Marele horoscop al anului 2021: Începe o revoluţie vărsătoriană, care ne va influenţa 30 de ani de acum încolo

1 shutterstock 1783928795 jpg jpeg

Anul a debutat în forţă, cu speranţă, însă perioada este urmată de o cădere în disperare, pe la mijlocul lunii februarie. Când Venus intră în conjuncţie cu Neptun, simţim o stare de euforie şi dispunem de creativitate şi de soluţii pentru cele mai complicate probleme.

Începând cu luna aprilie, euforia ne curprinde din ce în ce mai mult şi apare dorinţa de a explora viaţa la maximum. Ce se întâmplă după luna aprilie, ne-a spus astrologul Alexandra Coman. Anul 2021 este plin de provocări, de încercări şi de teste pentru noi toţi. Este un an în care se face diferenţa între fanatism şi raţiune, între acele ştiri false, care ne împovărează viaţa vs. realitate. Comunitatea se tranformă, gândirea şi mentalul colectiv se transformă incredibil şi va fi vorba despre ce suntem dispuşi să oferim aproapelui nostru, cum abordăm viaţa, care este filosofia vieţii în ansablul său. În acest an, se deschide un nou capitol pentru evoluţie, pentru transformarea noastră, care dă naştere unei revoluţii vărsătoriene ce ne va influenţa de acum încolo 30 de ani şi care va aduce un nou concept şi o nouă viziune faţă de comunitate şi responsabilităţile sociale.

Berbec

De-a lungul anului, nativii în Berbec pot cunoaşte dragostea, pot face asocieri şi parteneriate profitabile, vor simţi nevoia să călătorească, să exploreze, să cunoască – chiar dacă nu sunt călătorii fizice, pot face călătorii cu gândul, pot face cursuri de meditaţie; este vorba şi despre călătorii astrale. Va trebui să ai grijă, însă, la conflicte, pentru că planeta Eris este în retrogradare, iar aceasta ţine de ceartă, de scandal, de drame. Trebuie să fii diplomat să nu intri în probleme, mai ales dacă permiţi celorlalţi să intre în viaţa ta şi obişnuiesc să îţi spună ce ai de făcut.

Taur

Cei născuţi în zodia Taur ascensionează social. Taurul urcă şi evoluează, se transformă. În 2021, mulţi nativi se pot îmbogăţi, îşi consolidează familiile sau îşi întâlnesc sufletul-pereche. În concluzie, nativul în Taur acumulează, consolidează şi intră în graţiile şefilor. Atenţie, însă, pentru că vei simţi foarte intens nevoia de libertate şi de a nu da socoteală celor din jur cu privire la acţiunile tale. Pe de altă parte, nu vei putea să pretinzi altora să dea socoteală pentru acţiunile lor. Este un an în care poţi trece de la agonie la extaz.

Gemeni

Anul acesta, Gemenii învaţă. Tot ce au de făcut este să se deschidă experienţelor prin care urmează să treacă. În cazul lor, experienţele ţin de spiritualitate, de filosofie de viaţă. Nativul îşi dezvoltă un nou tip de filosofie şi călătoreşte mult – în măsura în care restricţiile permit. Va trebui să înveţe să nu se arunce în faţă şi să nu se grăbească în a trage concluzii, în a face lucruri noi, să se tempereze. În acest an ai foarte multă inspiraţie şi vei avea ocazia să încerci lucruri deosebite şi noi. Veste bună şi pentru cei care au divorţat, pentru că pot întâlni un partener nou cu care pot ajunge la căsătorie.

Rac

Racul ascensionează social. El va fi acolo în vârf şi se va minuna de cât de frumoasă este lumea de la înălţimea victoriei, doar că cei care ajung în vârf sunt cam singuri. Dacă nu vrei să te condamni la singurătate, adică la ruperea relaţiilor, la certuri cu prietenii, la conflicte cu persoana iubită, va trebui să ţii orgoliul sub control. Dacă iei decizii fără să laşi orgoliul să dicteze, vei avea un an superb. Altfel, dacă te încăpăţânezi şi crezi că le ştii tu pe toate, rişti să guşti din amărăciunea respingerii de către cei din jur.

Leu

Acest nativ învaţă ce înseamnă să lucreze în grup, învaţă despre puterea comunităţii şi despre cât de frumos se pot mobiliza grupurile de oameni, pentru a duce la final un proiect, un obiectiv. În anul 2021, Leul are o relaţie cu furia – te vei enerva mult mai uşor decât ai făcut-o până acum şi îţi va fi dificil să faci compromisuri. Prin urmare, va trebui să-ţi gestionezi furia şi comportamentul. Este un an în care Leul învaţă lecţia prieteniei şi a colaborării şi va scăpa de relaţiile pe care nu le mai consideră necesare. Dacă eşti într-o relaţie în care domneşte interesul material, în acest an poţi uita de ea, pentru că are toate şansele să se rupă.

Fecioară

Fecioara care este practică, realistă şi are soluţii la orice problemă ai avea, lucrează în 2021 pe tema abandonului. Asta înseamnă că învaţă să se lase în voia sorţii. Atunci când vei înnota şi vei simţi că eşti împotriva curentului şi ai o mulţime de blocaje, lasă lucrurile să se aşeze de la sine, pentru că ceva nu faci bine. Nu mai încerca să preieri controlul, să ai soluţii la tot şi să cunoşti adevărul absolut. Te vei bucura de graţie divină, de sprijin total, aşa că lasă-te purtată spre destinaţia ta, fără să dictezi tempoul şi muzica. Este un an în care Fecioara descoperă ce înseamnă să fie respectată pentru munca sa.

Balanţă

Balanţa va învăţa să nu mai oscileze, să fie mai directă şi să spună lucrurilor pe nume. În 2021, vei mări viteză cu care vei dori să se rezolve lucruri. Vei reuşi să vorbeşti cu voce tare şi sonoră şi vei lupta mai mult pentru tine, înainte de oricine. Este un an în care guvernatoarea zodiei tale, Venus este foarte frumos susţinută pe zona alianţelor. Prin urmare, vei descoperi cum persoane influente te sprijină pur şi simplu, cum oameni importanţi te susţin. În acest an, Balanţa va suferi transformări fizice şi ajunge să se declare în sfârşit multumită de felul în care arată, de felul în care se manifestă, de declaraţiile pe care le face. Balanţa devine sigură de sine, autonomă, puternică.

Scorpion

În acest an, Scorpionul se duce mult pe zona materială şi va trece prin nişte provocări. Va trebui să aibă grijă să nu devină prea competitiv şi când aleargă către un obiectiv să nu se uite peste umăr, să vadă ce fac ceilalţi, pentru că poate pierde. Îşi poate pierde obiectivul, chiar pe sine, dacă vrea să demonstreze mereu celorlalţi de ce este capabil. În 2021, Scorpionul va face cu forţe proprii lucruri măreţe, pământene, materiale, cum ar fi construirea unei case, cumpărarea unui teren, întemeierea unei familii. Nu va fi despre spirtualitate în cazul Scorpionului, ci despre materialitate.

Săgetător

Săgetătorul vrea să facă lucruri cum nu a mai făcut până acum şi să-şi tranforme viaţa. Se întâmplă lucruri importante pentru nativul în această zodie: fie se aşază la casa lui, fie îşi face casa lu, fie îşi întemeiază o familie, fie îşi găseşte locul de muncă mult-dorit. Se întâmplă ceva bun în viaţa lui, cu condiţia să nu viseze nerealist. Rămâi cu picioarele pe pământ, ancorat în realitate, pentru că întreg anul poţi simţi că intuiţia o ia razna. Poţi avea semnale false legate de realitate. Însă, dacă rămâi pragmatic, realist şi în privinţa locului de muncă, a relaţiilor cu oamenii, poţi ridica imperii.

Capricorn

Capricornul începe să răsufle uşurat în acest an, pentru că nu mai simte greutăţile aşa de tare ca în trecut. În 2021, nativul în aceast zodie vindecă chestiuni karmice, traume, frustrări, nemulţumiri. 2021 este un an al schimbărilor profunde pentru sine, la nivel interior. Foarte mulţi Capricorni îşi resetează sistemul de valori, de priorităţi şi poziţia pe care o au faţă de viaţă. În 2021, acesta va putea să vindece, dacă nu cea mai adâncă rană emoţională a sa, una dintre cele mai importante răni din viaţa lui. Este un an foarte special pentru Capricorn, pentru că poate intra pe făgaşul lui şi poate obţine liniştea pe care şi-a dorit-o.

Vărsător

În 2021, Vărsătorul îşi activează copilul interior, va lucra foarte mult cu nevoile sale cele mai adânci. Acest an este despre alegeri oneste, făcute din starea de sinceritate. Poate părinţii tăi au vrut să fii economist, iar tu visai să cânţi la tobe. Anul acesta ţine cont şi de dorinţele tale, pentru că 2021 este despre a te ocupa şi de tine, despre a clădi, despre a descoperi un hobby, despre a te transforma, este despre tine cu tine. Vărsătorul evoluează foarte mult şi trăieşte vaţa cu foarte multă intensitate. Poate face profituri frumuşele în acest an. Unii Vărsători, însă, vor rupe relaţiile de lungă durată disfuncţionale şi vor intra pe un drum nou, liber, în dragoste.

Peşti

În acest an, Peştii se bucură de „punctul norocului‟ în semnul lor zodiacal pe tot parcursul anului. Aceştia se transformă foarte mult în 2021, iar punctele majore de transformare ţin de starea de sănătate – se găsesc remedii la afecţiunea pe care o ai, găseşti ceva care este de ajutor pentru sănătatea ta –, poate îţi schimbi locul de muncă sau obţii o nouă colaborare, unde îţi poţi manifesta creativitatea sau poate pui bazele unei achiziţii ori investiţii importante. Este necesară o cumpătare în privinţa cheltuielilor. Tot anul este unul foarte bun, pentru că ai susţinere în tot ceea ce faci, cu condiţia să nu crezi în himere. Mergi pe logică şi raţiune, cheia-succesului în 2021 pentru tine.

Astrolog Alexandra Coman

contact@astrologalexandracoman.comRecente

jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg