Nativii cei mai afectaţi de Luna Plină din zodia Fecioară de luna aceasta

1 75943 original jpg jpeg

Ne aflăm la finalul perioadei zodiei Peşti în care era inevitabil un semnal de trezire, cu atât mai mult în prejma ultimei Luni Pline a iernii.

Pe 18 martie, Luna Plină în Fecioară aduce vibraţii de perfecţionare majore, ceea ce duce la schimbări interioare profunde. Lumina puternică a lunii ne impulsionează să ne punem vieţile în ordine şi să lăsăm deoparte iluziile. Dacă te numeri printre puţinii nativi foarte afectaţi de această conjunctură astrală, este posibil să simţi o presiune intensă. Eşti testat s¬ă-ţi stabileşti priorităţile. Este modul semnului Fecioară de a te convinge să scapi de visele care nu se pot materializa şi să devii mai bun şi mai puternic decât ai fost.

Din punct de vedere astrologic, Luna Plină este un moment de eliberare de ceea ce te împiedică să te dezvolţi. În timp ce emoţiile tind să se simtă mai intens, te poţi baza pe vibraţiile semnului Fecioară pentru a te menţine cu picioarele pe pământ. Energia acestui semn este analitică şi atentă la detalii, ceea ce îi ajută pe cei cărora le este greu să facă diferenţa între ambiţiile lor şi obiectivele practice. Conflictul interior este dublat de opoziţia Lunii, care intensifică emoţiile, cu Neptun, planeta iluziilor. Găsirea echilibrului între amăgire şi voinţă va fi cheia în atingerea obiectivelor. Sarcina de a înlătura tendinţele nepractice îi va copleşi pe cei cărora le este deja greu să fie realişti sau să-şi urmeze scopurile, aşa cum li se întâmplă nativilor în zodii cardinale.

Berbec

E vremea să construieşti şi să reconstruieşti. Ca semn cardinal de foc, s-ar putea să te lupţi cu rutina şi cu obiceiurile nesănătoase. Îţi vor fi zguduite fundaţiile pe care construieşti de ceva timp. Trebuie să reorganizezi toate lucrurile cu care ai jonglat şi să te concentrezi asupra finalizării lor. Ia-o încet şi reţine că detaliile sunt la fel de importante ca imaginea de ansamblu.

Fecioară

Sunt evidenţiate prima casă a sinelui şi a înfăţişării, ceea ce se poate să te afecteze pe măsură ce faci schimbări în privinţa modului în care te percep ceilalţi. Ţi-ai petrecut ultimele săptămâni scufundându-te adânc în interiorul tău şi reflectând la ceea ce te-a făcut să baţi pasul pe loc până acum. Opoziţia lui Neptun faţă de Lună îţi va aduce totuşi un plus de încredere în tine.

Balanţă

Dacă te simţi puţin pierdută, nimeni nu te poate învinovăţi, mai ales în această perioadă. Este posibil să întâmpini unele dificultăţi emoţionale care te afectează. Ar fi ma bine să faci un pas înapoi şi să te concentrezi pe tine însuţi. Pune la punct un plan pentru a duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ar putea aduce linişte sufletească.

Peşti

Cere aceeaşi loialitate pe care o oferi în toate relaţiile. Dăruieşti atât de mult în tot ceea ce faci, încât, fără reciprocitate, eşti în pericol grav de epuizare. Burnout-ul este ceva ce nu poţi gestiona prea uşor. Cere exact ceea ce ai nevoie.Recente

Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg