Motive pentru care Nicolas Cage este o vedetă specială. Cele mai ciudate lucruri din viaţa actorului

1 shutterstock 128403575 jpg jpeg

Celebrităţile obişnuiesc să se facă remarcate atât prin talentul lor, cât şi prin pretenţiile pe care le au şi ciudăţeniile pe care le fac. Dacă ai crezut că rochia din carne pe care a purtat-o Lady Gaga pe covorul roşu a fost ceva extravagant, Nicolas Cage întrece fără dar şi poate la capitolul ciudăţenii pe oricare altă vedetă cu ştaif din showbiz.

La începutul carierei, Nicolas Cage şi-a schimbat numele din „Nicolas Coppola‟, pentru a evita nepotismul, deoarece vedeta face parte din renumita familie Coppola, ai căror membri au făcut istorie în industria cinematografiei. Actorul a reuşit să se impună în această industrie, câştigând milioane de dolari de pe urma apariţiilor sale. Celebritatea şi-a pus amprenta pe Cage, iar el a intrat rapid în categoria celebrităţilor care obişnuiesc să facă diverse lucruri ciudate. Ştim deja că el îşi alege să mănânce carne în funcţie de cum fac sex animalele, însă aceasta nu este singurul lucru „anormal‟ pe care el îl face sau îl preferă. Iată şi altele!

Citeşte şi: Nicolas Cage consumă doar carnea animalelor care se împerechează în mod demn. Ce alte pretenţii au starurile

Animalul său favorit de companie: caracatiţa

Pentru că a câştigat foarte mulţi bani din filmele sale, Nicolas Cage îşi permite să îşi cumpere orice lucru îşi doreşte. De pildă, el şi-a cumpărat peste 50 de maşini, 2 insule, iahturi, 1 castel, 1 jet şi 1 craniu de dinozaur. Însă, ceea ce le întrece pe toate este caracatiţa sa pe care a cumpărat-o…pe post de animal de companie. El este de părere că aceasta posedă abilităţi incredibil de avansate în rezolvarea probleelor şi atrage anumite fiinţe umane în viaţa stăpânului. Această caracatiţă l-a costat în total 150.000 de dolari, iar în total 276.000 de dolari cu tot cu preţurile de întreţinere.

A băgat în panică zeci de oameni

Aventurile lui Nicolas Cage nu se opresc nici măcar în viaţa reală. De această dată, este vorba de o întâmplare care se putea termina cu multe atacuri de panică. Nicolas Cage se afla la bordul unui avion, alături de prietenul său Charlie Sheen, iar Cage a reuşit să pună mâna pe staţia de la bordul avionului, le-a spus tuturor că el este pilotul, că nu se simte bine şi că va pierde controlul asupra aeronavei. După ce au aterizat, pilotul a ieşit şi a ţipat la Cage, în acel moment, uşa avionului s-a deschis, iar pe cei doi îi aşteptau deja şase poliţişti să îi tragă la răspundere pentru „gluma‟ din avion.

Vrea să fie îngropat într-o piramidă

În general, celebrităţile îşi doresc să îşi cumpere case scumpe, maşini de lux, insule sau chiar iahturi, însă visul lui Nicolas Cage este ca atunci când va muri să fie înmormântat într-o piramidă. El şi-a pregătit deja locul în care îşi va face odihna veşică. Mormântul său are o formă specială, se afă în New Orleans, Louisiana şi a fost conceput de către actor în anul 2010. De asemenea, Cage şi-a cumpărat şi o casă bântuită în New Orleans pentru a fi aproape de mormântul său, însă a fost nevoit să renunţe la ea din cauza unor probleme fiscale.

2 mormantul lui cage jpg jpeg

S-a mutat în Bahamas după o vizită nocturnă neaşteptată

Pe când se afla în promovarea filmului „Trespass‟, Cage a avut parte de o experienţă traumatizantă. La ora două dimineaţa, în casa lui a intrat un bărbat gol, care purta o singură jachetă din piele şi care mânca îngheţată cu mare poftă, chiar în faţa patului lui Cage. A început să vorbească cu bărbatul şi l-a condus ulterior afară. Cage nu a depus plângere la poliţie pentru că bărbatul era bolnav mintal, însă atât de tare l-a traumatizat această experienţă, încât actorul a decis să se mute într-o nouă vilă superbă din Bahamas.

Sursă foto: Shutterstock  Recente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg