă. Cineva îşi poate schimba, deci, poziţia, la extremă opusă, fără nicio explicaţie. Cineva azi declară iubire, mâine nu mai este de găsit, ori acum ţi se promite ajutor, mâine persoana în cauză dispare‟, spune Cristina Demetrescu.

2 postare cristina jpg jpeg

În aceea ce priveşte interacţiunea cu zodia Taur, un semn de pământ, „nimic nu este mai evocator pentru căderea într-un teluric brut decât acest Lilith în Taur. Ideile spirituale, prietenia, iubirea, ideologiile de orice gen, măreţia creativităţii, vor fi intersectate şi anulate brusc de nevoi mai pământeşti. Totul este minunat, dar unii nu vor cădea la pace în privinţa banilor. Nu este ceva anormal, ci cât se poate de firesc, însă mă tem că brutalitatea cu care oamenii îşi vor dezvălui părţile nevralgice, pot crea unde de şoc cu raze cât se poate de variabile. Ideile absurde, înguste, abrupte vor deveni extrem de sonore. Imaginaţi-vă un părinte ce transmite copilului său canalizat către o idee, vocaţie, muzică, sport orice, că nu există bani pentru a susţine pregătirea sa, fără a se gândi deloc, fără a analiza, ce anume ar putea sacrifica, pentru că talentul acelui copil să nu se irosească. Acesta este doar un exemplu‟, atrage atenţia astrologul în postarea de pe contul personal de Facebook, unde a ataşat şi o hartă revelatoare.

3 harta jpg jpeg

Ce ne pregăteşte Lilith până pe 18 iulie!

De mai bine de şapte luni, Lilith se joacă pur şi simplu cu simţurile şi cu emoţiile noastre. Astrologul spune că acesta este motivul pentru care „unii nu mai suportă poluarea, alţii nu mai suportă să vadă gunoaie, alţii nu mai pot respira cu mască, alţii se plâng de zgomot, ori de faptul că nu au mai putut să se relaxeze la un restaurant unde ar fi vrut să mănânce şi să bea până la ore înaintate, fiind mereu pe fugă sau trebuind să o facă în frig. Lilith ne va mai supăra până pe 18 iulie, dar Luna Noua conjunctă cu Lilith atinge un apogeu al rezistenţei la toate agresiunile asupra simţurilor noastre şi se poate sări în extremă opusă, cheltuindu-se mult pentru a recupera plăcerile irosite. Oamenii au nevoie de artă şi frumos, toate recepţionate prin intermediul simţurilor noastre, vizual, olfactiv, auditiv şi gustativ. Da, avem cu toţii nevoie de impulsuri armonioase pentru a ne elibera de alte tensiuni. Un concert, un dialog cu prietenii, o masă bună, sau măcar libertatea ca asta înseamnă o rutină firească în viaţa fiecăruia, curăţenia înconjurătoare, aerul respirabil, liniştea, natura, florile, chiar şi parfumul pe care nu îl mai simţim şi nu îl mai transmitem, dincolo de mască, sunt ingrediente, fără de care se poate trăi, dar nu să poate trăi plăcut. Prin intermendiul simţurilor noastre, ne putem hrăni sau din contră, ne putem otrăvi fiinţa‟.

Explozie de afecţiuni, timp de o lună

În postarea de dimensiuni generoase, astrologul Cristina Demestrecu mai spune că, „în altă ordine de idei, această Lună Nouă/Lilith îi va face pe mulţi să realizeze ce nu le place, ce nu le convine, ce îi ataca, uneori, în mod surd. Ce se întâmplă de astăzi poate scoate la suprafaţă multe din vulnerabilităţile noastre, însă rămâne la latitudinea fiecăruia să şi le arate în mod vădit sau să şi le trateze, în funcţie de gravitatea lor. Viciile încap şi ele în acest tablou, ispitele şi nevoile carnale îşi pot face simţite tentaculele. Medical vorbind, poate exista o explozie de afecţiuni hormonale, tiroidiene, stomatologice, datorate carenţelor, dar şi micilor accindente, dar şi alergii. Cineva poate realiza că un sac cu bani are şi fund sau poate o gaură. Furiile vor fi furtuni într-un pahar cu apă ce doar vor face mizerie şi cioburi, dar nu vor rezolva problemele. O lună de zile, cântăriţi atent orice investiţie şi gândiţi-vă bine atât la utilitate, cât şi la partea estetică. Desigur, orice tine de elementul pământ, devine mai vulnerabil‟, încheie astrologul, după o serie de dezvăluiri care nu au cum să nu te pună pe gânduri.

@shutterstockRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg